"Uputio sam pismo predsedniku Vlade Crne Gore Dušku Markoviću u kojem sam ga obavestio da iz moralnih razloga podnosim ostavku na mesto člana Vlade Crne Gore", saopštio je danas crnogorski ministar evropskih poslova Aleksandar Andrija Pejović.
Crna Gora
- Post n°401
Re: Crna Gora
- Post n°402
Приморан је? Тј, из приморја?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°403
Sad vidim da je Pavicevic izabran za predsednika Crnogorske partije, Cini mi se da je i malo akcent prilagodio
Last edited by ficfiric on Thu Feb 22, 2018 1:14 pm; edited 1 time in total
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°405
Je l je preveo svoju knjigu sa srpskog na crnogorski?
- Post n°406
Zuper wrote:Je l je preveo svoju knjigu sa srpskog na crnogorski?
Јесте порески али не и катастарски.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°407
Hubert de Montmirail wrote:cuj izabran
+1
Izabran Ljudi i dalje koriste taj termin u kontekstu Crne Gore, neverovatno.
- Guest
- Post n°408
wtf
U toku istraga nakon bacanja eksplozivne naprave na prostor ambasade SAD u Podgorici, lice koje je bacilo eksploziv smrtno stradalo. Motiv napada nepoznat.
U toku istraga nakon bacanja eksplozivne naprave na prostor ambasade SAD u Podgorici, lice koje je bacilo eksploziv smrtno stradalo. Motiv napada nepoznat.
- Guest
- Post n°409
brate gari, pališ na guranje, jutros bilo, eno vest na prethodnoj strani
- Post n°411
Обневидео од шока!
_____
- Post n°412
ludilo
http://www.vijesti.me/vijesti/policajci-daju-podrsku-kolegama-batinasima-radovic-treba-ih-procesuirati-977012
http://www.vijesti.me/vijesti/policajci-daju-podrsku-kolegama-batinasima-radovic-treba-ih-procesuirati-977012
- Guest
- Post n°413
ja još 1998. donesoh odluku, naravno krhku i nesupstancijalnu, da u CG ne idem od svoje volje. hodam korzom na Slovenskoj plaži, a fotoreporter, rodom odatle, kaže, nemoj da gledaš previše u oči policajce na kraju korzoa, nezgodni su, hoće da legitimišu i da išamaraju. pa mislim se da li su to ljudi ili životinje, umeju li da kontrolišu bazične nagone i ako ne umeju zašto ih puštaju među ljude i to s oružjem oko pojasa, i koji đavo ja tražim ovde.
- Post n°414
wtf?
https://m.cdm.me/hronika/cdm-saznaje-andrija-mandic-pokusao-da-pobjegne-iz-crne-gore/
[size=52]CdM saznaje: Andrija Mandić ilegalno napustio Crnu Goru[/size]
Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić, sinoć je oko 23 sata, zajedno sa Milanom Lekićem i Vojom Pićanom ilegalno iz Crne Gore prešao u Srbiju, saznaje nezvanično CdM iz vrha crnogorske Uprave policije. Privela ih je srpska policija i saslušani su u Sudu u Prijepolju.
Nakon saslušanja su pušteni i nalaze se u Srbiji.
Prema nezvaničnim saznanjima CdM-a njih je u Srbiju prebacio Nenad Cupara koji živi u selu Miljakovci, u blizini granice sa Srbijom. Policija sumnja da je akcija unaprijed pripremana jer je u organizaciji ilegalnog prelaska Cupara koristio traktor kojim je očistio šumski put do srpke granice. O nelegalnom prelasku granice upoznato je crnogorsko Tužilaštvo i ovaj prekršaj se tretira kao pokušaj bjekstva.
Za sada nije poznato da li će i kada Mandić, Lekić i Pićan biti isporučeni Crnoj Gori.
Andriji Mandiću je zabranjen izlazak iz Crne Gore jer je jedan od optuženih za pokušaj terorističkog napada na dan parlamentarnih izbora u Crnoj Gori 16. oktobra 2016. giodine. Njemu su ranije oduzete putne isprave.
