Jeremija i Debeli Šef
- Post n°801
Re: Jeremija i Debeli Šef
Ima nasledjene kombinacije, ali nije moje da pricam o tome
- Post n°802
Mór Thököly wrote:Ima nasledjene kombinacije, ali nije moje da pricam o tome
Inheritance is like diarrhea, runs in your genes.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°803
Jbt, ovaj Stefan Jovanovic je ko neki novi Dacic.
- Post n°804
Sve su to ljudi sistema, bukvalno opozicija u okviru vladajuce kaste
- Post n°806
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°807
Mór Thököly wrote:Ima nasledjene kombinacije, ali nije moje da pricam o tome
otac mu je bio jedan od direktora jugopetrola valjda
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°808
Gajić: Političko razilaženje počelo kada je Jeremić potpisao deklaraciju o Kosovu i Metohiji https://t.co/Tus9slAzQT @vladimirgajic1 @StrankaNarodna @jeremic_vuk
— Terazije.rs (@Portal_Terazije) August 7, 2023
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°809
Kosovo (i Metohija) je grdno sudilište.
_____
- Post n°810
— Petar Milutinović (@coolinbun) August 7, 2023
_____
- Post n°812
Најмлађи међу нама предводиће посланички клуб. Његово време долази, заслужено. https://t.co/SVhIGY8cMm
— Владимир М.Гајић (@vladimirgajic1) August 8, 2023
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°813
Heh, ovako su se i dojebovci razvodili
Ти мали одјеби
— Владимир М.Гајић (@vladimirgajic1) August 9, 2023
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°814
Erős Pista wrote:Kosovo (i Metohija) je grdno sudilište.
Narocito kad o njemu pricaju oni koji su decu poslali na zapad
- Post n°815
Ispisalo se vise strana oko rascepa nego sto je Jeremija osvojio procenta na izborima...
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°816
Од избора су се догодиле неке ствари, наиме убиства у Ракићу и Младеновцу, силни народни протести, Алексић се уздигао на таласу тога и сада би хтели да га спусте на своје место.
Проценти на изборима нису мерило свега. Фрагментираној опозицији ће увек бити ниске бројке. Сада је питање ко ће бити нови вођ опозиције, кога гурати, око кога се ујединити, коју политику заступати. Онда ће и бројке доћи на своје.
Проценти на изборима нису мерило свега. Фрагментираној опозицији ће увек бити ниске бројке. Сада је питање ко ће бити нови вођ опозиције, кога гурати, око кога се ујединити, коју политику заступати. Онда ће и бројке доћи на своје.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°817
https://n1info.rs/vesti/aleksic-u-narodni-pokret-preslo-90-odsto-clanstva-ns-koja-je-autokratska/
https://n1info.rs/vesti/jovanovic-narodna-stranka-inicirala-proteste-ne-treba-da-ceka-niciji-poziv/
https://n1info.rs/vesti/jovanovic-narodna-stranka-inicirala-proteste-ne-treba-da-ceka-niciji-poziv/
_____
- Post n°818
Samo, problem je u tome što je tražnja za tom nekom proevropskom (dakle, bez Kosova), konzervativnom desnicom u Srbiji praktično nepostojeća.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°820
Летећи Полип wrote:Samo, problem je u tome što je tražnja za tom nekom proevropskom (dakle, bez Kosova), konzervativnom desnicom u Srbiji praktično nepostojeća.
Шта је Вучић ако не проевропска конзервативна десница без Косова? Он тај став не само да заступа на речима, него и на делима.
Кооперативан са Европом везано за Косово, друштвено конзервативан, неолиберално отворен за пословне инвестиције уз ниске порезе, непостојећа социјална давања и изузетно ниска права радника.
Вучић је идеалан сарадник за странце, а опет има подршку од 60% бирачког тела које је купио на некин начин, што идеолошки, што привредним растом, а неке и новцем.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°821
SNS je all that there is. Otpor je uzaludan. Tesko je bilo prihvatiti, al jednom kad se prihvati lepse bude.
_____
????
- Post n°822
Pa ne. Otpor je uzaludan ako se slazes sa Vucicem, ako ne zelis Kosovo, ako si konzervativac, ako si otvoren za svaki basibozluk koji ovde strano investira i smatras da ekonomija treba da ti se razvija stranim investicijama, ako si protivnik socijalnih davanja i prava radnika. Nebitno da li sve to ili deo toga, jer to sve Vucic ispunjava.
Ako si na nekim drugim linijama, otpor je i te kako smislen, samo je naizgled veoma tezak jer imas jasnu sliku sta je sve protiv tebe, za razliku od simpatizera Jeremije, Dojeba ili nekakvih gradjanskih pokreta.
Ako si na nekim drugim linijama, otpor je i te kako smislen, samo je naizgled veoma tezak jer imas jasnu sliku sta je sve protiv tebe, za razliku od simpatizera Jeremije, Dojeba ili nekakvih gradjanskih pokreta.
- Post n°823
https://n1info.rs/vesti/jovanovic-prosiriti-front-na-proteste-pozvati-novi-dss-zavetnike-i-dveri/
_____
- Post n°824
Политика континуитета дакле, позив који укључује Вучићеву контролисану опозицију.
Шаље се сигнал у циљу позиционирања за калифа уместо калифа.
Кад се Вучко потроши, Јеремија ће бити нова сигурна кућа.
Шаље се сигнал у циљу позиционирања за калифа уместо калифа.
Кад се Вучко потроши, Јеремија ће бити нова сигурна кућа.
_____
- Post n°825
ništa neće tako motivisati građane kao uključivanje dveri, zavetnika, dss-a i djb.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama