Protesti
- Post n°1
Protesti
ovo je blesavo ogromno
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°2
Re: Protesti
realno bio sam mali 9697 pa mi sve bilo veliko ali ovo je ubedljivo najveci antivucic protest, ne znam koliko puta, ali druga dimenzija, masi nema kraja. nisam bio prosle nedelje pa ne mogu da poredim.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°3
Ali "neće biti Majdana". Ko da su oni sa Majdana dolazili ovde da nekog uče nešto, a.ne obrnuto
- Post n°4
Vrh kolone na Novom Beogradu, pošetak u Takovskoj. Bravo ljudi! pic.twitter.com/Gd8gAVPPAi
— Milovan Šuvakov (@msuvakov) May 19, 2023
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°6
Au, al se zaljuljala gazela, kao na camcu - moj motion sickness nikako ne trpi ovo.
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°8
Informer wrote:POČELA PIJANKA! Pijani opozicionari loču alkohol, užasne scene iz centra Beograda!
Protest opozicije pod parolom "Srbija protiv nasilja" od starta je postao skup alkoholičara.
Kako javlja naš reporter sa lica mesta, veliki broj pristalica opozicije došlo je u vidno pripitom stanju, a mnogi su nastavili da piju i ispred Narodne skupštine.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°9
ne ovo su definitivno novi momenti, ne kazem definitivno definitivni, to ne znam, ali definitivno novi
_____
ova zemlja to je to
- Post n°10
Nova faza Vuciceve vladavine...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°12
Svilen gajtan nano...ficfiric wrote:Oh, cnn live iz bg
- Post n°14
JEZIVO! Savo Manojlović izazvao tuču! (VIDEO)
Alo;
Jeziv snimak sa protesta opozicije!
Savo Manojlović iz "Kreni-promeni" izazvao je tuču na mostu!
Pogledajte kako je Manojlović nogama i rukama udarao jednog od ljudi.
Provokatori - “Narodne patrole” napali @SavoManojlovic, gradjani ih oterali. pic.twitter.com/PddI99UQHB
— Kreni-Promeni (@KPromeni) May 19, 2023
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°15
Pogledajte snimak koji je TV N1 napravila dronom na početku protesta "Srbija protiv nasilja" u Beogradu. pic.twitter.com/0C95SKk4oD
— TV N1 Beograd (@n1srbija) May 19, 2023
- Post n°17
iako je ruta bila atraktivna i spektakularna, ne moze na slikama da se predstavi masa u punoj moci.
ja se vratio kuci. puna podrska ljudima koji su ostali.
potpuno novi momenat u vucicevoj vladavini. dobar osecaj. stvarno mnogo ljudi a video sam i mnogo ljudi iz sveta rokenrola, prvo peru janjatovica i nikolu vranjkovica, bas su se obradovali jedan drugome. onda ogija radivojevica i ex-mishu. bas lepa atmosfera. jedino razocaranje mi je daniel kovac. dok se ljudi klate na gazeli, on tamani cevape u kafani banja.
potpuno novi momenat u vucicevoj vladavini. dobar osecaj. stvarno mnogo ljudi a video sam i mnogo ljudi iz sveta rokenrola, prvo peru janjatovica i nikolu vranjkovica, bas su se obradovali jedan drugome. onda ogija radivojevica i ex-mishu. bas lepa atmosfera. jedino razocaranje mi je daniel kovac. dok se ljudi klate na gazeli, on tamani cevape u kafani banja.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°18
zvezda je zivot wrote:iako je ruta bila atraktivna i spektakularna, ne moze na slikama da se predstavi masa u punoj moci.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°19
Jel izasao Vucic sa brojkom od 60 000?
_____
- Post n°21
Možda je umetnički ekperiment
Ili su dobri kevapi
Ili su dobri kevapi
- Post n°22
Zelenović i Milivojević: Ne napuštamo Gazelu sve dok se ne ispune svi zahtevi https://t.co/gTdm4lmLfs
— Pedja A. (@Ujka_Pedja) May 19, 2023
Do ispunjenja svih zahteva!
— ZAJEDNO (@Zajedno_moramo) May 19, 2023
Nema razilaženja!
Gazela! pic.twitter.com/RI7umJKMS5
- Post n°23
Zadovoljan sam brojem.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°24
_____
- Post n°25
Jel greješ plamen?Летећи Полип wrote:Zadovoljan sam brojem.
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.