To propuštam, najčešće sam na RTS 3 baziran, odličan je kao pozadinski zvuk, gledljiv je program pa još nema reklama ni vijesti. Odatle samo povremeno izlazim, uglavnom zbog ponekog filma ili utakmice.
Domaci film
- Guest
- Post n°476
Re: Domaci film
To propuštam, najčešće sam na RTS 3 baziran, odličan je kao pozadinski zvuk, gledljiv je program pa još nema reklama ni vijesti. Odatle samo povremeno izlazim, uglavnom zbog ponekog filma ili utakmice.
- Guest
- Post n°477
Lepo i tačno rečeno. Dosadili im hrastovi regali, knjige na metar, vikendice. Čuj, Amerikanci se žale na boomere. Nemate vi pojma koliko boomer može da ti se usere u život.kuku wrote:Creepy Uncle wrote:prošle godine, u nežnoj dobi od 43.
opa generacija!
kad su video rekorderi (i plejeri) masovnije grunuli u narod ('89), prvo smo uzimali sve tinejdzerske komedije:
porky's 1 i 2, license to drive, navedeni...
i mastali kako cemo i mi tako samo za par godina, medjutim ispostavilo se da su roditelji imali preca posla...
Što se filmova tiče, da, nadoknađivalo se propušteno, s tim što sam uvek preferirao horor, akciju, SF, krimić. Brat pack euforija me je recimo skroz mimoišla.
- Post n°478
ontheotherhand wrote:Paće, jel ta Vrevolucija iz 2016. ?
Ваљда, нисам баш попамтио, ал' технички је ту - гомила пејзажа помажњаваних из игара, рачунарски дотераних туча и ликова који делују као да су у цивилу хипстери.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°479
Creepy Uncle wrote:
...
Čuj, Amerikanci se žale na boomere. Nemate vi pojma koliko boomer može da ti se usere u život.
Ako si rođen pre 1965. onda si i ti "boomer".
- Post n°480
evo da nam jojogi objasni.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°481
bela maca wrote:evo da nam jojogi objasni.
Šta? Da su baby boomers rođeni posle WW2 kada su se ratnici vratili domovima? Pa to je trajalo, pravljenje dece, baš tako, do negde 1965. Onda je prestalo. Kako? Zašto?
- Guest
- Post n°482
Dok čekam odgovor od Bele Mace, moram da kažem da sam ponovo pregledao naše domaće filmove, kao "Miris Poljskog Cveća", "Ko to tamo peva", "Balkanski špijun"", ni jedan od njih ne bih smeo da pozovem ćerku da pogleda.
Koliko god da su mi dragi, ona ne bi prepoznala njihov humor i naše viđenje sveta.
Ne samo da smo mi, Srbi, neshvatljivi Aziji. Kupio sam 8 filmova (fizički DVD) gde je moj idol iz detinjstva, Clint Eastwood, bio zvezda. Pogledao ih, to ne može detetu da se prikaže. Potpuno druge vrednosti. Nikada ih nije videla. Stoje u zapećku.
Koliko god da su mi dragi, ona ne bi prepoznala njihov humor i naše viđenje sveta.
Ne samo da smo mi, Srbi, neshvatljivi Aziji. Kupio sam 8 filmova (fizički DVD) gde je moj idol iz detinjstva, Clint Eastwood, bio zvezda. Pogledao ih, to ne može detetu da se prikaže. Potpuno druge vrednosti. Nikada ih nije videla. Stoje u zapećku.
- Post n°483
yoyo jesi gledo sinoć na rts-u black rain? baš mi je lego
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Guest
- Post n°484
Nikada ne gledam TV, od rezultata izbora, prvih višestranačkih u Srbiji 1990, biće skoro 29 godina.
Nisam gledao emisiju koju pominješ. Ako ima nešto interesntno, kaži mi ti, samo ne link.
Nisam gledao emisiju koju pominješ. Ako ima nešto interesntno, kaži mi ti, samo ne link.
- Post n°485
eh bre, možda će reprizirati skoro vidi na sajtu rts-a, michael douglas, andy garcia, plus gomila nekih japanaca (posle tvojih priča zaključujem da su to neki bednici čim glume u američkom filmu)
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Guest
- Post n°486
Saću baš na RTS, tu se vidi šta je šta.
Ja sam od RTS pobegao, sad ću da ga ganjam preko sveta da mi nešto prikazuje. Ma idi bre.
Ja sam od RTS pobegao, sad ću da ga ganjam preko sveta da mi nešto prikazuje. Ma idi bre.
- Post n°487
kuku wrote:yoyo jesi gledo sinoć na rts-u black rain? baš mi je lego
Ja obozavam taj film
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°488
joj idi u persun. zagrcnuo sam se.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°489
e jesi svinja
- Post n°490
posle ce da mu preporuci rising sun ili srecan bozic gospodine lorens
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°491
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°493
_____
- Post n°494
to je vec hevi sHit
_____
- Post n°495
Sad ide na rts Bog je umro uzalud, kako cudan film a na netu nema nista
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°496
Mislim da naslov filma sugeriše to da je revolucija bila uzaludna, odnosno kao da je nije ni bilo. Jel to bese onaj film gde Ckalja glumi bracu blizance, jednog bogatog a drugog siromasnog?
- Guest
- Post n°497
Jeste, brat radnik se dokopa bratske direktorske pozicije i privilegija i onda sve ispadne kontra lijepim namjerama. Bog je džaba umro. Kako je Stanislava Pešić lijepa u tom filmu.
- Post n°498
Odličan film. Braća blizanci - Predrag i Nenad. Jedan direktor preduzeća, a drugi vođa sindikata.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°500
fikret selimbašić wrote: Kako je Stanislava Pešić lijepa u tom filmu.
Као и увек. Она, Весна Малохоџић и понекад Неда Арнерић... е, да, и Неда Спасојевић.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...