Za mene je veza ovih narodnjaka i paradržavnih struktura nepobitna stvar, ne na osnovu intuicije već apsolutno konkretnog saznanja o ljudima koji im vode medijski tim. Branko Miljuš i Miloš Garić, ljudi koje lično poznajem, su na platnom spisku paradržavnih struktura već najmanje 10 godina a do ove godine primali su platu u gotovini od kuma Aleksandra Vučića. Ni ovo nije pretpostavka već nešto što bih mogao da ponovim i na sudu.kapetanm wrote:Fenomenalan je pristup nase javnosti kod tih predizbornih aktivnosti
Il si db ili poturen projekat vlasti ili putinova zavera ili nato placenici. Valjda je vremenom postalo nedovoljno da kazes da ne valja.
Jeremija i Debeli Šef
- Guest
- Post n°276
Re: Jeremija i Debeli Šef
- Post n°277
Pa mozda je to cista klasicna lopovija i nemoral. Tog Miljusa se secam ako je to bio on kad je Pljosnatog oterao sa konferecije za stampu Jeremica na preds izborima.
Ali u duboko isprepletenim vezama kod nas ti ne mozes u politici skrpiti pet sest cestitih ljudi jbg
Ali u duboko isprepletenim vezama kod nas ti ne mozes u politici skrpiti pet sest cestitih ljudi jbg
- Guest
- Post n°278
kapetanm wrote:Pa mozda je to cista klasicna lopovija i nemoral. Tog Miljusa se secam ako je to bio on kad je Pljosnatog oterao sa konferecije za stampu Jeremica na preds izborima.
Da, on je glumio u tom igrokazu.
- Post n°281
Jeremić je promašio doba i grad u kojem je rođen. On je trebao da živi u Njujorku 20-ih godina, da bude neki Tammany Hall paćenik koji drži četri banketa u saloncima nedeljno.
- Post n°283
Ajoj, ne mogu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°284
kažu da nije bilo dveri, djb
imaš čedu a od 52.m
imaš čedu a od 52.m
Last edited by Gargantua on Sun Oct 22, 2017 2:44 pm; edited 1 time in total
- Post n°285
Oko 34og minuta neke ribe izvode himnu a Jeremić prati gorljivo. Pored njega Sanda prvo ćutala al onda je bilo blam pa krenula i ona kroz zube. Tu je i Janković
- Post n°286
Je l su pricali Tesa i Markic Vidojkovic?
- Post n°287
Gargantua wrote:kažu da nije bilo dveri, djb
imaš čedu a od 52.m
I kako covek da ne bude za dveri?!
- Post n°288
Nema sanse da ovo gledam skoro dva sata, posebno sto znam unapred 90% stvari koje ce reci. Ova bi opcija mozda i imala perspektivu da joj na celu nije Jeremija, ali onda ne bi imala para ni za sta. Tacno znam koju politiku je Jeremicu najvaznije da kreira - spoljnu - a to je ubedljivo najgori deo njegove price. A za malu zemlju, to je mozda i najvaznija politika. Mislim, za gradske izbore i ajd, mozda da se proguta, ali za parlamentarne - nema blage sanse. Njega treba drzati sto dalje od Nemanjine.
_____
alt-lib
- Guest
- Post n°289
prvih pola sata je prazno, nema ništa
dakle samo sat i po, uspećete
dakle samo sat i po, uspećete
- Post n°290
Dveri i Djb ne bi pustilo obezbeđenje Metropola jbt. Zamisli pojavi se Dušan Pavlović u oker odelu i kao pozz ja došao na osnivačku skupštinu jeremije, ne nisi lol.
- Post n°291
Miki wrote:Dveri i Djb ne bi pustilo obezbeđenje Metropola jbt. Zamisli pojavi se Dušan Pavlović u oker odelu i kao pozz ja došao na osnivačku skupštinu jeremije, ne nisi lol.
Kada Bosko dovede svoje planinske odrede da vidim koje ce obezbedjenje da ih blokira...
Dusko Pavlovic ne bi ni isao vec bi to bila zanosna Dzazila a tu bi obezbedjenje bilo lake ruke na vratima ili ti dverima.
Last edited by Zuper on Sun Oct 22, 2017 2:53 pm; edited 1 time in total
- Post n°292
Kinder Lad wrote:Nema sanse da ovo gledam skoro dva sata, posebno sto znam unapred 90% stvari koje ce reci. Ova bi opcija mozda i imala perspektivu da joj na celu nije Jeremija, ali onda ne bi imala para ni za sta. Tacno znam koju politiku je Jeremicu najvaznije da kreira - spoljnu - a to je ubedljivo najgori deo njegove price. A za malu zemlju, to je mozda i najvaznija politika. Mislim, za gradske izbore i ajd, mozda da se proguta, ali za parlamentarne - nema blage sanse. Njega treba drzati sto dalje od Nemanjine.
Esencija.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°293
Čeda Antić: "Nama trebaju rešenja, a ne problemi".
You can't make this shit up.
You can't make this shit up.
_____
- Post n°294
E, ne mogu da gledam sve, ima li ga Bojanče Dimitrijević?
_____
- Post n°295
William Murderface wrote:Kinder Lad wrote:Nema sanse da ovo gledam skoro dva sata, posebno sto znam unapred 90% stvari koje ce reci. Ova bi opcija mozda i imala perspektivu da joj na celu nije Jeremija, ali onda ne bi imala para ni za sta. Tacno znam koju politiku je Jeremicu najvaznije da kreira - spoljnu - a to je ubedljivo najgori deo njegove price. A za malu zemlju, to je mozda i najvaznija politika. Mislim, za gradske izbore i ajd, mozda da se proguta, ali za parlamentarne - nema blage sanse. Njega treba drzati sto dalje od Nemanjine.
Esencija.
Ok, mozda nije samo to. Oni realno pokusavaju da "nadnacionalisticizuju" Vucica, da ga "napadnu" s desna. Pricali smo o tome. Ja stvarno ne vidim kako to moze da funkcionise. Vucic nije Milosevic. Cak nije ni Milosevic 2.0 (to je Dacic). Cak nije ni Seselj 2.0 (to je bio Nikolic, recimo). Ako ista Vucic je Draskovic 2.0, a to je totally different beast.
_____
alt-lib
- Post n°296
Kad već imaju pare mogli su da imaju dizajn koji neće da izgleda kao da su Čelzi
- Post n°297
Konačno ono što je Srbiji trebalo! Stranka centra!!!
_____
- Post n°300
Milka Toplić! Lik iz Mikijevog zabavnika, vlasnica fabrike tople čokolade.
_____