Jasno vam je zašto kačim ovde.
Jeremija i Debeli Šef
- Post n°326
Re: Jeremija i Debeli Šef
http://www.nspm.rs/hronika/slobodan-antonic-izvinite-ali-vasi-zubi-su-u-mom-vratu.html
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°328
Jeremija miri zavađenu braću (NARODNA PESMA)
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°331
gotame razočarao si me ako ti nisu vlažne gaćice
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°332
jes sad moram da postanem fan Marka Vidojkovica, nema mi druge
- Post n°333
oh, pa to je prvo izaslo u Руском доктору
_____
alt-lib
- Post n°334
Ruski doktor...
_____
- Guest
- Post n°336
Kinder Lad wrote:oh, pa to je prvo izaslo u Руском доктору
dobro, ovo nije koretkno.
- Post n°337
Ono sto me užasno nervira kod njih, to je što - ne misle ozbiljno. Uopšte. Igraju još pokvareniju igru nego EU, a pogotovu Ameri tj NATO. Srbija da hoće da uđe u NATO - ušla bi. EU integracije su ozbiljna priča koja koja ima svoj institucionalni okvir, kako ide - ide. Ruska priča je potpuno neozbiljna - e aj se družimo, ali pod uslovom da se ne smuvaš s njim/njom. Gospodo, u politici ljubav košta. Srbija je za Rusiju daleki zapad. Tako da ako hoće da budemo "njihovi" - to ima da košta mnogo. A ako neće - onda nek nadju neku drugu budalu za tu priču.
_____
alt-lib
- Post n°338
Gotam wrote:Kinder Lad wrote:oh, pa to je prvo izaslo u Руском доктору
dobro, ovo nije koretkno.
Ok, izvinjavam se. Može "Ruskijev zabavnik"?
_____
alt-lib
- Post n°339
Jao, jebite se...
_____
- Guest
- Post n°340
Србија је два пута пробала Југославију и није ишло. Сада покушава са ЕУ и, некако, опет не иде. Зар није време за нешто треће – за суверену Србију у савезу са стварно сродним и пријатељским народима?
kakva besmislena poređenja
samo strogo funkcionalno - ako je srbija pravila jugoslaviju, pa ne pravi eu, ona je već napravljena. jedno je ozidati kuću a drugo je ući u nju na otključana vrata.
tom logikom možda nam ne ide od ruke ni "suverena srbija u savezu sa srodnim i prijateljskim narodima", što bi se cimali?
- Post n°341
Ma on je čovek polulud, nema tu šta da se analizira. Tužno se klimne glavom dva-tri puta i to je to.
- Post n°342
Gargantua wrote:Србија је два пута пробала Југославију и није ишло. Сада покушава са ЕУ и, некако, опет не иде. Зар није време за нешто треће – за суверену Србију у савезу са стварно сродним и пријатељским народима?
kakva besmislena poređenja
samo strogo funkcionalno - ako je srbija pravila jugoslaviju, pa ne pravi eu, ona je već napravljena. jedno je ozidati kuću a drugo je ući u nju na otključana vrata.
tom logikom možda nam ne ide od ruke ni "suverena srbija u savezu sa srodnim i prijateljskim narodima", što bi se cimali?
Moj nekakav utisak je da tu ekipu za Srbiju u samoj suštini polako ali sigurno postalo baš briga.
To jedno, drugo, za savez je, kao što rekoh, potrebno dvoje. Pa ako može Amerika da se ugovorno obaveže da je napad na neku Estoniju koja im nije ni rod ni pomoz bog ujedno napad i na Ameriku, dal ima neko herca da pita Šojgozina dal bi Rusija eventualno bila voljna da se tako obaveže prema Srbiji? Malo sutra.
_____
alt-lib
- Guest
- Post n°343
u traženju tuđih fantastičnih projekcija (sfrj, eu...) prevideo je svoje fantastične projekcije.
a o tom odmaku od nacije ka nekim širim (desnim, konzervativnim, pro-ruskim - na način na koji oni doživljavaju rusiju) temama smo pričali, taj trend je već jasan.
a o tom odmaku od nacije ka nekim širim (desnim, konzervativnim, pro-ruskim - na način na koji oni doživljavaju rusiju) temama smo pričali, taj trend je već jasan.
- Post n°344
samo da primetim da je manita potraga za suverenoscu dovela do njenog potpunog gubitka na makar jednom delu teritorije.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°345
ostap bender wrote:samo da primetim da je manita potraga za suverenoscu dovela do njenog potpunog gubitka na makar jednom delu teritorije.
ne interesuje njih nikakva srpska suverenost, 99,9% sam ubeđen. čak i kad bi bila moguća onakva kakvom je oni predstavljaju.
_____
alt-lib
- Post n°346
Mene zanima koga Antonić ubraja u "pijateljske narode". Moraju da budu neki iz okruženja, ne mogu samo Rusi. Ali ko? Braća Mađari? Bugari? Živo me zanima.
Inače, još se sećam kad je Boško Obradović bio na nekoj emisiji na b92, dok su ovi još imali političke emisije, i onda na pitanje šta će da radi ako se ruski i srpski interes sukobe, odgovorio, ruski i srpski interes su ista stvar, oni su identični.
Genijalno.
Inače, još se sećam kad je Boško Obradović bio na nekoj emisiji na b92, dok su ovi još imali političke emisije, i onda na pitanje šta će da radi ako se ruski i srpski interes sukobe, odgovorio, ruski i srpski interes su ista stvar, oni su identični.
Genijalno.
_____
- Post n°347
Pa da. Uspeš da zajebeš najlakše pitanje na svetu.
_____
alt-lib
- Post n°348
U stvari sad se sećam tačne formulacije - ruski interes je isto što i srpski interes. Jebeno neverovatno. Ne znaš dal stvarno to veruje, dal zavlači ove svoje, dal ne sme da se zameri Rusima, dal konceptualo ne razume problem, ili sve to zajedno.
_____
- Post n°349
Pa morao bi da bude mnogo glup da u to veruje, tako da najverovatnije nije to. Što stvar samo čini još gorom.
_____
alt-lib
- Guest
- Post n°350
Sve se može upakovati da nađe mušteriju.
Plus što političar, pogotovo onaj koji nije na funkciji, ne želi da se opterećuje detaljima, želi nešto što može danas-sutra da upotrebi na nekoj kzš ili kad priča sa građanima.
Plus što političar, pogotovo onaj koji nije na funkciji, ne želi da se opterećuje detaljima, želi nešto što može danas-sutra da upotrebi na nekoj kzš ili kad priča sa građanima.