Nasilje u Srbiji i tzv Regionu
- Post n°151
Re: Nasilje u Srbiji i tzv Regionu
Ne znam dal si ozbiljan
- Post n°152
Misliš da ubica nije slušao Smitse, ili, štajaznam mlađeg Kejva?
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°153
ubosni?
hanku paldum bolan. lepo je gađo vilmoš, hanka seljanka.
hanku paldum bolan. lepo je gađo vilmoš, hanka seljanka.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°154
Приметио бих 1 позитивно бројање за босанске новинаре из крими рубрике, или макар мурију и ко већ тамо пише саопштења, што им кривична дела још увек имају падеже.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°155
logični naslednik topom ću te gađat moja malaMór Thököly wrote:Balkanski tekstovi pjesama
ali
ubedljivo najgori triling kriperskih grozota ima fkn čolo čikatilo a to sam otkrio tako što sam na nekom multikulti partiju iskazao IQ 300 kad me neka tršava meleskinja pitala wow o čemu je ova pesma baš je gruuuvi i ja balvan u naletu Maliganske Inspiracije mesto da smastim neki dobar ulet počnem da mudrujem* na mom Engleskom pa mi se upali lampica i nadodam da je hEj bAš iNtErEsAnTnO što ima još dve** stalkerske*** pesme na istom albumu i da je sva 3 txta to my total and utter astonishment napisala 1 ista žena msm znam sve njegove pesme napamet imaš sreće što si mene pitala hehe
- Spoiler:
- * well its about some ego inflated control freak he pedestalizes flirty coquette / loses it at the dread game / falls into competition anxiety / performs poorly at shit tests / tries to guilt trip her / fails miserably by and large
** nah that ones even worse bcs his girl goes into hiding after possibly violent episode / jealous psycho persecutes her / stares at walls / believes in satan / wants her to burn in hell / creeps out some poor maid / sees apparitions / laughs maniacally and so on
*** this one is straight from the mindhunter series / rapist lurks on his prey in a mall / sets ambush / convinces himself victim wants him / starts following her and goes norman bates all over the place / really would like to hear rapeman / scratch acid / king snake roost covering that one
ofc vaporizirala se već na pola prve Definicije i otišla s nekim pijanim debelim zaraslim raspojasanim proćelavim žovijalnim iskeženim rusom da predigra na podiju a ostala dva sam smislio dok sam u auri mog pua talenta visio #truestory
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°156
But I shot a man in Reno just to watch him die
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°157
Yeah, my baby left me this morning
And I don't care now, I don't care what the people say
Yeah, I did everything that I could, everything I could
Lord knows I did not leave her
I tried to satisfy her worried mind, that's what I did
You know she was nothing but trouble, trouble
She keep me worried all the time
God knows her movements are killing me
Yeah, my baby stayed out all night long, all night long
She keep me worried all the time
Yeah, I lay down last night I was thinking
Must I kill that woman? Must I kill that woman?
