Vučićeva Srbija
- Post n°601
Re: Vučićeva Srbija
ovaj što je rusofil se tali sa ursulom a nato četnik sad lično lejbelovan kao rusofil. ekekeke
- Post n°602
Nastavak Zar i ti, sine Brute
https://n1info.rs/vesti/djukanovic-insistira-da-se-bratislav-gasic-saslusa-u-postupku-jovanjica/
https://n1info.rs/vesti/djukanovic-insistira-da-se-bratislav-gasic-saslusa-u-postupku-jovanjica/
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°603
mili moji, partnerka andreja vučića suvlasnica sns fonda, pomoću kojeg bogati koriste sns zakon i ostavljaju državu bez poreza na dohodak (bogatih) građana
— Radomir Martin (@radomir_martin) October 31, 2024
pa šta je još potrebno da pročitate ovu od priče koju je napisao @RobinIzHuda?@BIRNSrbija
https://t.co/A4FrAqPpjm
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°604
Uhapšen švajcarski državljanin zbog pokazivanja simbola Velike Albanije u Beogradu
https://n1info.rs/vesti/uhapsen-svajcarski-drzavljanin-zbog-pokazivanja-simbola-velike-albanije-u-beogradu/
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je policija u Beogradu uhapsila državljanina Švajcarske, koji je na uglu ulica Takovske i Trga Nikole Pašića pokazivalo simbol Velike Albanije - dvoglavog orla, dok se za drugim licem, koje ga je slikalo, traga.
Policija je u Beogradu uhapsila lice B. C. (32), državljanina Švajcarske, koje je na uglu ulica Takovske i Trga Nikole Pašića pokazivalo simbol Velike Albanije – dvoglavog orla, dok se drugo lice koje ga je slikalo udaljilo sa mesta događaja.
To drugo lice je, takođe, identifikovano i u pitanju je G. V. (33), državljanin Švajcarske, i za njim se traga.
Sledi dalji rad na ovom slučaju, izjavio je Dačić.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°606
Nadstresnice ce nam padati na glavu, ali Svajcaractm gradom nece setati!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°607
Traga se za Šipcarcem(tm) koji je...........FOTOGRAFISAO!
- Post n°608
živ nisam da čujem kako se kvalifikuje čin fotografisanja dvoglavog orla napravljenog pomoću šaka.
zbog ovakvih stvari sam uveren da Vulin i dalje na izvestan način povlači konce u bezbednosnim strukturama. ta vrsta imbecilne pa opet vrlo sistematične i ideološki konsekventne paranoje mi liči na njegov kreativni pečat. naravno da 1 Vulinu niko nije dao da donosi odluke o strateškom pravcu zemlje, ali mu je verovatno ostavljena određena sloboda da to interpretira na svoj specijalan način.
zbog ovakvih stvari sam uveren da Vulin i dalje na izvestan način povlači konce u bezbednosnim strukturama. ta vrsta imbecilne pa opet vrlo sistematične i ideološki konsekventne paranoje mi liči na njegov kreativni pečat. naravno da 1 Vulinu niko nije dao da donosi odluke o strateškom pravcu zemlje, ali mu je verovatno ostavljena određena sloboda da to interpretira na svoj specijalan način.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°609
inače zamišljam sada neke aktere davne forumske afere dron kako vrište A ŠTA DA JE, UMESTO ŠTO JE TIM ŠAKAMA NAPRAVIO ORLA, NJIMA UZEO BOMBU IZ CEGERA I BACIO NA LJUDE. prosto u ovoj zemlji padne IQ za 40 kada se pomenu Albanci.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°610
Svajcarska? Neko je rekao Svajcarska?
- Post n°611
Ma neka ti Konjski nađe taj post, baš me briga
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°612
Konjski je poslednji put vidjen negde oko potezanja Svajcarskog Pitanja. Koincidencija?
- Post n°613
Ovde se provlači 1 besprimerni optimizam po kome postoji samo 1 Vulin…One Eyed Bob wrote:živ nisam da čujem kako se kvalifikuje čin fotografisanja dvoglavog orla napravljenog pomoću šaka.
- Post n°614
zna se kome je najteže, zna se zašto je pala nadstrešnica pic.twitter.com/4oQCvlxZvf
— Radomir Martin:tm: (@radomir_martin) November 2, 2024
- Post n°615
One Eyed Bob wrote:živ nisam da čujem kako se kvalifikuje čin fotografisanja dvoglavog orla napravljenog pomoću šaka.
Policija je vijala i one klince sto su u snegu pisali UCK. Mislim da tada Vulin jos nije dobacio do bia.
