Domaci film
- Post n°451
Re: Domaci film
Omfg, pa šta si čekala do sad?
- Post n°452
da dodje na jutjub i da slucajno naletim u rilejtid videos
- Post n°453
disident wrote:Ja odgledao kralja petra u bioskopu, ne znas dal je film o kralju petru, prvom sv ratu, prelasku preko albanije, srbiji, onom malom(koji najbolje glumi i koji je jedina svetla tacka) ili onom vojniku ili o jebenom ristovskom. Gluma ocaj, scenario budi bog snama , efekti osrednji, patetika na nivou ali toliko nepovezana i neiskoriscena da nekako lebdi u vazduhu. Za 1 ocenu bolji film od zaspanke ako nista drugo
leka radi vukovog ruskog konzula. dobio kintu od fecesa. spremi se.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°454
darling wrote:da dodje na jutjub i da slucajno naletim u rilejtid videos
prosla sam kroz komentare na jutjubu, ne znam dal sam prebrojala tri zenska nika koja su prijavila da im se film dopao, sve muskarci.
- Post n°455
pa i njihove emisije u CG prate 90% muškarci, inače film je daleko ispod njihovog prosjeka
- Post n°456
nisam pratila njihov rad, osim sto znam da postoje. ovo je prvo sto sam gledala u zivotu.
- Post n°457
MNE wrote:pa i njihove emisije u CG prate 90% muškarci, inače film je daleko ispod njihovog prosjeka
preporucila sam drugarici s kojom delim svetonazore i sa kojom se cesto smejem istim stvarima da pogleda. ona prekinula posle 10 minuta i rekla da je negledljivo. ne razumem
- Post n°458
Drugarica ti zvuči kao klasična Milodarka, teraj to u kurac...
- Post n°459
Da li pratite prikazivanje restauriranih verzija domaćih filmova na RTS-u? Sinoć sam zakačio pola sata Varljivog leta. (Pod pretpostavkom da je to to) Likovno beznačajno, podsetilo me koliko je Aleksandar Petković (i) zla naneo našoj kinematografiji. Paskaljević nemaštovit, tupast režiser. Ima nešto duboko uznemirujuće u tome da Štimac sa 24 godine igra pubertetliju.
- Post n°460
Ja sam uhvatio lepotu poroka, i odgledao po prvi put. Super film, iako mi je vise tragedija, posebno lik mime karadzica i kraj(koji je po meni malo zbrzan)
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°461
beatakeshi wrote: Ima nešto duboko uznemirujuće u tome da Štimac sa 24 godine igra pubertetliju.
jesi gledao slobodan dan ferisa bjulera? tu mladac od 29 godina igra maturanta
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Guest
- Post n°463
Meni je Feris Bjuler nekako...opresivan i težak, kao da mi nad glavom stoji opatica iz Braće Bluz i lupa me šibom po prstima kad se ne smejem na predviđenim mestima. Pola američkih komedija te epohe uopšte ne mogu da gledam.
- Post n°464
ja sam ga prvi put gledao sa -15 godina pa mi se baš svideo, a drugo gledanje je podstakla nostalgija pa nisam gledao sa razumevanjem.
jes ti gledao to kao klinac ili kasnije?
_____
- Post n°465
disident wrote:Ja sam uhvatio lepotu poroka, i odgledao po prvi put. Super film, iako mi je vise tragedija, posebno lik mime karadzica i kraj(koji je po meni malo zbrzan)
Па у ствари и јесте трагедија, само те пушта да сањариш до пред крај (који онда мора тако с неба па у ребра, да те дотуче) и закиваш Миру Фурлан у један од оних спискова што имају засебне топиће.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°466
kuku wrote:ja sam ga prvi put gledao sa -15 godina pa mi se baš svideo, a drugo gledanje je podstakla nostalgija pa nisam gledao sa razumevanjem.
Gledao sam prošle godine, u nežnoj dobi od 43.
- Post n°467
Ja sam Fer'sa gled'o u pravo vreme, dakle krajem odamdesetih, i bio mi super. Ali neke druge Hjuzove filmove sam gledao sa zakašnjenjem, recimo Pretty in Pink i Breakfast Club, i bili mi malo bzvz.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°468
Creepy Uncle wrote:prošle godine, u nežnoj dobi od 43.
opa generacija!
kad su video rekorderi (i plejeri) masovnije grunuli u narod ('89), prvo smo uzimali sve tinejdzerske komedije:
porky's 1 i 2, license to drive, navedeni...
i mastali kako cemo i mi tako samo za par godina, medjutim ispostavilo se da su roditelji imali preca posla...