Oh Lord I get down on my knees
They tell me God forgivin' everything you do
But I don't care what the people say
I'm gonna kill that woman
I'm gonna kill that woman, God knows
I'm gonna get down on my knees
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°158
Gledam Drinu
Gledam Drinu
njene vode hladne
zbogom ostaj
voljeni moj grade
Saznao sam
ko je nocu ljubi
nisam dao
drugi da im sudi
Ref. 2x
Hajde, druze moj
prevezi me preko
ja bi' nocas
odavde daleko
Jer za mene
ovde srece nema
poslednja je nada
izgubljena
Gledam Drinu
a dusa me boli
zasto nije
mogla da me voli
Ove noci
na obali reke
njihove sam
okajao grehe
Ref. 2x
Gledam Drinu
i suza mi krenu
tu sam nekad
krao ljubav njenu
Ja sam krao
a krali i drugi
svasta o njoj
pricali su ljudi
Gledam Drinu
njene vode hladne
zbogom ostaj
voljeni moj grade
Saznao sam
ko je nocu ljubi
nisam dao
drugi da im sudi
Ref. 2x
Hajde, druze moj
prevezi me preko
ja bi' nocas
odavde daleko
Jer za mene
ovde srece nema
poslednja je nada
izgubljena
Gledam Drinu
a dusa me boli
zasto nije
mogla da me voli
Ove noci
na obali reke
njihove sam
okajao grehe
Ref. 2x
Gledam Drinu
i suza mi krenu
tu sam nekad
krao ljubav njenu
Ja sam krao
a krali i drugi
svasta o njoj
pricali su ljudi
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°159
А да кренемо мало од баш древних хитова о женоубиству? „Дилајла“ Тома Џонса и „Хеј, Џо“, а? Овај први то бар пева док седи забарикадиран и чека да мурија груне унутра, а овај други разговара са другаром и шта му другар каже, „куд ћеш сад, шта ћеш сад“ - „одо у мехико, никад ме уватити неће“. Одозго да посолим и „Максвелов сребрни чекић“ од Битлса, где мислим да страда наставница хемије, нек се наслањају на традицију црњака колико хоће.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°160
kakav #srcetame vokabularkonjski nil wrote:logični naslednik topom ću te gađat moja malaMór Thököly wrote:Balkanski tekstovi pjesama
ali
ubedljivo najgori triling kriperskih grozota ima fkn čolo čikatilo a to sam otkrio tako što sam na nekom multikulti partiju iskazao IQ 300 kad me neka tršava meleskinja pitala wow o čemu je ova pesma baš je gruuuvi i ja balvan u naletu Maliganske Inspiracije mesto da smastim neki dobar ulet počnem da mudrujem* na mom Engleskom pa mi se upali lampica i nadodam da je hEj bAš iNtErEsAnTnO što ima još dve** stalkerske*** pesme na istom albumu i da je sva 3 txta to my total and utter astonishment napisala 1 ista žena msm znam sve njegove pesme napamet imaš sreće što si mene pitala hehe
- Spoiler:
* well its about some ego inflated control freak he pedestalizes flirty coquette / loses it at the dread game / falls into competition anxiety / performs poorly at shit tests / tries to guilt trip her / fails miserably by and large
** nah that ones even worse bcs his girl goes into hiding after possibly violent episode / jealous psycho persecutes her / stares at walls / believes in satan / wants her to burn in hell / creeps out some poor maid / sees apparitions / laughs maniacally and so on
*** this one is straight from the mindhunter series / rapist lurks on his prey in a mall / sets ambush / convinces himself victim wants him / starts following her and goes norman bates all over the place / really would like to hear rapeman / scratch acid / king snake roost covering that one
ofc vaporizirala se već na pola prve Definicije i otišla s nekim pijanim debelim zaraslim raspojasanim proćelavim žovijalnim iskeženim rusom da predigra na podiju a ostala dva sam smislio dok sam u auri mog pua talenta visio #truestory
- Post n°161
Ma bre sve je jao meni, kuku mene, kud bas mene, sta sam bogu zgresio, zasto ja, nemam srece, druga, prijatelja, ljube, psa, ujeda...i ostali repertoar sa vucicevih KZŠ
- Post n°162
konjski nil wrote:logični naslednik topom ću te gađat moja malaMór Thököly wrote:Balkanski tekstovi pjesama
ali
- Spoiler:
* well its about some ego inflated control freak he pedestalizes flirty coquette / loses it at the dread game / falls into competition anxiety / performs poorly at shit tests / tries to guilt trip her / fails miserably by and large
ofc vaporizirala se već na pola prve Definicije i liotišla s nekim pijanim debelim zaraslim raspojasanim proćelavim žovijalnim iskeženim rusom da predigra na podiju a ostala dva sam smislio dok sam u auri mog pua talenta visio #truestory
- Post n°163
khm ti pua retosi su moji krvni neprijatelji jer forsiraju dejting scenu što to dalje uzrokuje razne vrste nasilja potrošačko ludilo krčenje šuma pojavu zoonoza i klimatske promene msio sam da ne moram da objašnjavam ali eto mne po običaju kupio kartu za poslednji red s kraja
taj žanr se zove неш јебат imam čitavu plejlistu na ytMór Thököly wrote:Ma bre sve je jao meni, kuku mene, kud bas mene, sta sam bogu zgresio, zasto ja, nemam srece, druga, prijatelja, ljube, psa, ujeda...i ostali repertoar sa vucicevih KZŠ
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°164
[Verse 1]
Die, die, die
Rotting in the rain
Crawling in the mud
And looking up at me in vain
Die, die, die
I want to hear you moan
Shaking in the shadows
Lying all alone
[Chorus]
I want you to die, die like a stranger
I want you to die, die like a rat
I wanna spit on your tombstone
And then I'll laugh
I want you underneath me
I want you in the ground
I want you to die, die, die
Fucking die
[Verse 2]
Die, die, die
Drowning in the regret
Begging on me for forgiveness
That you will never get
I want you to die
[Chorus]
I want you to die, die like a stranger
I want you to die, die like a rat
I want to see you suffer and die in agony
But before you slip away
Please remember me
I want you to die
Misim, dosadašnji tok diskusije sam razumeo kao poziv da kačimo random nasilne lirikse.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°165
Јел могу и епикси? Миссим оно з гуслама...
_____
- Post n°166
Nakon što je obznanjeno da je Dženana Selimović imala bliski kontakt s pomahnitalim ubicom Nerminom Sulejmanovićem, uslijedila je odluka MUP-a TK da se ona suspenduje.
Kako su mediji u početku naveli, ona je bila i u vezi sa Nerminom Sulejmanovićem, a što je ubijena Nizama Hećimović, nevjenčana supruga ubice Sulejmanovića sumnjala i zbog čega je dobijala batine kada god bi ga upitala za odnos sa Dženanom.
"Avaz" sada otkriva da je policijska karijera "prljave" policajke Dženane Selimović i ranije kompromitirana te da je i ranije bilo elemenata za suspenziju odnosno za isključivanje iz redova onih koji trebaju da štite i provode Zakone ove države.
Dženana Selimović je, naime, radila u PU Centar u Tuzli, da bi nakon otkrića da je imala neprofesionalnu komunikaciju s ljudima iz kriminalnog miljea, premještena na rad u policijsku stanicu u Gradačcu.
Istražitelji su došli do dokaza, fotografija, da je Selimović imala kontakte i s ostalim kriminogenim osobama, ne samo sa Sulejmanovićem. S nekim od njih objavljivala je fotografije na Instagramu.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°167
te groupi policajke krimosa su neki nas balkanski fenomen?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°169
Pa nisu one problem već oni koji bi trebalo da ih nadziru i kontrolišu.
- Post n°170
ne, naravno medju ima nesto duboko patrijarhalno i simbolicki u tome sto su mafijasi od policije napravili svoju naloznicu.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°171
boomer crook wrote:te groupi policajke krimosa su neki nas balkanski fenomen?
Каже се групачеРЖ.
_____
- Post n°172
Sto pisete kao da ne postoji struja a kamoli internet.
Prepun je svet i istorija pandurki,z čuvarki i slicnih zanimanja koje su se spandjale sa krimosima.
Sad sto jača mafija i kartel a slabija drzava, i sto jaci patrijarhat, to prisutniji fenomen
Prepun je svet i istorija pandurki,z čuvarki i slicnih zanimanja koje su se spandjale sa krimosima.
Sad sto jača mafija i kartel a slabija drzava, i sto jaci patrijarhat, to prisutniji fenomen
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°173
dobro sta se ljutis? ti treba nas seniore da izvestavas.
_____
- Guest
- Post n°174
da, ranije sam mislio da je "hajde, oči moje, pogledaj mi to i to..." stilska figura. kad ono prc.
- Post n°175
Niko da obrati paznju na root cause i da savet koji jedini moze da pomogne ostalim devojkama/zenama, a to je da se klone kriminalaca. Jebiga, mozes da se zgrazavas nad individualnim sudbinama/ucestvujes u Blic humanitarnim akcijama, ali ne smes da ides na neku opstu pricu.
To kazem kao dobro poznati feminista.
To kazem kao dobro poznati feminista.