dejan vuk zamera opozicionim liderima što se nisu upisali u knjigu žalosti i nisu otišli da se slikaju sa porodicama žrtava
— Radomir Martin (@radomir_martin) May 27, 2023
Protesti
- Post n°201
Re: Protesti
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°203
Zapravo je dobro što je padalo sve vreme, barem se vidi da kiša nije izgovor za napuštanje kad u nešto veruješ
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°204
Ma ne, taj threshold je predjen onog momenta kad je napunjen plato ispred skupstine. Jer ne bi bio napunjen in the first place da je obrnuto slucaj
- Post n°205
Njihovi su odlazili cim je krenulo da pade, a nasi dolazili kad je vec uveliko padalo. 'Nuff said.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°206
Pretpostavljam da su oni Hristovi ratnici sa genskim vakcinama i 5G chipovima bili poslati kao pokusaj provokacije?...
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°208
lalinea wrote:Pretpostavljam da su oni Hristovi ratnici sa genskim vakcinama i 5G chipovima bili poslati kao pokusaj provokacije?...
Ono sto je jako dobro je sto apsolutno niko ne obraca paznju na te stvari
- Post n°209
Da, svi ih iskuliraliMór Thököly wrote:lalinea wrote:Pretpostavljam da su oni Hristovi ratnici sa genskim vakcinama i 5G chipovima bili poslati kao pokusaj provokacije?...
Ono sto je jako dobro je sto apsolutno niko ne obraca paznju na te stvari
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°210
Mislim, ovo je skup politicki svesnih ljudi, covek popeo zastavu SR Srbije sa petokrakom na prvi sprat RTS, kome se dopalo dopalo, kome se nije dopalo bolelo ga uvo.
- Post n°211
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°212
Nego, dje je danas hitna pomoc? Odbila poslusnost?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°213
Pred skupstinom su dundjerasi, kaze DPZ
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°214
sklonili su se sa stepeništa
(svaka čast aleksiću i pavićeviću)
(svaka čast aleksiću i pavićeviću)
- Post n°215
prosla hitna pomoc u ilije garasanina. ocigledno izdrkavanje. izvizdali je. prosle nedelje joj aplaudirali sad zvizdalificfiric wrote:Nego, dje je danas hitna pomoc? Odbila poslusnost?
Last edited by zvezda je zivot on Sat May 27, 2023 9:27 pm; edited 1 time in total
_____
ova zemlja to je to
- Post n°216
nisu se toliko usrali a možda ni toliko, koliko je to sa pozivima na dijalog i razgovor i nenasilje strategija zadržavanja statusa kvo.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°217
zvezda je zivot wrote: prosla hitna pomoc u ilije garasanina. ocigledno izdrkavanje. izvizdali je. prosle nedelje joj aplaudirali sad zvizdali
U Takovskoj su aplaudirali.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°218
kondo wrote:nisu se toliko usrali a možda ni toliko, koliko je to sa pozivima na dijalog i razgovor i nenasilje strategija zadržavanja statusa kvo.
Nemam izgradjen stav. Moguce je da si u pravu da je prosto prilagodjavanje novonastaloj situaciji dok ne prodje oluja za.koju se nadaju da nije "savrsena"
- Post n°220
Koliko je ljudi bilo govori činjenica da ja nisam videla hitnu uopšte
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°221
realno veliki letdaun u odnosu na proslu nedelju. protesti su fragilne pojave i pitanje dal ce se ovaj oporaviti. ako misle da ovo potraje opozicija mora da dize tenziju u sledecih 5 dana.
plus ne organuzujes protest od besmislenih 4 sata trajanja po ovom vremenu. onda pitas vucica gde je uzeo ozvucenje jer sinoc je sve brujalo a danas ne znas da li neko prica ni gde se nalazis. i obezbedis kabanice jer kisobrani su instrument izolacije to zna svako s phdijem iz umetnosti ili sociologije. (a ja sam cak imao dobar kisobran i dobio sam nekoliko komplimenata)
plus ne organuzujes protest od besmislenih 4 sata trajanja po ovom vremenu. onda pitas vucica gde je uzeo ozvucenje jer sinoc je sve brujalo a danas ne znas da li neko prica ni gde se nalazis. i obezbedis kabanice jer kisobrani su instrument izolacije to zna svako s phdijem iz umetnosti ili sociologije. (a ja sam cak imao dobar kisobran i dobio sam nekoliko komplimenata)
_____
ova zemlja to je to
- Post n°222
u RTS-u gledaju N1 pic.twitter.com/WkdO4jAPuO
— Mirko Vujić (@Mirko_Vujic) May 27, 2023
- Post n°223
Ovo već postaje pomalo kliše, ali ja više ne šetam.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°224
_____
- Post n°225
E, al ozbiljno sad. Dok ne vidi zapaljen auto, Polip sedi kući. Ovo je bre... Žali bože onoliko kalorija utrošenih na jednom mestu.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!