Pićan je aktivista DF-a i bivši član Sedmog bataljona. On je od ranije poznat policiji kao počinilac krivičnih djela nedozvoljeno držanje oružja i ekpslozivnih naprava.
https://m.cdm.me/hronika/cdm-saznaje-andrija-mandic-pokusao-da-pobjegne-iz-crne-gore/
[size=52]CdM saznaje: Andrija Mandić ilegalno napustio Crnu Goru[/size]
Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić, sinoć je oko 23 sata, zajedno sa Milanom Lekićem i Vojom Pićanom ilegalno iz Crne Gore prešao u Srbiju, saznaje nezvanično CdM iz vrha crnogorske Uprave policije. Privela ih je srpska policija i saslušani su u Sudu u Prijepolju.
Nakon saslušanja su pušteni i nalaze se u Srbiji.
Prema nezvaničnim saznanjima CdM-a njih je u Srbiju prebacio Nenad Cupara koji živi u selu Miljakovci, u blizini granice sa Srbijom. Policija sumnja da je akcija unaprijed pripremana jer je u organizaciji ilegalnog prelaska Cupara koristio traktor kojim je očistio šumski put do srpke granice. O nelegalnom prelasku granice upoznato je crnogorsko Tužilaštvo i ovaj prekršaj se tretira kao pokušaj bjekstva.
Za sada nije poznato da li će i kada Mandić, Lekić i Pićan biti isporučeni Crnoj Gori.
Andriji Mandiću je zabranjen izlazak iz Crne Gore jer je jedan od optuženih za pokušaj terorističkog napada na dan parlamentarnih izbora u Crnoj Gori 16. oktobra 2016. giodine. Njemu su ranije oduzete putne isprave.
Pićan je aktivista DF-a i bivši član Sedmog bataljona. On je od ranije poznat policiji kao počinilac krivičnih djela nedozvoljeno držanje oružja i ekpslozivnih naprava.
- Post n°415
Ustaska parola u njima bratskoj zemlji, samo malo nasminkana.
- Post n°417
Nije. Evo još dve iz foto-galerije sa istog događaja iz 2015:
http://www.natomontenegro.me/vijesti/96454/U-kasarni-Milovan-saranovic-u-Danilovgradu-obiljezen-Dan-Vojske-Crne-Gore.html
http://www.rtcg.me/vijesti/arsenal/195739/crnogorski-vojnici-doprinijeli-ocuvanja-mira.html (ima jedna od ove dve i stoji da potiče sa gov.me)
http://www.natomontenegro.me/vijesti/96454/U-kasarni-Milovan-saranovic-u-Danilovgradu-obiljezen-Dan-Vojske-Crne-Gore.html
http://www.rtcg.me/vijesti/arsenal/195739/crnogorski-vojnici-doprinijeli-ocuvanja-mira.html (ima jedna od ove dve i stoji da potiče sa gov.me)
- Guest
- Post n°421
milo placa glas 100, a kad zagusti i do 500 evra, ovde se jadnici prodaju za dve crvene
- Post n°422
ma gluposti, 30-40-50e je i ovamo cifra tako da dodaj samo još neku crvenu i to je to (lideri u regionu)
- Post n°423
Konacno istina,
I to je tacno.
Milačić je na današnjoj vanrednoj konferenciji za medije povodom protjerivanja ruskih diplomata istakao da nije u pitanju samo sluganski odnos zvanične vlasti u Crnoj Gori prema NATO-u i zapadnim centrima moći, već i da je pitanju „nešto savim lično — Đukanovićevo“. On je kazao da Đukanović sada bježi od Rusije zbog ogromnih svota novca koje je dužan pojedinim ruskim biznismenima.
„Đukanoviću su odgovarali ruski biznismeni kada su mu davali novac i tada nije ni pomišljao da protjeruje ruske diplomate i da vodi antirusku histeriju. Ova skandalozna i sramna antiruska histerija može se podvesti pod ono što se zove ’psihologija dužnika‘. Đukanović je dužan ogroman novac određenim ruskim biznismenima i on sada ovom antiruskom histerijom i politikom bježi od Rusije i pokušava da se sakrije u čistom bježanju od svoje odgovornosti i onome što se zove psihologija dužnika. Institucije ove zemlje i čitava ova zemlja su taoci njegovih ličnih prevara, njegovih ličnih dugova i njegovih ličnih izdaja“, kazao je Milačić
I to je tacno.
- Post n°424
Da je ovo tačno Milo bi mirisao koren ljubičice.