Crna Gora
- Post n°376
Re: Crna Gora
O njegovom odlasku iz naše skupštine i države ja sam to više puta rekao to je vrlo jednostavno da se kaže na engleskom good riddance, ili aj u kurac
- Post n°377
cek jel to bilo nesto gromopucatelno ili sta?
isto ne kapiram, S i CG moze dvostruko drzavljanstvo i da budes poslanik malo tamo malo ovde?
isto ne kapiram, S i CG moze dvostruko drzavljanstvo i da budes poslanik malo tamo malo ovde?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°378
Srbija ne pravi pitanje oko dvojnog državljanstva, Crna Gora pravi osim ako nisi tajlandski milijarder, Vladimir Pavićević ili ako hoćeš da igraš za njihovu fudbalsku reprezentaciju.
- Guest
- Post n°381
to ne znam ali znam da je cela suboticeva kriminalna banda u sns
http://picbear.com/nenad.bogicevic.bg
http://picbear.com/nenad.bogicevic.bg
- Post n°383
Orilo se Beranama: „Milo, lopove“ i „Srbija“ (video)
Opozicija je na lokalnim izborima koji su održani u nedelju u Beranama proglasila pobedu. Predsednik Demokrata Aleksa Bečić kazao je da na 100 odsto obrađenog biračkog materijala opozicija ima 18, a koalicija okupljena oko Demokratske partije socijalista 17 mandata.
Opozicija je na lokalnim izborima koji su održani u nedelju u Beranama proglasila pobedu. Predsednik Demokrata Aleksa Bečić kazao je da na 100 odsto obrađenog biračkog materijala opozicija ima 18, a koalicija okupljena oko Demokratske partije socijalista 17 mandata.
- Post n°384
Imam nekakav osecaj da ce biti ozbiljnih sranja u Podgorici kada bude mec CG-Srbija u onoj ligi evrope, ili kako vec...
Ha, jugoslovenska zastava...
Ha, jugoslovenska zastava...
- Post n°385
I tako, umesto da mi uvedemo zemlji izvorista migranata testove srpskog jezika, oni ce nama uvoditi testove crnogorskog jezika. Neverovatno.
- Post n°386
https://www.youtube.com/watch?v=yJIKwNq4kbk
kako se prepade "terorista"
kako se prepade "terorista"
- Post n°387
https://www.youtube.com/watch?v=cvAjHiRVD8w
sramota me koliko ljudi ovdje opravdava ovo, jer "možda su ti momci nešto krivi"
sramota me koliko ljudi ovdje opravdava ovo, jer "možda su ti momci nešto krivi"
- Post n°388
I, dobro, jel ima neko zvanično saopštenje, nešto...
- Post n°389
Ima, Crna Gora je verni sledbenik evropskih i Nato integracija pridrzavajuci se cvrsto atlantskih vrednosti, uvek bivajuci posvecena zajednickom dobru svih svojih gradjana.
- Post n°390
Da...stvari su mnogo bolje u ovim zemljama koje "odolevaju". Zanima me ovaj konkretan slučaj.
- Post n°392
navodno je neki od ovih momaka viknuo "uip" dok je patrola prolazila pa su se iznervirali
- Guest
- Post n°393
Бачена бомба на амбасаду САД у Црној Гори, нападач се убио
четвртак, 22. феб 2018, 07:28 -> 07:40
Извор: Танјуг
Непознати нападач бацио је око поноћи бомбу на амбасаду Сједињених Америчких Држава у Црној Гори, да би се непосредно након тога разнео другом експлозивном направом испред тог дипломатског представништва, јављају подгорички медији.
Из Управе полиције казали су да је у питању ручна бомба – кашикара, преноси портал ЦДМ.
Непознати нападач је непосредно пре самоубиства са раскрснице код Спортског центра у круг амбасаде бацио бомбу. Зграда амбасаде није оштећена.
Полиција је блокирала Булевар Револуције од зграде Агенције за националну безбедност до амбасаде САД.
Црногорска влада је рано јутрос потврдила да је непознати нападач око поноћи бацио ручну бомбу на амбасаду САД у Подгорици, а потом се убио активирањем друге експлозивне направе.
Место напада је обезбедила полиција, а америчка амбасада је упозорила држављане САД да избегавају ту област због "активне безбедносне ситуације".
По свему судећи, како преносе медији, нико други није повређен и није причињена већа материјална штета.
Овим поводом огласио се и Стејт департмент у Вашингтону, наводећи да америчка амбасада "тренутно спроводи интерну проверу да би потврдила безбедност свог особља", преноси АП.
Мотив напада за сада није познат.
- Post n°394
Napad na najvisi organ vlasti. Amaterizam. Druga bomba se baca kada izadju da vide sta se desilo, pa tek onda eventualno raznosis sebe. Ali da ne gresim dusu prema nekome ko je pruzio otpor okupatoru. Njegova ce sena hodati po Vasingtonu, lutati po stejt departmentu, plasiti gospodu.
- Post n°395
https://www.facebook.com/dalibor.jaukovic.5
- Post n°397
jeste, izgleda se ubio greškom (sapleo se sa bombom)...
poremećeni lik koji je koristio psihoaktivne supstance, sreća što niko drugi nije stradao
poremećeni lik koji je koristio psihoaktivne supstance, sreća što niko drugi nije stradao
- Post n°399
uzas. kazu bivsi pripadnik JNA
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°400
I vj(moguce rezervista), sudeci po medalji za odbranu 99
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete