KinderLad wrote:Izgleda da ovaj ima samo muske pretke.
Исто ко они у Библији, овај роди овог, онај оног.
KinderLad wrote:Izgleda da ovaj ima samo muske pretke.
U tekstu se iznose neosnovane činjenice koje se pravdaju isključivo na osnovu verovanja. Međutim, kako navodi profesorka Marina Kerešević, da bi se nešto dokazalo, mora da postoji naučni metod, da se iznađe jezička zakonitost koja funkcioniše u skoro sto odsto slučajeva, te koja je dovela do određenih promena.
„Uporedna gramatika teži da rekonstruiše prajezik te da utvrdi jezičke mehanizme koji su doveli do daljeg njegovog cepanja u zasebne indoevropske jezike. U pomenutom novinskom tekstu se osim komenatara ne navode dokazi i naučne metode na osnovu kojih izvesna B. B. dolazi do tih zaključaka“, navodi profesorka i daje primer rečenice iz teksta koja otkriva da su osnove pogrešno postavljene ili zasnovane na zastarelim uverenjima: „A pošto se veruje da je sanskrit prajezik, iz koga su nastali svi svetski jezici, onda je više nego jasno koliki je značaj rada Branislave Božinović za srpski kulturni identitet.“
e pa sad je sve ok, onda, sve oprošteno&rešeno. #IzveštajSaBotovskogFronta pic.twitter.com/gpOcVkUpWj
— AstroG (@Astr0G) November 28, 2018
Onda je firma pocela da funkcionise ko Dafina, njegov partner je bukvalno pobegao i niko ne zna ni sad gde je.beatakeshi wrote:Ako se dobro sećam on je imao neki unosan posao sa nekretninama (početkom 90ih), doživotno izdržavanje ostarelih stanovlasnika.
William Murderface wrote:Jel moze neko ukratko da mi objasni od cega zivi Dejan Lucic? On bese jedno vreme ziveo i u Londonu? Sta je tamo radio? Od cega se izdrzavao? Od knjiga?
Ne znam za nekretnine, al 2017 mu je knjiga bila lagunin top bestseler ili makar u prvih tri. I izbacio ih je dosta u zadnjih pet godina. Sad kolika je kinta od toga..William Murderface wrote:Jel moze neko ukratko da mi objasni od cega zivi Dejan Lucic? On bese jedno vreme ziveo i u Londonu? Sta je tamo radio? Od cega se izdrzavao? Od knjiga?
Kondo wrote:ima taj gomilu gajbi koji je uzeo od matoraca 90-tih za dozivotno izdrzavanje, poumiralo to, zabole ga, rentira, prodaje redom
Udžbenik veronauke za V razred osnovne. Autor: Nikola Budišin. Od totalno nepismenih rečenica (udžbenici nemaju lektora?!) do neviđenih baljezgarija pic.twitter.com/rqoSZs1Hx1
— Anja Mijovic (@RecAnja) October 19, 2021