seoba naroda
- Post n°252
Re: seoba naroda
Ja kad se šalim stavim šaljivog smajlija.
I prestani da se baviš ćirajakovićevštinom. Onakog čoveka si oterao sa foruma! Ti i onaj opesesivno-represivni hevimetalac!
Nikad vam to neću oprostiti.
I prestani da se baviš ćirajakovićevštinom. Onakog čoveka si oterao sa foruma! Ti i onaj opesesivno-represivni hevimetalac!
Nikad vam to neću oprostiti.
- Post n°253
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°254
Da li je moguće da smo tolike pizde?
Prema rečima Danasovih izvora, park ispred autobuske stanice je namerno razoren kako bi se sprečilo okupljanje izbeglica i migranata. Naime, veliki deo parka je ograđen, navodno jer se sadi trava. „Ko još krajem jula sadi travu? I zašto baš tu kad se zna da je ovo mesto na kome se okupljaju izbeglice”, ukazuje naš sagovornik.
+ N1:
S jučerašnjeg marša nade, polovina izbeglih vratila se u Beograd, potpuno beznadežno. Dočekala ih je ograda, na sreću ne onakva kakva postoji u Mađarskoj, već ograda koja znači da počinje rekonstrukcija parka. Za njih, pak, da ostaju bez mesta na kom su prethodnih meseci spavali.
Kako je javno preduzeće Gradsko zelenilo baš sad došlo na tu ideju, pitaju se u Info parku, jedinom koji hrani, u ovom trenutku, više od 500 ljudi. Iako ne izgleda tako, čini im se, kažu, da je odluka o rekonstrukciji i te kako u vezi s izbeglicama.
"Za sada su se svi preselili u "Avgani park", park kod Ekonomskog fakulteta, videćemo šta će biti s tim parkom, pretpostavljam da će doći i do njegovog renoviranja, tako da sve to uvodi jednu novu dinamiku u situaciju s izbeglicama u Beogradu, za koju tek treba da vidimo gde će završiti. Generalno, očigledna je namera države da ove ljude skloni iz Beograda, ali kako, gde, na koji način...to još nije trasnparentno jasno", kaže Gordan Paunović, Info park.
- Post n°256
to je jedinstven primer u svetu resavanja humanitarne situacije botanickim metodama
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°257
Авгати, нови глагол ком треба смислити значење.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°258
BLIC, 18.8.2015 wrote:Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će na teritoriji Beograda biti napravljen privremeni prihvatni centar za migrante, u koji bi moglo da bude smešteno 2.000 do 3.000 ljudi.
Taj privremeni prihvatni centar biće nedaleko od autoputa, verovatno iza hotela "Nacional", rekao je Vučić novinarima nakon što je u parku kod Beogradske autobuske stanice obišao migrante koji tu privremeno borave.
- Post n°260
Kojim povodom su nam pretili?
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Guest
- Post n°261
sta moze biti osim bih ili kosova
95. se izvukli zamalo, al stigla naplata 99.
- Post n°262
ja radio gugl imidjiz i to je izgleda neki protest anti-gadafijevski nastrojenih libijaca u londonu.
inace, gugl imidjic me je vodio do opskurnog foruma na kome neka osoba iz ovih krajeva pretpostavlja da je NATO dao besplatne kompjutere njegovom albanskom sagovorniku i koja u potpisu ima nesto u fazonu kako ZOG aktivno podrzava ukrajinski nacional-sovinizam i kako je rat u donbasu ZOG zavera
inace, gugl imidjic me je vodio do opskurnog foruma na kome neka osoba iz ovih krajeva pretpostavlja da je NATO dao besplatne kompjutere njegovom albanskom sagovorniku i koja u potpisu ima nesto u fazonu kako ZOG aktivno podrzava ukrajinski nacional-sovinizam i kako je rat u donbasu ZOG zavera
- Post n°263
a pominje se i nas stari znanac Tomislav Sunic
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°264
diktotar wrote:sta moze biti osim bih ili kosova
BiH, Kosovo, ili fotosop.
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
My Moon Che Gavara.
- Post n°265
Kvalitetno!
I na srpskom Stromfrontu je popularna teorija kako iza ukrajinskih fašista i nacista stoje Jevreji.
Takođe i da iza Jasenovca stoje Jevreji, a da su najgore ubice bili Romi.
I na srpskom Stromfrontu je popularna teorija kako iza ukrajinskih fašista i nacista stoje Jevreji.
Takođe i da iza Jasenovca stoje Jevreji, a da su najgore ubice bili Romi.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°266
Radagast wrote:Kojim povodom su nam pretili?
Nisu nam pretili, već podržavali odvratno bombardovanje i zločine protiv čovečnosti. To je vreme napada na Srbiju sa ciljem secesije i okupacije dela teritorije poznatog kao Kosovo i Metohija.
- Post n°268
Kao i kukavičko i pod okriljem noći.
_____
- Post n°269
a od strane bestijalnih hordi razularene NATO soldateske u sluzbi sila haosa i bezumlja.
_____
My Moon Che Gavara.
- Post n°272
diktotar wrote:zaboravio si nicim izazvano
...u događajima izazvanim divljanjem terorističke grupacije sa određenom podrškom u domicilnom stanovništvu i podržano spoljnom intervencijom, sa podlogom u vidu skoro potpunog odbijanja domicilnog stanovništva da učestvuje u demokratskom poretku suverene države.
William Murderface wrote:Kao i kukavičko i pod okriljem noći.
...sa bezbedne visine i uz ogromnu tehničko-materijalnu premoć, dok su njihove kopnene trupe u pešadijskim napadima i udarima dobile po nosu, labrnji i guzici.
Radagast wrote:a od strane bestijalnih hordi razularene NATO soldateske u sluzbi sila haosa i bezumlja.
...grozomorne tvorevine sa agresivnim ciljem da obezbedi američku premoć i dominaciju na svetskom nivou, te kodifikuje njeno pravo da se meša u sve kako bi sebi i svojim značajnijim saveznicima obezbeđivali podlogu za dugoročnu ekonomsku nadmoć i stvorili neokolonijalni poredak putem koka-kola-kapitalizma zaštićenog najubojitijim sredstvima masovnih ubistava.
diktotar wrote:tomahavk demokratija u reziji podivljalih hordi bezumnih mandrila
...kao i nasilan izvoz iste u sve zemlje sveta sa ciljem podrivanja društvenih, ekonomskih, socijalnih i drugih normi i stavljanja istih u službu korporativnog megakapitala, bljutava splačina kojoj se svako civilizovan mora odupreti, do konačne pobede i pretvaranja Njujorka u Fort Rus i Los Anđelesa u Toboljsk-na-moru.
- Post n°273
Форт Рос (Ross) је и био, ал' царски и то негде у Калифорнији, ако се не варам.
Све остало је у ствари тачно, пошто си из ове тираде-цираде избацио остала пропагандна претеривања која смо слушали тих дана.
Све остало је у ствари тачно, пошто си из ове тираде-цираде избацио остала пропагандна претеривања која смо слушали тих дана.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°275
Znam da je bio. Tako će i Njujork da bude bio jednog dana. I biće muzej na otvorenom, na ravnoj poljani.