Vilmos Tehenészfiú wrote:Faraon Lei.
Nije, to je general Liiiiii
Vilmos Tehenészfiú wrote:Faraon Lei.
ficfiric wrote:Faraon: I? Sta je?
Faraoninica: Musko
Faraon: Kako cemo ga nazvati?
Faraoninica: Franja
Faraon: Ne, bre, nece nam sin biti ustasa
Faraoninica: Hej, Nebre, dobro zvuci, originalno
Faraon: Ekstra, moze
A Slavišu K Miljkovića ne pominjes??Erős Pista wrote:Moj sugradjanin, Milos Grozdanovic, je svojevremeno ovako dokazivao da su Britanci poreklom Srbi:
Britanci su zapravi Briti, a mi kazemo britka sablja, britak mac... a mac vam je opet u obliku krsta...
Kraj dokaza.
Mór Thököly wrote:Brno - Slovačka
Meni je zao sto nisam dovoljno zaludan da prevedem na engleski par Slavišinih kratkih predavanja o vrhovnom Bogu Krivom Kurcu, to bi se primilo medj altrajt/maskuliniste ko blesavo.Erős Pista wrote:E, on je relativno nova pojava, MG je vec etablirani gradski oridjinal kojeg se dobro secam iz 90ih.
Erős Pista wrote:Prepricaj svojim recima i prodaj k'o svoje.
Pa onda kad neki tvoj drugar na tviteru pita - jel ima neko nesto dobro na temulucid dreamingfalusoidnih bozanstava, ti uletis sa vec spremnom pricom.
Baš tako. Njihova baza je presek dela populacije koji se testira. Kako se baza menja, tako se menjaju i rezultati. Takođe, podaci o poreklu nisu empirijski već zavise od iskaza prethodno testiranih, a to je jako nepouzdan izvor.Mór Thököly wrote:To nesto moze da govori (istorijski) samo na nivou populacije, i to ako se masovno testira. Tipa uvid u neke migracije koje su losije zabelezene ili nisu zabelezene. Na individualnom nivou to je jako blizu besmislenosti.
Da, ali njegovi nisu u Munzeu od pretproslog veka. Ko zna gde su se ukrstili, tacnu proporciju ne znamMór Thököly wrote:Mislim, sta god da.je stiglo tom liku nema nikakve sanse da je "2/3 Jermenin". To je iskljuceno. A i ovo "1/3 Skandinavac" je vrv takodje iskljuceno.