Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

seoba naroda

bela maca

seoba naroda - Page 20 Empty Re: seoba naroda

Post by bela maca Wed Apr 18, 2018 12:05 am

zna se ko ovde voli da krade

_____
    most of us probably not getting better
    but not getting better together
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Apr 18, 2018 12:05 am

disident wrote:ovaj bas nema srece 

seoba naroda - Page 20 29597986_10215399394319842_137833094525552727_n

Владимир Симић
    Јуче у 14:36 · 

После још једног напада на мој живот и пљачке од стране миграната, која је уследила неколико дана после прве, упутио сам ово писмо Општини Обреновац. Наравно да ми нису одговорили. Медији или неће да чују за то, или ми траже да оставим број телефона, па зваће они мене. Наравно, не зову. Молим суграђане да прочитају ово и по нахођењу поделе на Фејсбуку, јер данас сам ја, а сутра ће бити куку леле неком другом. Имамо власт која нас не штити, време ли је да се штитимо сами... Елем, писмо (сад као отворено, шта ли).
    Поштовани,
    Грађанин сам Обреновца, и у последњих десет дана доживео сам два напада од стране лица смештених у кампу за прихват миграната. Приликом првог напада, у парку код старачког дома, напали су друга и мене ножевима уз узвике "Алаху Акбар", другу отели телефон, а ја сам само срећом избегао тешке повреде (нож у стомак). Прексиноћ сам ја сам био жртва напада лица из истог центра, враћао сам се ноћу Немањином улицом, ка Ројковцу, где живим (Краља Милутина 9а), и том приликом задобио сам лакше телесне повреде и отет ми је телефон. У оба случаја то је било пријављено надлежним органима у веома кратком року, и замолили смо их (то јест, у првом случају нас двојица смо их замолили, а у другом ја сам) да одемо до центра за прихват миграната, где бисмо починиоце, с обзиром на то да их тамо има ограничен број, веома лако препознали. Полиција је у оба случаја одговорила да једноставно не може да уђе у тај центар, и да чак не постоји евиденција ко је све тамо. Добио сам од полицијских органа савет да прибавим неко лично оружје и да се браним. Локална, a касније и национална средства информисања нису била расположена да објаве информацију, иако је у питању било тешко разбојништво. Пошто лично нисам склон насиљу, а успут органе безбедности финансирам преко пореза који плаћам, молио бих одговор - како да се поставим у овој ситуацији? Да ли је држава, општина, или неки други орган надлежан да гарантује моју безбедност у мом граду, да ли, после свега тога што се десило мени, смем да излазим ненаоружан после заласка сунца, да ли моја супруга сме да се враћа кући пешке ноћу из центра града до Ројковца? Да ли, кад већ органи реда не смеју ништа да предузму, ја са својим пријатељима смем да организујем колективну самозаштиту? Које оружје за самоодбрану могу да носим са собом? Волео бих да ми одговорите бар на нека од ових питања, а можда бих могао и да предочим ове проблеме председнику Општине, господину Чучковићу, пошто претпостављам да би он имао више разумевања за овакве проблеме и био боље упућен у политику према мигрантима у овој општини него надлежни полицијски органи.
    Са срдачним поздравима,
    Владимир Симић

U te centre ni policija ne sme da zalazi!
    Disidente ne znam koji su motivi za ovo pisanje, ali mnogo rupa ima njegova priča.
    disident

Post by disident Wed Apr 18, 2018 12:10 am

Kojih rupa? Druzim se sa mladim pandurom koji je vec nedeljama u obrenovcu, i naravno da ulaze u centar, ali kako i sam kaze trude se maksimalno da se ne cimaju za nista(kao i drugim slucajevima u kojima je ucestvovao generalno bilo gde u gradu). Nije mi cudno da su mu posle prijave rekli da ne smeju da udju cisto da ga odjebu.