Elem, ja ne bih krivio Vulina za to. Svi oni menjaju pozicije a ove imbecilnosti se stalno desavaju. Krivio bih Vucica, one Izraelce ili ko je vec zaduzen za spinove i koske.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°616
Državljanima Švajcarske određen pritvor zbog pokazivanja simbola velike Albanije ispred Skupštine Srbije
https://n1info.rs/vesti/drzavljanima-svajcarske-odredjen-pritvor-zbog-pokazivanja-simbola-velike-albanije-ispred-skupstine-srbije/
Viši sud u Beogradu odredio je do 30 dana pritvor Bernardu C. i Ganfrancu V. osumnjičenima da su 2. novembra ispred Doma Narodne Skupštine Republike Srbije izvršili krivično delo izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti.
Pritvor im je određen zbog opasnosti od bekstva, rekla je za Tanjug portparol tog suda Milica Veličković.
Prema navodima krivične prijave, Bernard C. je mobilnim telefonom fotografisao Gianfranca V. dok je on šakama pokazivao dvoglavog orla, aludirajući na simbol „velike Albanije“, saopštilo je ranije Više javno tužilaštvo u Beogradu.
Pošto su uočili policijske službenike, Gianfranco je pobegao sa lica mesta, ali je iste večeri uhapšen u centru Beograda.
Osumnjičeni Bernard C, koji ima državljanstvo Švajcarske i Hrvatske na saslušanju je delimično priznao navode krivične prijave, dok se osumnjičeni Gianfranco V, državljanin Švajcarske, branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.
Tužilaštvo je posle saslušanja sudiji za prethodni postupak predložilo da osumnjičenima odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°617
Mirno spavajte, građani. Samo ne od nadstrešnicom.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°618
(VIDEO) Informer dobio beogradsku frekvenciju
https://informer.rs/drustvo/vesti/958874/beograd-dobio-beogradsku-frekvenciju
Televizija Informer, najbrže rastući kablovski kanal i jedna od najgledanijih i najuticajnijih televizija u Srbiji, dobila je beogradsku frekvenciju.
Ovo je obelodanio glavni urednik Dragan J. Vučićević u drugom Kolegijumu, a REM je odluku doneo prošle nedelje.
- Kada je bila rasprava u REM zašto mi moramo da dobijemo frekvenciju, odgovor je jasan - zato što smo ubedljivo najgledanija kablovska televizija. Eto, podneli smo zahtev i dobili frekvenciju, u skladu sa zakonom. Ovo je prilika da čestitam i vama, gledaocima, kao i kolegama u Informeru, a mi ćemo da nastavimo da radimo u skladu sa našim geslom - Gledajte Informer, sve vesti saznaćete prvi - rekao je Vučićević i napomenuo da će Informer u Beogradu moći da se gleda preko antene, nakon što se sklope odgovarajući ugovori i izmire obaveze.
Osim TV Informer, regionalne dozvole dobile su i sledeće televizije.
TV Panon, SUBOTICA - SOMBOR
Televizija opštine Kovačica, VRŠAC
TV Pančevo, Vršac
Novosadska TV, Crveni čot
KCN TV Jagodina, Rudnik, Crni vrh
TV Kanal M, Rudnik, Crni vrh
TV Forum, Ovčar-Tornik
TV Požega, Ovčar-Tornik
TV Lav plus, Ovčar-Tornik
TV Priboj, Ovčar-Tornik
TV Hype 2, Tupižnica
TV Ključ, Deli Jovan
TV Hype 2, Deli Jovan
K::CN Krajina, Deli Jovan
Sandžak TV, Kopaonik
TV Vrnjačka Banja, Kopaonik
Pešter TV, Kopaonik
TV Plus, Kopaonik
TV Aldi, Besna kobila
RTB Bujanovac, Besna kobila
Informer TV, Avala
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°619
U zaustavnom vremenu.
_____
- Post n°620
Da li se zna koliki deo stanovništva u Srbiji/ Beogradu gleda televiziju preko antene?
- Post n°621
Bolje pitanje je da li se zna kakve su sad obaveze SBB-a prema Informeru
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°622
Tako je. Nema ovo veze sa digitalnim signalom u etru
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°623
Ja danas dajem ostavku, a što se Informera tiče mogu samo da im čestitam, kaže za Danas dosadašnja predsednica Saveta REM-a Olivera Zekić povodom odluke tog tela da televiziji Informer dodeli regionalnu frekvenciju.
Zekić je izrazila i želju da neki novi savet REM-a Informeru dodeli nacionalnu dozvolu.
