Jeremija i Debeli Šef
- Post n°626
Re: Jeremija i Debeli Šef
- Post n°627
Дете се на ношу научи, али они не. Враћају се у своје природно стање и ту не могу да погреше, ставови које заузимају су им природа, па ко воли нек изволи.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°628
- Guest
- Post n°629
Јанош Винету wrote:Ја мислим да они (Јеремија и Народна странка) приватно теже тим десним анти-геј ставовима и да нису способни да се баве политиком. Не умеју да маскирају или сакрију своје ставове ни за секунду. Морају да буду то што јесу, и никакав ментални апарат нису у стању да користе нити да коригују своје ставове.
Дете се на ношу научи, али они не. Враћају се у своје природно стање и ту не могу да погреше, ставови које заузимају су им природа, па ко воли нек изволи.
Privatno oni možda sapunaju majmuna na Džejsona Momou (that was weirdly specific ) ali rekao bih da je tu posredi i mužjački peer pressure, jednostavno to su ekipe u kojima je gej fuj i ne umeju da izađu iz tog začaranog kruga.
Diplomac Kembridža da bude homofob, ma dajte gospodo.
- Post n°630
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°631
Cousin Billy wrote:Јанош Винету wrote:Ја мислим да они (Јеремија и Народна странка) приватно теже тим десним анти-геј ставовима и да нису способни да се баве политиком. Не умеју да маскирају или сакрију своје ставове ни за секунду. Морају да буду то што јесу, и никакав ментални апарат нису у стању да користе нити да коригују своје ставове.
Privatno oni možda sapunaju majmuna na Džejsona Momou (that was weirdly specific ) ali rekao bih da je tu posredi i mužjački peer pressure, jednostavno to su ekipe u kojima je gej fuj i ne umeju da izađu iz tog začaranog kruga.
Diplomac Kembridža da bude homofob, ma dajte gospodo.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°632
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°633
Капирам да стари гејеви више нису ин. Они су на репу догађаја. Сада су ин џендери свих врста, педофили као ново сексуално оријентисана група/ иде се на декриминализацију/.. полако то постаје сатанистички покрет. Ето, укратко држим се традиционалне билогије и медицине
— Владимир М.Гајић (@vladimirgajic1) August 15, 2022
_____
- Guest
- Post n°634
- Post n°635
_____
- Post n°636
- Post n°637
"Pismo ti je adresovano, samo baci" pic.twitter.com/07eUPENolE
— Radomir Martin (@radomir_martin) August 29, 2022
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°638
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°640
- Post n°641
tako da ideja da smara pismom brata sija i putlera je ono makar konzistentna s njegovom tzv. licnoscu.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°642
Poslanici Narodne stranke Miroslav Aleksić, Sanda Rašković Ivić i Stefan Jovanović u poseti Prizrenu @MiikiAleksic @sanda_SRI @JovanovicStefan pic.twitter.com/LAy2073r5d
— Narodna stranka (@StrankaNarodna) August 30, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°643
Ovako to krene.
— Poligrav (@poligrav1) August 30, 2022
Na kraju će, jedan po jedan, svi preleteti a mi ćemo gledati i u čudu se pitati,
Ko je ovde lud...
Nisam ovako zamišljao revanšizam! pic.twitter.com/gh7tIGRa2x
- Post n°644
http://www.nspm.rs/hronika/vuk-jeremic-mi-jedini-nastavljamo-da-prozivamo-direktno-vucica-dok-su-drugi-prestali-to-da-cine.html
_____
- Post n°645
Народна странка Лесковац: Партизански командант Коча Поповић захтевао бомбардовање града и надгледао разарања
https://www.narodna.org.rs/sr-cyrl/vesti/narodna-stranka-leskovac-saveznicko-bombardovanje-koca-popovic-streljanje-komunisti-crkvene-knjige-fabrike-preduzetnici
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°647
ficfiric wrote:Od sutra "juce u Prizrenu"Poslanici Narodne stranke Miroslav Aleksić, Sanda Rašković Ivić i Stefan Jovanović u poseti Prizrenu @MiikiAleksic @sanda_SRI @JovanovicStefan pic.twitter.com/LAy2073r5d
— Narodna stranka (@StrankaNarodna) August 30, 2022
U pozadini bukvalno prvog kadra u prilogu, sa desne gornje strane se nalazi poslastičarnica koja ima najbolje tre leće na Balkanu.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°648
Срећан Дан српског јединства, слободе и националне заставе!
— NarodnaOmladina (@NarodnaOmladina) September 15, 2022
pic.twitter.com/eKfZl5TJmm
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°649
_____
- Post n°650
2016. profesorka Radmila Milentijević je svojom donacijom pomogla da u Trsteniku podignemo prelep spomenik Kneginji Milici.
— Miroslav Aleksic (@MiikiAleksic) September 23, 2022
Tokom realizacije ovog projekta smo se sprijateljili, pa je bila i čest gost Trstenika.
Bila je veliki humanitarac i dobrotvor.
Večna joj slava! pic.twitter.com/Rf4UKd5fSQ
Ministarka informisanja '97.,'98. Vidi se ta humana crta u poslednjoj recenici na prvoj fotki. pic.twitter.com/3z9fBjuw51
— Ksenija (@XeniaKsenija) September 24, 2022