Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Domaci film

disident

Domaci film - Page 21 Empty Re: Domaci film

Post by disident Fri Apr 05, 2019 5:09 pm

fikret selimbašić wrote:Jeste, brat radnik se dokopa bratske direktorske pozicije i privilegija i onda sve ispadne kontra lijepim namjerama. Bog je džaba umro. Kako je Stanislava Pešić lijepa u tom filmu.
    da, toliko mi je bila lepa da sam morao da guglam malo i video da je sestra vesne pesic  Domaci film - Page 21 286371741

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Apr 05, 2019 5:23 pm

паће wrote:
    fikret selimbašić wrote: Kako je Stanislava Pešić lijepa u tom filmu.

Као и увек. Она, Весна Малохоџић и понекад Неда Арнерић... е, да, и Неда Спасојевић.

+1

Neda posebno.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Apr 06, 2019 3:02 pm

ne znam šta nalazite u crno belim ženama
    Sergen Yalçın

Post by Sergen Yalçın Sat Apr 06, 2019 3:31 pm

what they call "class".

_____
    I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds
    паће

Post by паће Sat Apr 06, 2019 4:41 pm

fikret selimbašić wrote:
    паће wrote:

Као и увек. Она, Весна Малохоџић и понекад Неда Арнерић... е, да, и Неда Спасојевић.

+1

Neda posebno.

Сад си ме подсетио... у Клопчичевом "Страху", где игра црнкињу, боље него да је тамо рођена.

_____
       electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...

Post by beatakeshi Sat Apr 06, 2019 10:41 pm

Neda Spasojević je kasnije nikad dostignuta glumačka klasa, neopisiva pojava.
    boomer crook

Post by boomer crook Thu May 16, 2019 12:15 pm

gledam sada rezi koste djordjevica i pitam se sta nije u redu sa tzv. srpskim scenarijem. kamera je dobra, rezija ok, ta klinka je fotogenicna ali zato tzv. dramaturgija.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    mstislaw

Post by mstislaw Thu May 16, 2019 8:14 pm

Gde odlazi Jevtić iz FCS-a?
    Sotir

Post by Sotir Thu May 16, 2019 8:20 pm

beatakeshi wrote:Neda Spasojević je kasnije nikad dostignuta glumačka klasa, neopisiva pojava.
    Ne mogu da joj oprostim što je pokušala Valtera da izda.

Post by beatakeshi Thu May 16, 2019 8:28 pm

I Džimija Barku.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu May 16, 2019 8:35 pm

Dvornik je tek stradalnik. Onda onaj neimenovani jadnik koji se objesio o vrbu u Darovima moje rođake marije.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Jul 05, 2019 6:04 pm

yoyogi wrote:Dok čekam odgovor od Bele Mace, moram da kažem da sam ponovo pregledao naše domaće filmove, kao "Miris Poljskog Cveća", "Ko to tamo peva", "Balkanski špijun"", ni jedan od njih ne bih smeo da pozovem ćerku da pogleda.

Koliko god da su mi dragi, ona ne bi prepoznala njihov humor i naše viđenje sveta.

Ne samo da smo mi, Srbi, neshvatljivi Aziji. Kupio sam 8 filmova (fizički DVD) gde je moj idol iz detinjstva, Clint Eastwood, bio zvezda. Pogledao ih, to ne može detetu da se prikaže. Potpuno druge vrednosti. Nikada ih nije videla. Stoje u zapećku.
    To je slično gruzijskom humoru u doba SSSR-a.
    паће

Post by паће Fri Jul 05, 2019 6:12 pm

kud_genijalci wrote:
    yoyogi wrote:Dok čekam odgovor od Bele Mace, moram da kažem da sam ponovo pregledao naše domaće filmove, kao "Miris Poljskog Cveća", "Ko to tamo peva", "Balkanski špijun"", ni jedan od njih ne bih smeo da pozovem ćerku da pogleda.

Koliko god da su mi dragi, ona ne bi prepoznala njihov humor i naše viđenje sveta.

Ne samo da smo mi, Srbi, neshvatljivi Aziji. Kupio sam 8 filmova (fizički DVD) gde je moj idol iz detinjstva, Clint Eastwood, bio zvezda. Pogledao ih, to ne može detetu da se prikaže. Potpuno druge vrednosti. Nikada ih nije videla. Stoje u zapećku.
    To je slično gruzijskom humoru u doba SSSR-a.

Мислиш на радио Јереван?

_____
       electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Jul 05, 2019 6:15 pm

Ne (i ne znam šta je to) već na filmove, bio neki ciklsu gruzijskog filma početkom 1980-ih. Humor potuljen, nerazumljiv, veroatno šifrovano protiv vlasti.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Jul 05, 2019 6:17 pm

Domaci film - Page 21 Sumadinac-1972-2
    A kada je reč o našim lepoticama, nekako u isto vreme kada i Neda, napustila nas je Zorica Šumadinac, inače zvezda jednog Pavlovićevog filma, a najlepša u "Građanima sela Luga".
    nalog sa ženinog laptopa

Post by nalog sa ženinog laptopa Fri Oct 11, 2019 2:00 pm

dostojan naslednik artiljera i ona voli zvezdu???

Premijera krimi komedije „Ekipa“ 23. oktobra u Sava centru

Ni dan-danas ne znam kako smo snimili film, jer je realno apsurd ovo što smo mi uradili. Ludilo je dobiti dozvole za snimanje na pravom derbiju. Utrčali smo pre derbija, tribine su bile pune.

