Фотографија корисника Мирослав Микан Киш
Мирослав Микан Киш је додао 4 нове фотографије у албум: GRB PLEMIĆKE FAMILIJE KIŠ + DNK REZULTAT KAO DOKAZ ČISTE GENETIKE.
14 ч.
Od sada ćete na SVAKOJ prezentacionoj STRANICI našeg sajta i celokupnog projekta, viđati ovakav grb!
ON NEMA NAMERU DA BILO KOGA UVREDI, PONIZI, OMALOVAŽI, NEGO DA ISTAKNE KO STOJI IZA CELOG OVOG PROJEKTA!
Grb je BRENDIRANJE naše firme, uradiće se takođe i zastava sa njime na njoj, i biće istaknut na sve strane gde se prepliće naš projekat, ili njegovi delovi.
Kada zapadnjaci vide neka svoja obeležja na njemu, mnogo ozbiljnije će prihvatiti naš projekat.
Šta grb znači?
On znači poreklo moje familije sa očeve strane, koje je plemićko a o čemu smo znali samo glasine mi u familiji. No DNK analiza koju sam uradio je baš to i potvrdila.
Naime, imam NAJČISTIJU STAROSRBSKU, VINČANSKU, STAROSEDELAČKU GENETIKU, POVEZANU SA VIKINZIMA I MANJIM DELOM SLOVENIMA.
To ćete jasno videti u slikama koje prilažem kao dokaz da neko ne pomisli da pišem gluposti.
Moj DNK rezultat koji se vidi na slikama testa je:
Balkanska I2 (protosrbska, vinčanska, ilirska) - 76%
Skandinavska I1 (vikinška) ČAK 19.5%
Slovenska R1A (slovačka, poljska, ruska, ukrajinska ... )- 4.5%
Ukupno 100%
Izuzetno ČISTA genetika bez mnogo mešanja govori jasno o mom plemićkom poreklu, jer samo se plemići nisu mnogo mešali sa drugima. To smo kao što sma izneo gore mi u familiji znali, ali nismo pridavali mnogo tome značaja, mada sam ja o tome pisao ranije na mom FB nalogu, dok mi nije stigao ovaj rezultat DNK uzorka koji sam slao za Ameriku!
Ovaj nalaz seže do oko 5000 godina unazad. Pitam sada lažne akademike iz ANUS-a kako to tumače ako smo se doselili u 7. veku??? KAKO????
Pitam genetičare, kako je moguće da mi je ovako čista genetika? KAKO???
Objašnjenje grba firme:
Na našem grbu koji je od sada i moj porodični se vidi štit sa četiri slova "S" kao znak pripadanja Srbskom narodu i Vinčanskim korenima, zatim svetliji (beli) vuk kao totemska životinja Srba i svih Slovena, tamniji vuk kao totemska životinja Vikinga, sa strane, s vikinškim sekirama i u vrhu s kacigom. U sredini 2 vatre koje spajaju moju genetiku
I2 + I1 kroz R1A
Za strance, mnogo znači kada znaju da neko od glasa i ugleda stoji iza nekog projekta, nego kada je to neki običan lovac u mutnom koji gleda samo kako da pokupi pare i nestane sa njima!
Zašto je ovakva vrsta brendiranja važna nama domaćima?
Prvo treba da budete sigurni, jer krv nije voda a to se jasno videlo iz mog stava kada smo počeli ovaj projekat da ja NE ŽELIM da varam ljude ni pod koju cenu, nego da svi zajedno profitiramo iz čitavog projekta!
Drugo, tako se ponašaju pravi i časni vladari, oni BRINU o svojoj državi, narodu i ugledu, nisu kao neki seljani koji gledaju samo sebe. To je simbolika ovog brendiranja, da ja kao generalni direktor kompanije BRINEM ZA MOJE ČLANOVE I CEO MOJE PROJEKAT!
Još jednom na kraju da ne bude zabune, ovaj grb predstavlja MOJU GENETIKU a ne politiku JEDNOG razdvojenog naroda Balkana (Helma), različitim nazivima nacija i vera. Ja smatram da je to naše bogatstvo, i da ga trebamo negovati kao zenicu oka svoga, jer SVI mi na Balkanu smo po genima BRAĆA!!!
Tako nas stranci genetski gledaju kao jedan razjedinjeni narod koji je imao ISTOG pretka, ali se vremenom odaljio jedan od drugog. Samo se mi gledamo sa svim našim razlikama kako bismo bili sve udaljeniji jedni od drugih (čast izuzecima), i razičitiji ali je to nemoguće. Genetska slika nam je ISTA!!!
Ja ne spadam pod takve, MENI SU SVI LJUDI NA BALKANU ISTI BEZ OBZIRA KAKO SE DANAS ZVALI, I KOJE VERE BILI!
Svi treba da uradimo sve što je u našoj moći da konačno dođe do pomirenja svih naroda Helma!
Generalni direktor firme,
Easy Cloud DGold Systems
Мирослав Микан Киш