Last edited by kuku on Sun Jan 13, 2019 5:34 pm; edited 1 time in total
_____
- Post n°469
kuku wrote:Creepy Uncle wrote:prošle godine, u nežnoj dobi od 43.
opa generacija!
kad su video rekorderi (i plejeri) masovnije grunuli u narod ('89), prvo smo uzimali sve tinejdzerske komedije:
porky's 1 i 2, dirver's licence, navedeni...
i mastali kako cemo i mi tako samo za par godina, medjutim ispostavilo se da su roditelji imali preca posla...
Hahaha, da.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°470
jepse biljeme dzaba sam editovo
_____
- Guest
- Post n°471
beatakeshi wrote:Da li pratite prikazivanje restauriranih verzija domaćih filmova na RTS-u? Sinoć sam zakačio pola sata Varljivog leta. (Pod pretpostavkom da je to to) Likovno beznačajno, podsetilo me koliko je Aleksandar Petković (i) zla naneo našoj kinematografiji. Paskaljević nemaštovit, tupast režiser. Ima nešto duboko uznemirujuće u tome da Štimac sa 24 godine igra pubertetliju.
Ja sam odgledao sve osim Maratonaca, najbolje od svega je ton. Nije bilo potrebe da pojačavam na maksimum kao do sad. Po katastrofalnom tonu na tv sam upamtio Tilvu roš, odustao od gledanja nakon desetak minuta jer me baš nerviralo to što ni na maksimalno pojačanom tv-u nisam uspio jasno da čujem, naročito glasove glumaca.
I na meni Štimac malo uznemirujuće djeluje, ne zbog 24 godine (on tu i izgleda skoro kao osamnaestogidšnjak) nego zato što je to Slavko Štimac. Naročito je nelagodan prizor Slavka u šorcu i mornarskoj majici kad se sa plaže biciklom vraća kući po vino i sreće Nedu Arnerić na ulici.
Nacionalna klasa mi je najbolje legla u ovom ciklusu.
- Post n°472
fikret selimbašić wrote:odustao od gledanja nakon desetak minuta jer me baš nerviralo to što ni na maksimalno pojačanom tv-u nisam uspio jasno da čujem, naročito glasove glumaca.
Тако сам ја три недеље на прекиде и враћање гледао "Виртуелну револуцију" са фмувиза, дакле и скинуо сам да могу сербез да враћам, јер у кључним сценама, кад се најзад открива у чему је заплет, главни лик скоро да шапуће. Унучићи наравно дивљају, а моје слушке пропусне јер јебига госпоја и ја смо добар део године сами, боље да чујем ако нешто наиђе.
И онда ухватим мрклу ноћ кад су сви позаспали да коначно чујем тај део и јок зајеби, неће на обичном стереу, јер је миксано за 5.1 и за у биоскоп, где се све лепо чује. Ал' ајде за 1 јебени полумаштовити филм, ко га јебе, него обична теве серија се миксује тако да све звучне ефекте и музику чујеш гласно, скоро до пола нивоа јачине звука у рекламама, а гласови из средине се чују из друге собе. Тј купите си 5.1 (купио, проверио, јес тако је, јепте си матер, оставио га у тамоу) па ћете чути. Мрш море, не занимате ме.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°473
Da dodam još jednu dobru stvar koju je donio dobar ton. Na prvom i drugom programu filmove sijeku jednim reklamnim blokom ali ovaj put je izostao traumatični momenat koji slijedi kad se sa jedvačujnog filma iznenada prelazi na preglasni ton reklama. Izostale su i moje psovke koje su obično pratile te zvučne užase.
- Korisnik
- Post n°474
Paće, jel ta Vrevolucija iz 2016. ?
- Post n°475
fikret selimbašić wrote:Da dodam još jednu dobru stvar koju je donio dobar ton. Na prvom i drugom programu filmove sijeku jednim reklamnim blokom ali ovaj put je izostao traumatični momenat koji slijedi kad se sa jedvačujnog filma iznenada prelazi na preglasni ton reklama. Izostale su i moje psovke koje su obično pratile te zvučne užase.
off topic, rts najveći zvučni šok izaziva noću, kad puštaju himnu za odjavu programa,
himna je ne znam koliko decibela glasnija od ostatka programa. sigurna sam da je
najpsovanija himna u univerzumu i zbog toga.