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    disident

Post by disident Wed Apr 18, 2018 12:12 am

Ko sto rekoh, covek je potpuno suprotno od tih prica i stavova o kojima ste skocili da pisete, al dobro, i to je ocekivano  seoba naroda - Page 20 3579118792

_____
    Pristalica krvne osvete
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Wed Apr 18, 2018 12:13 am

Nisam ih ljubitelj, i želim im srećan put što pre tamo gde su krenuli, ali osim sitnih manguparija, ne vidim da prave probleme. A od turista mi Arapi i Rusi žešće idu na kurac.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Apr 18, 2018 12:18 am

disident wrote:Kojih rupa? Druzim se sa mladim pandurom koji je vec nedeljama u obrenovcu, i naravno da ulaze u centar, ali kako i sam kaze trude se maksimalno da se ne cimaju za nista(kao i drugim slucajevima u kojima je ucestvovao generalno bilo gde u gradu). Nije mi cudno da su mu posle prijave rekli da ne smeju da udju cisto da ga odjebu.
    1. Alahu Akbar dok ga pljačkaju. To bi bilo krajnje neobično. Aj kaži ga da je u strahu čuo nešto drugo i zvučalo mu je kao Alahu Akbar.
    2. Nijedan medij neće da objavi. Baš nijedan? Uključujući i tabloide? Iz glave znam četiri urednika koji bi potrčali da to objave.
    3. Glavno: napali su ga dva puta a nijedan drugi slučaj nije iskočio na društvenim mrežama. Kako bre to? Malo preveliki statistički blip.
    4. Policija koja ignoriše oružanu pljačku. Sori ali to ne biva. Ignorisaće ukraden veš sa štrika, ali ovo nije zezanje.

Rupa koliko hoćeš. Pritom čitam šta lik piše i zaista nije iz rasističke priče. Čudno mi je ovo.

Last edited by Vasilij on Wed Apr 18, 2018 12:20 am; edited 1 time in total
    Filipenko

Post by Filipenko Wed Apr 18, 2018 12:20 am

Ekvivalent bi bio da neki pljačkaš Srbin u momentu pljačke uzvikuje "Slava Bogu!" Iako se tome ne bih začudio, nikada zapravo nisam čuo da se to dogodilo.
    disident

Post by disident Wed Apr 18, 2018 12:20 am

Vasilij wrote:
    disident wrote:Kojih rupa? Druzim se sa mladim pandurom koji je vec nedeljama u obrenovcu, i naravno da ulaze u centar, ali kako i sam kaze trude se maksimalno da se ne cimaju za nista(kao i drugim slucajevima u kojima je ucestvovao generalno bilo gde u gradu). Nije mi cudno da su mu posle prijave rekli da ne smeju da udju cisto da ga odjebu.
    1. Alahu Akbar dok ga pljačkaju. To bi bilo krajnje neobično. Aj kaži ga da je u strahu čuo nešto drugo i zvučalo mu je kao Alahu Akbar.
    2. Nijedan medij neće da objavi. Baš nijedan? Uključujući i tabloide? Iz glave znam četiri urednika koji bi potrčali da to objave.
    3. Glavno: napali su ga dva puta a nijedan drugi slučaj nije iskočio na društvenim mrežama. Kako bre to?
    4. Policija koja ignoriše oružanu pljačku. Sori ali to ne biva. Ignorisaće ukraden veš sa štrika, ali ovo nije zezanje.

Rupa koliko hoćeš. Pritom čitam šta lik piše i zaista nije iz rasističke priče. Čudno mi je ovo.
    Viktorija Gajta Čudi me da nije hteo Danas.
    Управљање

Свиђа ми сеПрикажи још реакција
     · Одговорите · 1 д.

Владимир Симић Informer i Telegraf i ta govna objavili bi to bez problema, ali ja neću preko njih, zato što su govna i gotovo. Sa druge strane, "proevropski" mediji to neće da objavljuju iz samo sebi znanih razloga... Doduše, možda i bilo kom pametnom čoveku znanih razloga... Pa prvi put kad sam bio napadnut i to objavio na Fejsbuku, dobijao sam poruke kako sam ja nacionalista i šešeljevac i nacista i fašista i da lažem samo da bih ocrnio nesrećne izbeglice... E da ti ne pišem ništa više.

2

Управљање

· Одговорите · 1 д.

.....................................................

Zorica Babic Jesi li slao u Danas?
    Управљање

· Одговорите · 1 д.

Владимир Симић Nisam slao samo u one Vučićeve tabloide, ne želim da se povlačim po njima, pa makar crko.
    Управљање

Свиђа ми се
     · Одговорите · 1 д.
    seoba naroda - Page 20 19883971_10155217693134457_2462174000180968663_n
    Zorica Babic Znači slao si?