„Zaslužili su, sve su uslove ispunili i imali su prefektan elaborat, imaju novca da plaćaju državi Srbiji za to što su dobili i ja im od srca čestitam i želim im svu sreću u radu“, kaže Zekić.
Ona navodi i da je je svih osam članova REM-a jednoglasno odlučilo da se televiziji Informer dodeli regionalna, beogradska frekvencija.
Članovima Saveta REM-a je 4. novembra isetekao mandat.
Nevena Đurić, predsednica skupštinskog Odbora za kulturu i informisanje propustila je da pokrene zakonski postupak za izbor novih članova REM do zakonskog roka 4. avgusta, čime je Savet REM-a praktično prestao da postoji.
Pred kraj mandata REM je dodelilo beogradsku dozvolu (alotment Avala) prorežimskoj Televiziji Informer.
Odluka je doneta 1. novembra, a objavljena na dan kada članovima dosadašnjeg Saveta REM-a ističe mandat po novom Zakonu o elektronskim medijima – 4. novembra.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°624
Informer wrote:EKSKLUZIVNO! Legija traži da izađe na slobodu!
https://informer.rs/hronika/vesti/959172/milorad-ulemek-legija-zatvor
Milorad Ulemek Legija (56), osuđen na 40 godina zbog ubistva premijera Zorana Đinđića, zatražio je od suda da bude pušten na uslovnu slobodu, saznaje ekskluzivno Informer.
Pored njega, uslovni otpust zatražio je i Branko Berček, bivši pripadnik "crvenih beretki". Ovo je za Informer potvrdio i njihov advokat Aleksandar Kovačević.
- U ime Milorada Ulemeka i Branka Berčeka predao molbu za uslovni otpust sa izdržavanja kazne zatvora Višem sudu u Beogradu. Osuđeni Ulemek je izdržao više od 20 godina dok je Berček na izdržavanju kazne preko 21 godine, čime su ispunili zakonski uslov da izdrže više od polovine kazne i stekli pravo na uslovni otpust - izjavio je danas za Informer Legijin advokat Aleksandar Kovačević i dodao:
- Za vreme izdržavanja kazne - više od 20 godina, Ulemek i Berček su bez ijednog disciplinskog prekršaja, čak učestvuju u svim dostupnim programima resocijalizacije, maksimalno poštuju pravila i osoblje zavoda, neguju porodične odnose, što i sam zavod posebno ističe u svojim izveštajima koje svake dve godine podnosi sudu. Time pokazuju da su sprovedeni programi uspešni i da se isto ponašanje može očekivati i tokom uslovnog otpusta. Te činjenice zakon uzima u obzir. Napominjem da je Ulemek na nedavnom Sajmu knjiga imao preko dvadeset naslova od ukupno 29 knjiga koje je napisao. U pitanju je knjiga "Samuraj 2" i "Psi rata", trilogija Libija, Sirija, Ukrajina.
Kovačević otkriva da Legija i Berček posebno ističu da ne postoji ni najmanja mogućnost dovedu sebe ili sud u situaciju da se uslovni otpust opozove.
- U Evropi se uslovni otpust stimuliše i teži se ka tome da procenat uslovnog otpusta bude što veći, a ne manji. Za vreme stare Jugoslavije više od 50% osuđenih je dobijalo uslovni otpust. Danas je u većini evropskih zemalja procenat uslovnog otpusta osuđenika 50 do 70 procenata, dok je u Srbiji oko 10 odsto, što je daleko ispod evropskog standarda. Nakon 20 godina svet je potpuno drugačiji, oni su u godinama, najvažnija im je porodica i potpuno su okrenuti svom napretku koji traje više od dve decenije, što je inače i maksimalna kazna u Srbiji osim za manji broj dela - ističe Kovačević.
Konačna odluka je na sudu, nadam se da će uzeti u obzir očigledan napredak bez ijedne negativne okolnosti i u slučaju Ulemeka i u slučaju Berčeka.
Ovo nije prvi put da Ulemek preko advokata pokušava da izađe na slobodu.
Inače Milorad Ulemek se pojavljuje u aktuelnoj seriji "Sablja", a glumi ga Sergej Trifunović.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°625
Lol, bez ijednog disciplinskog prekrsaja. Bar dvaput pokusali bekstvo.
https://www.google.com/amp/s/www.slobodnaevropa.org/amp/milorad_ulemek_legija_zatvor_bekstvo/2159917.html
https://www.google.com/amp/s/www.slobodnaevropa.org/amp/milorad_ulemek_legija_zatvor_bekstvo/2159917.html
_____