by Vilmos Tehenészfiú Fri Jan 07, 2022 7:40 pm
паће wrote: Vilmos Tehenészfiú wrote:
Treba samo jedan zarez da se stavi, pogodi gde.
Jebote tebi je ćerka ko one komšije u tamou koje si slušao kad izadješ da zapališ duvan, prozor u svet.
Није ово од ћерке, неко је на програмерском форуму цитирао лика из Малог Меканог и његово образложење зашто СМБ2 баг није поправљен (и неће бити никад). Копирао сам из оног што је он копирао. Могуће да је ту негде нестао не зарез, него прелом реда.
Но као што је Аца Маћедонац пресекао Гордијев чвор и добио два једнако нерешива чвора, и тако растављено није мањи проблем односно не звучи ништа паметније.
Meni, sa zarezom, daje dovoljno informacija sta je pisac hteo da kaze.
Mozda je problem u ocekivanju? Ti izgleda od svake recenice na engleskom ocekujes da moze da se komotno oseca u romanima Dzemsa Dzojsa.
Ali evo ajde da i ja doprinesem diskusiji:
Sedim davno jednom u nekom baru, i pored stepenica koje vode prema ulazu/izlazu broj 2 a gde se nalaze muski i zenski WC stoji tabla (sve je napisano istom bojom i fontom):
BE 21 OR BE GONE
RESTROOMS
Hm, sad kad malo porazmislim, mozda je bilo i:
BE 21 OR
BE GONE
RESTROOMS
Mada, ovo drugo je vise kao poezija, ali ja to u memoriji pamcenja nisam registrovao kao abortus poeziju nego kao smesan pokusaj da se ustedi na materijalu, to jest tablama, pa je ispalo da ce da vece pobegne ako u njega udje neko ko nema 21 godinu.