ne znam dje bih metnuo
- Post n°351
Re: ne znam dje bih metnuo
malopre na ulici u amsterdamu ugledam sredovecnog muskarca u repetitor majici. prica na holandskom. pridjem mu ja i kazem izvinite, da li znate da vlastelica podrzava milosevica? nista mu nije bilo jasno, al mu ja kazem ko je vlastelica. covek nije mogao da poveruje.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°352
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°353
U večerašnjem Oku bio prilog o ljudima koji odlično govore unatraške, poslušajte kako momak recituje Čolićeve pjesme i kako bi to bio dobar jezik za prepjev
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°354
https://tuluumshimmering.wordpress.com/
I forgot to mention, that when I was in Cork I got acquainted with a Gentleman of the name of Dowling who lived in Mallow Lane. He was Rich, miserly and uncultivated Boor, he liked musick, and had an Harp in his House that was made in Belgrade, and tho’ it was as large as mine, it did now more than twelve pounds. Not a man in Cork could tell what kind of wood it was made of. I played on it myself, and never heard anything like it I would give him any money for it but he would not part it. Indeed at that time I had not much Money, and was as Childish as when I set out. I was fond of sweet things, such as Raisins, figs Prunes, Gingerbread &c of which I and my boy used to have our Pockets eternally crammed. At this time I am sure I had never tasted whisky. …………………
I forgot to mention, that when I was in Cork I got acquainted with a Gentleman of the name of Dowling who lived in Mallow Lane. He was Rich, miserly and uncultivated Boor, he liked musick, and had an Harp in his House that was made in Belgrade, and tho’ it was as large as mine, it did now more than twelve pounds. Not a man in Cork could tell what kind of wood it was made of. I played on it myself, and never heard anything like it I would give him any money for it but he would not part it. Indeed at that time I had not much Money, and was as Childish as when I set out. I was fond of sweet things, such as Raisins, figs Prunes, Gingerbread &c of which I and my boy used to have our Pockets eternally crammed. At this time I am sure I had never tasted whisky. …………………
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°355
The VIP section at The Eagles' Hyde Park concert in London broke into a brawl during the band's performance of "Take It Easy": https://t.co/qbbVlD4l3A pic.twitter.com/YQVyX2B0TM
— Consequence (@consequence) June 30, 2022
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°356
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°358
Стварно не знам где ово дође... ал' ево течаја хип хопа, из руке мог другара из Њуце. Пре тога (тј пре 18 година) је снимио сличан двд са плесним течајем за прљаву салсу (за коју дотле нисам ни знао да постоји а ни да може да буде и плес, а не само клопа).
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°359
Da li je istina da se u KC Gradu prave Čola večeri? Svi dižu ruke, pevaju "Čaje šukarije", detabuiziraju i revalorizuju. Baci bombu Putine.
- Post n°360
istina je, bilo baš u četvrtak pre 9 dana
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°362
Мислим да ускоро прелазе на грчка слова.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°363
https://radiooooo.com/
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°364
Interpol potražuje Mirnesu S, državljanku Njemačke porijeklom iz Bosne i Hercegovine zbog krađe milion eura u Štutgartu. U potragu su se uključile i policijske agencije iz BiH. Građani Busovače, odakle njena porodica vodi porijeklo, iznenađeni, ali uvjeravaju, ako je tačno da se nalazi na Balkanu Mirnesa u Busovaču nije kročila. Detalje donosi Sanela Dujković.
Ima i video prilog.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°365
Gledam prethodni post koji sam ostavio na ovom mjestu i jedino objašnjenje otkud taj post ovde je datum, tih dana uglavnom nisam bio sav svoj.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°366
Cousin Billy wrote:Da li je istina da se u KC Gradu prave Čola večeri? Svi dižu ruke, pevaju "Čaje šukarije", detabuiziraju i revalorizuju.
pfff pa toga je bilo ihahaj pre nego što su tviter sidašice legalizovale čobanluk kao simvol čru narodstva i rajčsnesa fr
npr dođe u selendru negde oko 2000 ad preurbana prijestolnička ekipa stripadžija s kao nekom izložbom a svi flekavi dronjavi krezavi i smrdljivi pa ti izađem s ionako srnje izložbe i posle mi lokalni urbanoidi Sablažnjeno plahire kako su se gosti na afteru dožderali i dodžarili pa bugarili i padali u karasevdah uz neke dndrla dndrlaka šiptarluke i što je najgore ti likovi su očeličeni svakakvim urbanlucima i ne možeš im nauditi ni ako izvadiš i upotrebiš best of palfoot folder
inč imam vrh teoriju o čoli ali to neki drugi put
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°367
Чола је стандардни репертоар поп рок вечери заједно са екс-ју роком. Шта сада глумите неке граџане, човек је пунио стадионе све до неке 2010-те.
У праву су ови културни теоретичари капитализма, проблем је што нема ничег новог доброг, а старо не застарева тако као некад. Пуштаће се покоја песма од Чоле и од рецимо покојног Луиса још дуго.
У праву су ови културни теоретичари капитализма, проблем је што нема ничег новог доброг, а старо не застарева тако као некад. Пуштаће се покоја песма од Чоле и од рецимо покојног Луиса још дуго.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°368
Da nisam lutao netom posle Verlenove smrti ne bih znao da je Richard Hell maznuo najveći hit.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°369
fino otkriće hotelskog afro jazza, pardon oni koji znaju za the scorpions & saif abu bakr. sve što ima na YT sa ove ploče jazz jazz jazz je dobro i gruvi, nije mulatu ali je zabavno. dobra muzika za kola... ovde ima više činjenica https://www.ft.com/content/763a07ac-f7be-11e8-8b7c-6fa24bd5409c
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°370
konjski nil wrote:
bugarili i padali u karasevdah uz neke dndrla dndrlaka šiptarluke
e da su nam minijature....
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°372
Konjski, daj tu teoriju o Ćoli!!!
- Post n°374
Dok ne stigne teorija, evo ga Laibach i "Triglave moj, dobro mi stoj!":
- Post n°375
sere mi se
_____
#FreeFacu
» Google