Vučićeva Srbija
- Post n°351
Re: Vučićeva Srbija
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°352
uz komentar "NDH1 opet dominira".
To je zato sto je bot.
_____
????
- Post n°353
_____
????
- Post n°354
Janko Suvar wrote:saad sam da ne citam vise ove gluposti, otisao na svoje drustvene mreze. I moja prijateljica, koju su naprednjaci otpustili sa posla uciteljice, jer nije clan stranke je okacila ovu sliku:
uz komentar "NDH1 opet dominira".
To je zato sto je bot.
pa kad je naucila od tebe
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°355
Notxor wrote:Paund i Hamsun su neuporedivo veći autori od ustaše Sekule Drljevića, pa opet nikom ne bi palo na pamet da od njihovih stihova ili rečenica sastavlja američku ili norvešku himnu.
U Crnoj Gori je to ok, kao što je ok da Srbe zovu posrbicama ili da u najnovijem izlivu fašizma omiljeni novinar druge Srbije Dragan Bursać Đokoviće nazove Crnogorcima jer valjda "Srbi su u Srbiji".
ili sto druga strana kanonizuje popa macu. mislim svi kopaju po istoriji ko rakuni da nadju govna druge strane.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°356
Detalji svedočenja inspektora Mitića: Jovanjica nije afera, već fabrika skanka
https://n1info.rs/vesti/inspektor-u-slucaju-jovanjica-1-ovo-nije-afera-vec-fabrika-za-marihuanu/
U postupku Jovanjica 1 svedočio je inspektor i šef operative Četvrtog odeljenja za borbu protiv droga beogradske policije Dušan Mitić. Govorio je o svojim operativnim saznanjima u slučaju Jovanjica, gde je sa svojim kolegama pronašao 65.000 biljaka u svežem stanju i 660 kilograma već osušenog kanabisa. Ovo nije afera, već fabrika za proizvodnju skanka, rekao je Mitić u svedočenju.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°357
Vežba se održava do 27. juna na poligonu „Borovac" i u bazi Jug", u organizaciji Vojske Srbije i Evropske komande Oružanih snaga Sjedinjenih Američkih Država. Cilj je unapređenje interoperabilnosti i međusobnog razumevanja oružanih snaga partnerskih zemalja u toku izvršenja operacije podrške miru u multinacionalnom okruženju.
- Post n°358
Јанош Винету wrote:
Ово Аца Денић да наслика
српски кориташки либерализам црногорски либерали суверенисти Беба Поповић дрезденски конгрес усташе производња спољних непријатеља десничари антикомунисти четници Вучић
sila jebate
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°359
Dušan Mitić, jedan od prvih policijskih inspektora koji je ušao na Jovanjicu, pred sudom je rekao da je Predrag Koluvija bio blizak sa tadašnjim direktorom BIA, a danas ministrom policije i da je Gašić znao šta se događa na #Jovanjici https://t.co/zNYaLhZoes
— BIRN Srbija (@BIRNSrbija) June 15, 2023
dobar dan, ja vas sada pozivam da odete na sajt javnog servisa i da na njemu nađete vest o jučerašnjem svedočenju policijskog inspektora dušana mitića u slučaju "jovanjica"
— Radomir Martin (@radomir_martin) June 16, 2023
da nađete makar jednu rečenicu
nećete naći, jer se za rts to #NijeDesilo#UgasiteSe
- Post n°360
Zvala Nacionalnu službu za zapošljavanje za Palilulu. Mogu da me evidentiraju kao nezaposlenu, ali nemam pravo na novčanu nadoknadu jer je otkaz zaveden pod šifrom 11 (povreda radne discipline). Zbog toga nemam ni pravo na zdravstveno osiguranje po osnovu…
— mila sila (@tetkinozlato) June 16, 2023
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°361
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°362
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°363
Prvooptuženom u postupcima Jovanjica 1 i Jovanjica 2, Predragu Koluviji, juče odlukom Višeg suda u Beogradu skinuta nanogica.
— Ana Novakovic (@Ann_Novakovic) June 16, 2023
Potvrđeno za N1.
Ne sme van Beograda, ali mu se od juče vreme koje teče neće uračunati u eventualnu kaznu.https://t.co/yRjKSqQ1nz
- Post n°364
(citat AV)"Prvo, taj čovek je proveo dve godine u pritvoru, ne postoji sličan slučaj da je čovek za takvo krivično delo bio dve godine u pritvoru, a da se pritom vodi hajka zašto nije i dalje u pritvoru. Vrlo čudno složićete se jer on nije ubio nikoga, nije imao 10 tona kokaina ili nešto slično, već, koliko sam razumeo, tonu marihuane, koliko pola okruženja, Nemci i ostali su legalizovali."
- Post n°365
Mitić kaže da je advokatica Zora Dobričanin Nikodinović, kada je postala zastupnik Predraga Koluvije, rekla Milenkoviću da je šalje vrh države. Dobričanin Nikodinović je zastupala Koluviju od hapšenja do februara 2022.
„A sada izigrava medijatora i zove Milenkovića da prenosi poruke u ime Marka Krička (jedinica za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata MUP-a) i poručuje mu – prihvati mesto koordinatora koje ti se nudi, bitno je da si živ i da nemaš postupak i bićeš dobro.“
Ministar policije u skupstini ovako komentarise svedocenje inspektora
Dolaze da svedoce ljudi, koji da bi odbranili svoj kriminal imaju pravo i da lazu pred sudom
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°366
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°367
Evo i snimka na 6:38
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°368
ficfiric wrote:Cini mi se da ministar unutrasnjih poslova hoce da kaze da se sad sudi policajcima.
Istina je kao voda - uvek će naći put, što zna svaki keramičar. pic.twitter.com/3hBklXxnqI
— Dnevnik Nova S (@DnevnikNovaS) June 16, 2023
_____
- Post n°369
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°370
- Post n°371
Da li to znači da je sad medijski magnat? Molim za malo ozbiljnosti.
Zaboravio sam da ima i fresku u crkvi. Da li je i svetac? Živi svetac među nama?
_____
- Post n°372
- Post n°373
AirSerbia je danas 18.06. otkazala za sada 12 letova a kašnjenja na drugim letovima su ogromna:
— Peđa Vučetić:airplane: (@Pedjijatar) June 18, 2023
JU516 Atina,
JU340 Stutgart,
JU620 Salcburg,
JU600 Beč,
JU522 Solun,
JU614 Prag
JU190 Ljubljana,
JU142 Bukurešt,
JU886 Larnaka,
JU212 Tirana,
JU146 Sofija..
JU816 Tel Aviv… pic.twitter.com/4CmgL1YHzH
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°374
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...