1

Управљање

Свиђа ми се
     · Одговорите · 1 д.
    Владимир Симић Slao.
    Управљање

Свиђа ми се
     · Одговорите · 1 д.
    Владимир Симић Zvao, svi rekli da je to veoma zanimljiva vest i da im ostavim broj telefona, a oni će me kontaktirati, i moš misliti koliko me je njih kontaktiralo.

_____
    Pristalica krvne osvete
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Apr 18, 2018 12:26 am

Vasilij wrote:
    3. Glavno: napali su ga dva puta a nijedan drugi slučaj nije iskočio na društvenim mrežama. Kako bre to? Malo preveliki statistički blip.

bas sam mu pogledao sta pise, i sta mu komentarisu, oni koji koriste termin sakupljaci sekundardnih sirovina su u 9 od 10 slucajeva rasisti.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Apr 18, 2018 12:27 am

kao sakupljaci sekundardnih sirovina su mali da lakse pristupe sahtovima pa nece primetiti lobanju gagarina hahaha
    kondo

Post by kondo Wed Apr 18, 2018 8:47 am

vrlo malo incidenata izmedju lokalnog stanovnistva i migranata ima. po difoltu se vrlo brzo resavaju jer sistem zeli da pokaze da su gradjani na prvom mestu, a posebno u sredinama u kojima su centri. obrenovacki kamp je tesko sranje, losa uprava, cesti incidenti upravo na ovoj osnovi ali izmedju samih migranata. jeste, kradu se telefoni, gomili radnika koji rade sa njima su kradeni telefoni, slusalice, USB stikovi, sve sto moze da se proda za sendvic i slicno. lokalci pizde jer su videli da je zatvoren kamp u sidu na pritisak lokalaca (ukratko, sistem vise nije hteo da placa reket lokalnoj opstini) i voleli bi isto u obrenovcu. alahu akbar je fraza koju nikada nisam cuo za ove 3 godine, insallah zato vise puta na dnevnoj bazi. decko je u zoni nekog socijalnog eksperimenta a sta hoce bice jasno nadam se uskoro. mislim da zagovara neki tvrd profajling ali je, ukratko, glup ko kurac, jer to nikom ovde ne treba niti ima kapaciteta da se time bave, to trazi pare mnogo vece od ovih koje se sada upumpavaju u sistem (80e iz EU za 3,5 godine).

evo sta sad pise, postaje jasnije

"To su sigurno i doktori nauka i sitni kriminalci i pekari, samo, pošto ti ljudi dolaze odatle odakle dolaze, i preživeli su šta su preživeli, a naše vlasti nemaju nikakve podatke o njima, ni da li su osuđivani, ni da li nagrađivani, šta su radili u ratu, šta znam, normalno je da se privremeno podvedu pod tu kategoriju i da se prema njima preduzmu određene bezbednosne mere, koje će biti malo oštrije. Radi njihovog i našeg dobra. O meni i tebi murija zna dosta, da ne pričam koliko zna o lokalnom dileru, kod koga mogu doći u svako doba dana i završiti šta hoću, i može u skladu s tim da da preduzme akciju. Ovi ljudi su potencijalni rizik za bezbednost, pogotovo kad je politika takva da mediji odbijaju priče o tome, a policija nikako ne reaguje na to što rade. U Nemačkoj su naše izbeglice do određenja statusa lepo i u ljudskim uslovima držali ograđene žicom, nikakav izlazak, e ako dobiješ azil, ili tranzit u neku drugu zemlju, onda izađi i kreći se kuda hoćeš. Što da rizikuju? Ali mi nismo Nemci, eto."

decko je ukratko rasista i nacos, to sto tvrdi da nije ne znaci da nije, to sto nosi dead kennedys majice ne znaci na nije govno. posle svega ne verujem da je ovo sto je napisao istina, verovatno je imao neki sitniji incident i resio da proba da se nekome osveti. to sto je policija odbila da udje s njim u kamp i izvrsi trijazu svih dok on ne prepozna, ako prepozna, je znak da murija kapira zajebano stanje u kampu, da bi tako postojala opasnost da se isprovocira protest ili reakcija ili slicno, u kranjoj liniji mozda se znaju od ranije. ne znam, samo je ocigledno da prica smrdi onoliko.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Apr 18, 2018 8:50 am

