Jeremija i Debeli Šef
- Post n°601
Re: Jeremija i Debeli Šef
Uostalom, ne bi bio prvi put da vanzemaljci osvoje Evropu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°603
Ma ne, oni su sad videli koliko su dobile zajedno Desni sektor(tm) stranke i sad su fazonu - neeeee, stani, sad cemo mi tu da uzmemo nesto. Kao da ne znaju kako su ove stranke to uzele i kao da.ne znaju da za njih ti ljudi, bar pola, nikad ne bi glasali.
- Post n°604
Filipenko wrote:Gle kako potiskuju cirilicu!
+1
VIdi se kako je udbas skocio i pojeo slova zato sto su na cirilici
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°605
ficfiric wrote:Uostalom, ne bi bio prvi put da vanzemaljci osvoje Evropu
+1
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°606
Mór Thököly wrote:Ma ne, oni su sad videli koliko su dobile zajedno Desni sektor(tm) stranke i sad su fazonu - neeeee, stani, sad cemo mi tu da uzmemo nesto. Kao da ne znaju kako su ove stranke to uzele i kao da.ne znaju da za njih ti ljudi, bar pola, nikad ne bi glasali.
Narocito mi se svidja "drugosrbijanci" u tvitu. A i bolje je da ide u savez sa Dverima, DJB-om i tako tim
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°608
+1ficfiric wrote:Mór Thököly wrote:Ma ne, oni su sad videli koliko su dobile zajedno Desni sektor(tm) stranke i sad su fazonu - neeeee, stani, sad cemo mi tu da uzmemo nesto. Kao da ne znaju kako su ove stranke to uzele i kao da.ne znaju da za njih ti ljudi, bar pola, nikad ne bi glasali.
Narocito mi se svidja "drugosrbijanci" u tvitu. A i bolje je da ide u savez sa Dverima, DJB-om i tako tim
- Post n°609
I 3. frakcijom POKSa koja je udarna igla monarhističke maćehe.
- Post n°610
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°611
Jeremija na jutarnjem na Prvoj, kod Marije Stamenic koja ga tretira vrlo pristojno i bez ikakvih upadica ili provokacija (ko ie zna, zna i kako se obicno odnosi prema gostima iz opozicije). Pljucka po Djilasu, skepticise o EU, zamuljava oko sankcija - tu ima puno faktora, treba dobro odmeriti, bla-truc, ali je jasno da vuce u stranu neuvodjenja (onako kako se Izrael izuzeo zbog svojig geopolitickih interesa u regionu, tako i mi treba zbog Kosova).! O Vucicu kriticki (ne obelodanjuje kojim je pritiscima izlozen, ne otvara javnu raspravu u skupstini, nego sam odlucuje)!, ali sa postovanjem.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°612
Iskrenosti radi, pred kraj mu se nakrsila MSS, i prilicno se slabo snasao.
_____
- Post n°613
http://www.nspm.rs/hronika/vuk-jeremic-nismo-vise-u-koaliciji-sa-djilasom-zbog-njegovog-sastanka-sa-vucicem-i-zbog-nagle-promene-stava-ssp-a-o-sankcijama-protiv-rusije.html
_____
- Post n°614
Džeremaja se polako gura za mesto na sedištu one Petričićeve klackalice
to je valjda dobar znak, on za zelen bor da se uhvati...
to je valjda dobar znak, on za zelen bor da se uhvati...
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°615
bez podmazivanja
Bilo je neko takvo vreme kada se Vuk Jeremić pitao za nešto u ovoj zemlji. Ne zato što su mu glasači dali poverenje da se pita za nešto, nego zato što mu je onaj za kojeg su glasači glasali, iz nekog razloga za koji nam nikada nije dao dobro objašnjenje, dao u ruke vlast i moć za nešto takvo. Posle se pokajao, ali bilo je već prilično kasno.
https://www.danas.rs/kolumna/teofil-pancic/vukova-lestvica-kosmara/
Bilo je neko takvo vreme kada se Vuk Jeremić pitao za nešto u ovoj zemlji. Ne zato što su mu glasači dali poverenje da se pita za nešto, nego zato što mu je onaj za kojeg su glasači glasali, iz nekog razloga za koji nam nikada nije dao dobro objašnjenje, dao u ruke vlast i moć za nešto takvo. Posle se pokajao, ali bilo je već prilično kasno.
https://www.danas.rs/kolumna/teofil-pancic/vukova-lestvica-kosmara/
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°617
Narodna stranka, indeed.
_____
- Post n°618
Другар који је певао у хору новосадске опере је рекао да они припадају фирми која се зове „Српско наводно позориште“.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°619
Joj al su mi se rusofili iznervirali, mali schadenfreude nije toliki greh
da i drugosrbin malo odmori od sekiracije
da i drugosrbin malo odmori od sekiracije
- Post n°621
Него сад ипак имамо овај новинарски велеобрт. Раније биле емисије на @N1infoBG аутор Јелена Зорић о #Јовањици сасвим други угао гледања. Сад као Лепосава Богић / alter ego/ супротни закључци. Значи није bata, него је Бата. Тај Бата и @MiikiAleksic сместили Јовањицу? Тај рад? https://t.co/Bn2BB2FmSL
— Владимир М.Гајић (@vladimirgajic1) July 23, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°622
More uvreda, samo zbog jednog postavljenog pitanja. Slično je bilo i na temi vojne neutralnosti.
— Vuk Jeremić (@jeremic_vuk) August 15, 2022
Zbog čega tolika ostrašćenost, pogotovo od strane onih koji tvrde da se zalažu za demokratiju?
Želimo li uređeno društvo, moramo biti spremni da saslušamo i drugačije mišljenje. https://t.co/Du6h4bH2mW
_____
- Post n°623
Ma nije moguce, kakva "francuska sobarica".
Naredna stranka
Naredna stranka
- Post n°624
_____