Domaci film
- Post n°976
Re: Domaci film
ne mogu da sudim o dubljim implikacijama osvog sukoba dok ne odgledam daru iza jasenovca, ali po meni bi kulturni radnici trebalo cesce da se tuku, hocu reci medjusobno, i eto, senke nad balkanom su objektivno bolja serija od ubice mog oca ali ubice su zabavnije. to je sve sto imam da kazem.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°977
Стварно, је ли онај снимак кад пуца био лажиран?ficfiric wrote:Mislim, da se setimo samo reakcija kad je ona zena ubila investitora. Paljba po njoj je isla iz svih oruzja, cak je emitovan i lazni snimak sa kamere za nadzor
- Post n°978
Koliko se secam, jeste, ne secam se detalja. Verovatno im je trebalo nesto da skandalizuju raju
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°979
Umesto sebi u bradu, tebi u stomak i u glavu.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°980
to vlastelica opevao babu?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°982
Sotir wrote:Стварно, је ли онај снимак кад пуца био лажиран?ficfiric wrote:Mislim, da se setimo samo reakcija kad je ona zena ubila investitora. Paljba po njoj je isla iz svih oruzja, cak je emitovan i lazni snimak sa kamere za nadzor
Orazloženo je sa zakašnenjem od par dana da je ono snimak rekonstrukcije događaja. Negdje na tv sam to čuo, možda i u nekoj emisiji sa yt.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°983
mnogo su besni ovi mladi ljudi.
isto i s ovom tucom, ljudi staju na bjelinu stranu, propagandna masina stala u gaginu odbranu, a niko da konstatuje da je najtragicnije tu kolko smo skrenuli ko drustvo u haos i bezumlje kad se umetnici, koji bi trebalo da budu najuzviseniji element ovog naroda, tuku ko poslednji ulicari.
isto i s ovom tucom, ljudi staju na bjelinu stranu, propagandna masina stala u gaginu odbranu, a niko da konstatuje da je najtragicnije tu kolko smo skrenuli ko drustvo u haos i bezumlje kad se umetnici, koji bi trebalo da budu najuzviseniji element ovog naroda, tuku ko poslednji ulicari.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°984
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°985
zvezda je zivot wrote:mnogo su besni ovi mladi ljudi.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°986
Jeziv je način na koji pojedini opravdavaju prebijanje Gage Antonijevića.Bjelogrlić jeste legenda,ali se način na koji je mučki prebio Gagu ne razlikuje od onoga kako je Velja Nevolja prebio čoveka ispred stadiona Partizana pre neku godinu. Uveren sam da se Bjelogrlić sada kaje.
— Tomislav Momirovic (@TomaMomirovic) August 24, 2021
- Post n°987
kusta baš bio fajter
Posle svoje druge Zlatne palme, Kusturica je u ulozi džentlmena koji štiti čast izvesne dame (neko je dotičnu štipnuo za debelo meso), započeo masovnu tuču usred Kana. Bila je to čista zabava izazvana pićem i pobedničkom euforijom.
Isti reditelj je u svoje vreme, prema urbanoj legendi, došao specijalno iz Sarajeva da bi istukao Dragoslava Bokana, tada filmskog kritičara "Duge". Bokan je negirao Kustinu originalnost i prozvao ga kao prepisivača, Jiržija Mencla, pre svih.
I Nebojša Pajkić je osetio snagu Kusturičinog bokserskog dara, mada nije bio impresioniran: "1Nije to bilo ništa. Samo mi je udario dva-tri šljampava krošea". Dok je slavni reditelj posvećeno tukao Pajkića, Isidora ga je branila udarajući Kustu svojom tašnicom.
https://www.portalnovosti.com/kad-je-bjela-sreo-gagu?fbclid=IwAR0MtgClNJuEx4OD71wuzLpfeH2XYox99fsc-snPCekRJz6nJST_KaCq7Bw
Posle svoje druge Zlatne palme, Kusturica je u ulozi džentlmena koji štiti čast izvesne dame (neko je dotičnu štipnuo za debelo meso), započeo masovnu tuču usred Kana. Bila je to čista zabava izazvana pićem i pobedničkom euforijom.
Isti reditelj je u svoje vreme, prema urbanoj legendi, došao specijalno iz Sarajeva da bi istukao Dragoslava Bokana, tada filmskog kritičara "Duge". Bokan je negirao Kustinu originalnost i prozvao ga kao prepisivača, Jiržija Mencla, pre svih.
I Nebojša Pajkić je osetio snagu Kusturičinog bokserskog dara, mada nije bio impresioniran: "1Nije to bilo ništa. Samo mi je udario dva-tri šljampava krošea". Dok je slavni reditelj posvećeno tukao Pajkića, Isidora ga je branila udarajući Kustu svojom tašnicom.
https://www.portalnovosti.com/kad-je-bjela-sreo-gagu?fbclid=IwAR0MtgClNJuEx4OD71wuzLpfeH2XYox99fsc-snPCekRJz6nJST_KaCq7Bw
- Post n°988
Del Cap wrote:Jeziv je način na koji pojedini opravdavaju prebijanje Gage Antonijevića.Bjelogrlić jeste legenda,ali se način na koji je mučki prebio Gagu ne razlikuje od onoga kako je Velja Nevolja prebio čoveka ispred stadiona Partizana pre neku godinu. Uveren sam da se Bjelogrlić sada kaje.
— Tomislav Momirovic (@TomaMomirovic) August 24, 2021
Jos malo pa ce sa poredjenjima stici do Olivera Ivanovica
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°989
Fleksibilnost Tome Mone ne razlikuje se mnogo od fleksibilnosti Rona Džeremija koji je mogao sam sebi da popuši karu, samo što Toma ne puši sebi nego Vučiću. Uveren sam da se Toma ne kaje.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°990
Ljudima je ipak najvaznija umetnost, dibro je sto veceras nije bilo politike
https://youtu.be/EVmfxVQl0uk
https://youtu.be/EVmfxVQl0uk
- Post n°991
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija