Photino Bird wrote:
Crna Gora
- Post n°227
Re: Crna Gora
1000 našto, 1000 NATO
_____
alt-lib
- Guest
- Post n°229
napravicu kompilaciju na kaseti i longplej ploci, najdebilnije dupeuvlakacke pesme bivsih sfrj republika. od rusije do usa.
- Post n°230
Данке Дојчланд на почетак и на крај.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°232
Ustašiptarija ne miruje
Đukanović: Nije Herceg Novi SRPSKA VAROŠ, već CRNOGORSKI PONOS
Herceg Novi, Podgorica -- Lider DPS-a Milo Đukanović, na konvenciji za lokalne izbore u Herceg Novom, protivnike iz Demokratskog fronta nazvao je "raspomamljenom četničkom bratijom".
"Nije Herceg Novi srpska varoš, već crnogorski ponos", poručio je Đukanović sinoć na završnoj konvenciji Demokratske partije socijalista, a prenose podgoričke Vijesti.
On je kazao da su lideri Demokratskog fronta najveća sramota savremene Crne Gore. "Po prvi put u dugoj i svetloj istoriji Crne Gore imamo izdajnike koji se ponose svojom izdajom, a najveći greh im je što su poverovali da mogu i imaju pravo da dođu na vlast izazivajući bratoubilački rat", kazao je Đukanović. On je istakao i da ulazak Crne Gore u NATO nije njena želja da ratuje niti da bude dominantno deo vojnog saveza.
"Naša pripadnost Evroatlantskoj alijansi jeste upravo namera da učvrstimo crnogorsku stabilnost i bezbednost, da se nikada više na ponovi 1999 - da o nama odlučuju tamo gde nas nema. Bolje će se o nama odlučivati tamo gde mi sedimo, a sedećemo od 25. maja u stolici Nato alijanse", poručio je Đukanović.
- Guest
- Post n°233
kako b reko branovom glavnom menadzeru milou, govno je govno, bilo srpsko crnogorsko rusko ili americko, mos okaciti koju oces zastavu tamo
- Post n°235
_____
alt-lib
- Post n°237
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°238
Još jedan dokaz zašto se treba uhvatiti u koštac sa migrantskom krizom, odnosno zabraniti doseljavanje od one strane Peštera i Prijepolja, uz masovno vraćanje sunarodnika im u zemlju porijekla.
- Post n°241
Na ovom forumu se niko ne buni kad se vređaju Crnogorci?
Da je ovo na topiku o plavušama bila bi to mizoginija?
Da je ovo na topiku o plavušama bila bi to mizoginija?
- Post n°242
Nađi mi gde se vređaju Crnogorci, prvi ću ih braniti od njih samih.
- Post n°243
Filipenko wrote:Još jedan dokaz zašto se treba uhvatiti u koštac sa migrantskom krizom, odnosno zabraniti doseljavanje od one strane Peštera i Prijepolja, uz masovno vraćanje sunarodnika im u zemlju porijekla.
Dokaz čega? Koji su ostali dokazi toga nečega?
Obično mislim da se zezaš, ali umeš da preteraš. Ovo što si napisao jeste uvredljivo, ne želim da dovedem u pitanje tvoju inteligenciju obrazlaganjem zašto.
- Post n°244
Notorious wrote:Filipenko wrote:Još jedan dokaz zašto se treba uhvatiti u koštac sa migrantskom krizom, odnosno zabraniti doseljavanje od one strane Peštera i Prijepolja, uz masovno vraćanje sunarodnika im u zemlju porijekla.
Obično mislim da se zezaš, ali umeš da preteraš. Ovo što si napisao jeste uvredljivo, ne želim da dovedem u pitanje tvoju inteligenciju obrazlaganjem zašto.
Ostali dokazi su desetine i stotine hiljada radnih mesta koja migranti odozdo zauzimaju, banditizam koji ih prati, ubijanja, silovanja, dilovanja droge od strane njihovih organizovanih grupa. Ne znam šta tu nije jasno, ja se zalažem za podizanje odnosa na evropski nivo i to je to, uz dodatak činjenice da je sada prisutna i bezbednosna pretnja zbog ulaska te teritorije u vojni savez, što je mnoštvo razloga ne samo za takvo postupanje sa migrantima, već i za vojnu intervenciju radi zaštite državnih interesa.
- Guest
- Post n°245
Има Трампара такође и пројекат за некакав зид.Filipenko wrote:ubijanja, silovanja, dilovanja ...
- Post n°246
Filipenko wrote:
Ostali dokazi su desetine i stotine hiljada radnih mesta koja migranti odozdo zauzimaju, banditizam koji ih prati, ubijanja, silovanja, dilovanja droge od strane njihovih organizovanih grupa. Ne znam šta tu nije jasno, ja se zalažem za podizanje odnosa na evropski nivo i to je to, uz dodatak činjenice da je sada prisutna i bezbednosna pretnja zbog ulaska te teritorije u vojni savez, što je mnoštvo razloga ne samo za takvo postupanje sa migrantima, već i za vojnu intervenciju radi zaštite državnih interesa.
Svi smo takvi, do jednog, besomučno haramo gde god stignemo?
Ako stvarno tako misliš, onda ti i nisu baš sve koze na broju.
- Post n°247
Naravno da ne mislim. Osobe koje su zasnovale porodice, imaju posao, posebno u deficitarnim kategorijama zanimanja, koje su uzorni građani, ne treba dirati. Ostalo - eskpeditovati ovim putevima i prugama što su preostali, pa puteve potom blokirati, kako bi se efikasno kontrolisala granica i pažljivo dozirala imigracija. Naravno, nipošto graditi autoput do granice.
Zabrane ulaska, nostrifikacije diploma, polaganje srpskog jezika, potvrde o ponudama za posao, zna se već kako to treba da bude nadalje regulisano, piše u evropskim zakonima u Evropi kojoj težimo. Dosta je bilo Milovog eksporta nezadovoljnih viškova stanovništva.
Zabrane ulaska, nostrifikacije diploma, polaganje srpskog jezika, potvrde o ponudama za posao, zna se već kako to treba da bude nadalje regulisano, piše u evropskim zakonima u Evropi kojoj težimo. Dosta je bilo Milovog eksporta nezadovoljnih viškova stanovništva.
- Post n°248
Notorious wrote:Filipenko wrote:Još jedan dokaz zašto se treba uhvatiti u koštac sa migrantskom krizom, odnosno zabraniti doseljavanje od one strane Peštera i Prijepolja, uz masovno vraćanje sunarodnika im u zemlju porijekla.
Ponovo obračun migranata. Trebamo li da čekamo da i Srbi počnu da ginu?
OBRAČUN KOTORANA NASTAVLJEN U BEOGRADU Brat ubijenog Cetinjanina ranjen na terasi na Voždovcu
- Post n°249
Kako znaš da nisu Srbi?
A, da, Srbi endemski nisu skloni pripucavanju
A, da, Srbi endemski nisu skloni pripucavanju