Srbi, narod najstariji
- Post n°201
Re: Srbi, narod najstariji
Kvalitetan kerning.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°202
Pa sjajno.Erős Pista wrote:Institut za etrurska pitanja!
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°203
i dh lorens je u etrurskim naseobinama napisao da je to sve srpsko
dr čizmić nenad sa medicinskog fakulteta u čapljini potvrdio
- Post n°204
Turul madár wrote:i dh lorens je u etrurskim naseobinama napisao da je to sve srpsko
Као и да је Чарли Чаплин пореклом из њихове општине?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°206
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°207
ajde neko od vas sto se razume u kompjuktere da stavi jednu ispod drugog tablu Lajkovca i like button.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°208
Setio se neko pre 10 godina
https://organvlasti.com/preporucujemo/zanimljivosti/neiskorieni-potencijal-srbije-lajkovac/
https://organvlasti.com/preporucujemo/zanimljivosti/neiskorieni-potencijal-srbije-lajkovac/
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°209
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°210
garija bez karte izbacuju u 2-3 ujutro iz barskog voza 92. u lajkovcu, masa mu baca klopu i cigare kroz prozore i voz peva ide mile lajkovackom prugom
- Post n°211
Zašto Srbi mogu da čitaju Starogrčki, a Grci bilo da su stari ili mladi, ne? pic.twitter.com/loLJW9n7qH
— Prolaznik_Slučajni (@ProlaznikS) April 18, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°214
Allow je ubedljivo najjace!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°215
Vrh.
Ali zakljucak - otprilike niko nije znao da govori, ispustali su zvuke kao Lukas na Pinku sve dok srbin nije dosao sa tablom i kredom i naucio ih kako da koriste usta i grlo i sta koja rec treba da znaci
Ali zakljucak - otprilike niko nije znao da govori, ispustali su zvuke kao Lukas na Pinku sve dok srbin nije dosao sa tablom i kredom i naucio ih kako da koriste usta i grlo i sta koja rec treba da znaci
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°217
zar ova 'teorija' nije umrla sa smrću deretića?
- Post n°218
Mozes ubiti coveka, ali ne i ideju...
- Post n°219
Moj sugradjanin, Milos Grozdanovic, je svojevremeno ovako dokazivao da su Britanci poreklom Srbi:
Britanci su zapravi Briti, a mi kazemo britka sablja, britak mac... a mac vam je opet u obliku krsta...
Kraj dokaza.
Britanci su zapravi Briti, a mi kazemo britka sablja, britak mac... a mac vam je opet u obliku krsta...
Kraj dokaza.
Last edited by Erős Pista on Mon May 02, 2022 10:49 pm; edited 1 time in total
_____
- Post n°221
I je izdavao i onaj casopis o "staroj istoriji Srba" i mnige knjuge na tu temu. U jednoj od njih he isto ivaki popisao imena egipatskih faraona i pokazao kako su sva imena zapravo srpska. U secanju mi je ostalo ime faraona koji se zvao Nebre,a za kojeg Grozdanovic lakonski objasnjava - nas uzvik: ne, bre!
_____
- Post n°222
Erős Pista wrote:I je izdavao i onaj casopis o "staroj istoriji Srba" i mnige knjuge na tu temu. U jednoj od njih he isto ivaki popisao imena egipatskih faraona i pokazao kako su sva imena zapravo srpska. U secanju mi je ostalo ime faraona koji se zvao Nebre,a za kojeg Grozdanovic lakonski objasnjava - nas uzvik: ne, bre!
- Post n°224
Ima i faraon iz okoline Nisa - Abe
- Post n°225
Faraon Lei.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”