Petnaest minuta pred utakmicu želeli smo da snimimo scenu kontranapada. Statisti obučeni u Zvezdin dres upali su na Partizanov stadion. U tom trenutku, direktor stadiona zove mene kao koproducenta i kaže: Zove me vođa navijača, pita da l’ da uleću? – opisao je Marko Jovičić, koproducent filma „Ekipa“, scenu sa snimanja juče u džez kantini „Lisabon“ u Kombank dvorani, na konferenciji za novinare.
    Premijera filma „Ekipa“ reditelja Marka Sopića zakazana je za 23. u Sava centru.
    – Prvog snimajućeg dana rekao sam – ili ćemo biti pukovnik il’ pokojnik, ili će pobiti pola ekipe ili ćemo preteći – našalio se Jovičić i objasnio da u stvari film ne priča o rivalima. Glavni lik je fudbaler Partizana, koji inače voli Zvezdu, a kome je i otac zvezdaš.
    – Napravili smo nešto što kod nas do sad nije urađeno. Snimali smo na pravim utakmicama sa preko 30.000 navijača, gde prosto ne možete da kontrolišete masu, sve je toliko apsurdno i, kada budete gledali taj fudbal, imaćete prvotimce Partizana, a i zvezdaši su učestvovali u snimanju, kao i Radeta (glavni glumac Rade Ćosić) koji sedi na klupi pored Saleta Ilića – kazao je Jovičić.
    Pošto je, između ostalih žanrova, film ponajviše komedija Jovičić se našalio da je najduhovitije u toku snimanja filma bilo slušati razgovor reditelja Marka Sopića i scenariste i glavnog glumca Radeta Ćosića, nakon svakog kadra, na temu šta treba promeniti u kadru.
    – Rade ima jednu, a Sopić drugu viziju, ali su se na kraju našli i mislim da će publika prepoznati to ludilo njih dvojice koje se uklopilo. U pitanju je film koji je i duhovit i šalje poruku da se iz rivaliteta rađa i ljubav – zaključio je Jovičić.
    U filmu igra glumačka ekipa jednako impresivna poput onih fudbalerskih kojima se bave: Srđan Žika Todorović, LJubomir Bandović, Dragan Jovanović, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Miloš Timotijević, Ratko Tankosić, Ivana Dudić, Ivan Ivanović Đus, Anđela Jovanović i drugi. Film će pored Beograda imati premijere i u NJujorku i u Torontu, ali i u mnogim zemljama Evrope.

_____
    THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at 
    speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and 
    sun. People have visited the moon, we have sent space probes to 
    all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are 
    picked up by children in the nursery.

Post by Nino Quincampoix Fri Oct 11, 2019 2:13 pm

Obećava.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Oct 11, 2019 3:14 pm

jao jos jedan uradak na temu crveno i crno govno iz septicke jame, isn't it wonderful  Domaci film - Page 21 3579118792
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Oct 27, 2019 8:20 pm

Prvi put gledam (danas sam prvi put i čuo za taj film) "Dani od snova". Stado ovaca, Vladica Milosavljević i vojni aerodrom su glavni likovi. Prvo mi je bilo žao što je snimak loš ali kasnije mi se to dopalo, dokumentarnije(TM) izgleda a dobro je snimljeno.
    Somlói Galuska

Post by Somlói Galuska Sun Oct 27, 2019 10:49 pm

Mladi Boris Komnenić kao pilot, keršme.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Oct 28, 2019 2:09 pm

Jest Domaci film - Page 21 4101625831 Kasnije vidim da je isti režiser snimio i "Kičmu", od njegovog opusa sam vidio još dva-tri filma i svi mi izgledaju kao da sam ih gledao treći dan gripa, ono kad temperatura naizmjenično drma i popušta pa više ne znaš šta je san a šta stavrnost. Isto mi je i sa svim filmovima Puriše Đorđevića.
    паће

Post by паће Mon Oct 28, 2019 2:59 pm

fikret selimbašić wrote:Jest Domaci film - Page 21 4101625831 Kasnije vidim da je isti režiser snimio i "Kičmu", od njegovog opusa sam vidio još dva-tri filma i svi mi izgledaju kao da sam ih gledao treći dan gripa, ono kad temperatura naizmjenično drma i popušta pa više ne znaš šta je san a šta stavrnost. Isto mi je i sa svim filmovima Puriše Đorđevića.

...чији се једини филм из рла зове "Сан"?

_____
    nalog sa ženinog laptopa

Post by nalog sa ženinog laptopa Wed Nov 27, 2019 3:25 pm

gledo moj jutarnji smeh sinoc u kombajnu i koristim priliku da apelujem na nadlezne da se prekine sa bacanjem para na domaci film, eventualno davati post facto kintu

_____
    THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at 
    speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and 
    sun. People have visited the moon, we have sent space probes to 
    all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are 
    picked up by children in the nursery.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Nov 30, 2019 2:17 pm

Kusturicin "Na mliječnim putu" večeras na RTS 1 u 22:00.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Nov 30, 2019 5:30 pm

obično ne prebacujem na rts, ali hvala što si me upozorio

za svaki slučaj

Post by Sponsored content

Current date/time is Tue Nov 19, 2024 3:47 am