Aha, nije rasista ali bi ih držao u logorima.
    Što se mene tiče ovde više nema misterije a Disident će naučiti da čoveka ne definišu deklarativni stavovi već postupci. Ovaj čovek se izdrkava na ljudima koji su došli u njegov grad bežeći od rata.
    kondo

Post by kondo Wed Apr 18, 2018 8:57 am

ah sad vidim da lik jedan od pavlecosicevaca, imao je i briljantan komentar da smo za vreme rata imali letke iz nato aviona a danas imamo pescanik. covek sigurno laze da se ovako dogodilo i upao je u neki amok, a murija ako treba nesto duradi, mogla bi malo da se pozabavi njegovim zagovoranjem nasilja nad migrantima.

"mada je dosta kriminalaca među njima, nisu oni svi kriminalci"... pa mamu ti jebem malo.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Apr 18, 2018 10:05 am

Alahovi zakoni za krađu propisuju odsijecanje ruke, ovo Alahu ekber uklapa sa krađom jedino ako ga je napao neki koji se odrekao muslimanluka pa odlučio da dvostruko skrnavi, krade i bogohuli istovremeno.
    Xexoxical Endarchy

Post by Xexoxical Endarchy Wed Apr 18, 2018 10:19 am

musliman koji krade uz povik alah akbar i jeste vest za govno novine, ne znam koji deo mu nije jasan.

_____
    Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
    disident

Post by disident Wed Apr 18, 2018 12:17 pm

Lud, pao u amok, socijalni eksperiment, zagovaranje tvrdjeg profaljinga,, rasista i nacos, izmislio, muslimani kao jedinstveno telo tj svi sa identičnim načinom ponašanja i razmišljanja, trijaza izbeglica jednako ausvic vs lika opljačkali dvaput dobio klasičan odjeb od policije novinara napisao besan status.

_____
    Pristalica krvne osvete
    disident

Post by disident Wed Apr 18, 2018 12:18 pm

Koji ste komentari kurira u ogledalu  seoba naroda - Page 20 3579118792

_____
    Pristalica krvne osvete
    Miki

Post by Miki Wed Apr 18, 2018 12:38 pm

I ja poznajem iz viđenja na netu ovog lika. Smešni ste, lik je čupavac i pacifista.
    kondo

Post by kondo Wed Apr 18, 2018 12:41 pm

tim je lakse naci objasnjenje, naduvao se kao prasac

_____
    #FreeFacu

Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Apr 18, 2018 12:42 pm

Nisu muslimani jedinstveno telo nego jednostavno Alahu Akbar se ne koristi tako.
    disident

Post by disident Wed Apr 18, 2018 12:42 pm

Ma jok brt, to je brižljivo godinama građena maska , lik je neonazi general iz senke a ovo je najnoviji projekat diskreditacije izbeglica

_____
    Pristalica krvne osvete
    kondo

Post by kondo Wed Apr 18, 2018 12:43 pm

polako, naucice obrenovcani kako se to koristi, nisu ni godinu i po dana tamo.
    mislim lik ne provaljuje da ga ortaci zajebavaju.

_____
    #FreeFacu

kondo

Post by kondo Wed Apr 18, 2018 12:44 pm

mada mozda su iranci hriscani koji su tim cinom hteli da navuku gnev lokalaca protiv muslimana migranata pa da ih proteraju a da njima desetorici ostane cela kasarna

_____
    #FreeFacu

kondo

Post by kondo Wed Apr 18, 2018 12:44 pm

pacifista seoba naroda - Page 20 3579118792

_____
    #FreeFacu

disident

Post by disident Wed Apr 18, 2018 12:45 pm

Vasilij wrote:Nisu muslimani jedinstveno telo nego jednostavno Alahu Akbar se ne koristi tako.
    Znači nijedan musliman nikad nije, i nikad nece reci alahu akbar u takvoj situaciji... .hmmmm

_____
    Pristalica krvne osvete

Post by Sponsored content

Current date/time is Thu Nov 14, 2024 10:58 pm