Ja sam Staljinista.
Везе, познанства и остале networking технике
_____
The Politically Correct anti-racism depends on what it fights (or pretends to)—on the first-level racism itself, thus parasitizing its opponent: The PC anti-racism is sustained by the surplus-enjoyment which emerges when the PC-subject triumphantly reveals the hidden racist bias on an apparently neutral statement or gesture.
uskok i ajduk wrote:Оћете курац, позваћу се на друга Лењина.
Bojim se da ti to nece mnogo pomoci kad na vlast dodju ferveks i njegova nacionalsocijalisticka srpska radnicka partija.
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
Заборавило се којешта, па СовНарКом растављам као сов. нарком.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
I am a natural kad je u pitanju networking. Ne radim ja to svesno, prosto sam ekstrovert i valjda sam topla osoba, pa me ljudi pamte. Štaznam.
Radagast wrote:uskok i ajduk wrote:Оћете курац, позваћу се на друга Лењина.
Bojim se da ti to nece mnogo pomoci kad na vlast dodju ferveks i njegova nacionalsocijalisticka srpska radnicka partija.
Неће то ићи лако, eм ће их много изгинути у тој операцији, ем ће упропастити имовину коју евентуално отму. Залудан је тај разбојнички пос'о. Него да се вратимо на тему, џабе социјална умрежавања без економије, то је као да се просјаци договарају око бољег места у народној кухињи (а која је и сама задужена, презадужена, храна све лошија, а кров прокишњава) , право питање није ни како улетети у прозападну НВО, (Западњаци не би били то што јесу када би преплаћивали своју служинчад) право питање је како створити извозно орјентисану економију (ако социјализам нуди неко решење за то, онда океј, да чујемо ту идеју па да дискутујемо, све друго нису решења, него чекање
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
Mau wrote:I am a natural kad je u pitanju networking. Ne radim ja to svesno, prosto sam ekstrovert i valjda sam topla osoba, pa me ljudi pamte. Štaznam.
a mozda te pamte i sto imas dva metra, but who knows.
setila sam se sad jedne scene s mojom babom. mi u nemackoj, i ona sa svojim akcentom narucila nesto na kiosku. iduce nedelje kad se kiosk opet pojavio u nasem kraju, prodavac se setio sta joj treba cim ju je video. odmah je zakljucila mora biti da je se seca zato sto ima sedu kosu ali nema ondulacije
_____
Warning: may contain irony.
Mau wrote:I am a natural kad je u pitanju networking. Ne radim ja to svesno, prosto sam ekstrovert i valjda sam topla osoba, pa me ljudi pamte. Štaznam.
Има ту нечега. Некима то напросто лежи. Знам по себи, што ми лежи понекад а понекад сам себи звучим извештачено и намештено и некако једва чекам да се извучем одатле и отргнем се из тога и проговорим нормално.
Још јаче знам по некима које ухватим како преда мном (или још горе, на мени) вежбају материјал из неког од оних уџбеника за како постати успешан мрежарош за три недеље. Вада зато што звучи као пропаганда - за длаку, али само за длаку мање бљутаво него кад неко крене са продајном спиком за своју фирму или странку у сред нормалног разговора.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
bemty wrote:Mau wrote:I am a natural kad je u pitanju networking. Ne radim ja to svesno, prosto sam ekstrovert i valjda sam topla osoba, pa me ljudi pamte. Štaznam.
a mozda te pamte i sto imas dva metra, but who knows.
Uh, preteče me. A bio zicer.
Ali, istina je, ima posebno networking for introverts.
uskok i ajduk wrote:Него да се вратимо на тему, џабе социјална умрежавања без економије, то је као да се просјаци договарају око бољег места у народној кухињи (а која је и сама задужена, презадужена, храна све лошија, а кров прокишњава) , право питање није ни како улетети у прозападну НВО, (Западњаци не би били то што јесу када би преплаћивали своју служинчад) право питање је како створити извозно орјентисану економију (ако социјализам нуди неко решење за то, онда океј, да чујемо ту идеју па да дискутујемо, све друго нису решења, него чекањеГодоада се обруше зидови народнекухињедржаве и поклопе све нас, грађане ове лепе земље)
Šta ću da budem sad kada sam porastao? – raspoloživa radna mesta u Srbiji u skladu sa potrebama i realnošću
http://www.tarzanija.com/sta-cu-da-budem-sad-kada-sam-porastao-raspoloziva-radna-mesta-u-srbiji-u-skladu-sa-potrebama-i-realnoscu/
Telefonski anketar/promoter
Plata: NAJJAČI SAMO OPSTAJU
Godišnja plata: NIKADA SE NE DAJU
Godišnja plata čistačice u Irskoj: 18 000 evraBonus – članstvo u stranci, rodbinska veza
Prosečna godišnja zarada: oko 4500 evra
Godišnja zarada baštovana u Australiji: 50 000 evra
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Korisnik
Da li neko ima neki dobar vodič za pisanje motivacionih pisama?
Јоој... кад бих то морао да пишем, чули бисмо се на црној кери. То ми дође нешто као домаћи са темом из НОБа.
_____
- Guest
http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/v-savetnik/pisanje-motivacionog-pismaontheotherhand wrote:Da li neko ima neki dobar vodič za pisanje motivacionih pisama?
to treba zakonom zabraniti!