Serije kao takve
- Post n°352
Re: Serije kao takve
it's that time of year.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°353
Odgledao True Detective S4e1
Vrlo dobro, drži pažnju, ima upečatljivih istražnih detalja, karakteri za sada uverljivi. Okruženje, po volji, x files meets twin peaks & scandi noir, zapravo mi Nolanova Insomnia pada na pamet. Malopre videh da se pojavljuje i lik koji je otac agenta koga je Mekkonahi igrao u S1, fina veza.
Vrlo dobro, drži pažnju, ima upečatljivih istražnih detalja, karakteri za sada uverljivi. Okruženje, po volji, x files meets twin peaks & scandi noir, zapravo mi Nolanova Insomnia pada na pamet. Malopre videh da se pojavljuje i lik koji je otac agenta koga je Mekkonahi igrao u S1, fina veza.
- Post n°354
Povratak u Brajdshed na Jutjubu. (Steta sto tamo nema i film, pa da natenane uporedim.) Jedne od najboljih recenica iz romana Ivlina Voa, medjutim, nema u seriji iako ima narator. Steta.
- Post n°355
Meni tu previše nekog vudu šita, ali tako mu je to. Ne volim kako stari Džodi Foster.Del Cap wrote:Odgledao True Detective S4e1
- Post n°357
Hm, da. Izgleda da se previse revnosno povinovala holivudskim zahtevima prema glumicama +30. Za film "Red Eye" se mnogo i prerano izoperisala. Tada je izgledala kao u svom prvom filmu. Posledice se vide sada. I Umu Turman sam jedva prepoznala u ovom filmu sa Samuelom Dzeksonom. Nije uzasna, samo je...promenila licni opis.beatakeshi wrote:Meni tu previše nekog vudu šita, ali tako mu je to. Ne volim kako stari Džodi Foster.
- Post n°358
Dobra Jodie Foster, što fali.
Dobra je i Meksikanka što režira
Ali mi je teška zbunjola ova polarna noć, cijelo vrijeme mislim kako su oni na putu doma navečer pa kao usput rješavaju slučaj a zapravo to od jutra traje, koji kurac užasić
Ali mi je teška zbunjola ova polarna noć, cijelo vrijeme mislim kako su oni na putu doma navečer pa kao usput rješavaju slučaj a zapravo to od jutra traje, koji kurac užasić
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°359
Bleeding Blitva wrote:Dobra Jodie Foster, što fali.
Као оно кад Шерлок пита тамо неког „где сте били у ноћи између 22. септембра и 20. марта?“.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°360
cao inspektore - aljaska
trecu sezonu sam preskocio pa ajd da pogledam ovu pogotovo sto ce imati samo 6? epizoda
sve zivo me nervira, bice gluplji kraj nego u prvoj sezoni
trecu sezonu sam preskocio pa ajd da pogledam ovu pogotovo sto ce imati samo 6? epizoda
sve zivo me nervira, bice gluplji kraj nego u prvoj sezoni
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°361
nalog sa ženinog laptopa wrote:cao inspektore - aljaska by David Lynch
- Post n°362
Došle su na red aviondžije, pa je tako Spielberg izbacio Masters of the air, nakon Band of brothers i The Pacific.
Mokej, a usput gledam i The Pacific, svojevremeno mi promaklo.
Mokej, a usput gledam i The Pacific, svojevremeno mi promaklo.
_____
- Post n°363
Odgledao prve dve epitode Masters of the Air. Šta znam, nije loše, tehnički sasvim solidno ali me glumci/likovi nisu baš oduševili. Likovi deluju praznjikavo, neizgrađeno, glumci previše "kul", uvek nalickani kao manekeni. Sama radnja je za sada u suštini ok.
- Post n°364
Za sada je MotA slabiji od The Pacifica koliko je The Pacific slabiji od Band of Brothers
Scene borbi su naravno sjajne, avioni su visceralno škripavi i krckavi, ali likovi su od kartona, strejterske ilustracije u propagandnoj štampi.
Neće se Band of Brothers nikada ponoviti...
Scene borbi su naravno sjajne, avioni su visceralno škripavi i krckavi, ali likovi su od kartona, strejterske ilustracije u propagandnoj štampi.
Neće se Band of Brothers nikada ponoviti...
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°365
Lol istovremeno i sa istim zaključkom
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°366
Descedentna teorija, od zlatnog preko srebrnog do gvozdenog doba
Ja generalno mislim da je razlika među njima u likovima, mogućnosti da nas privuku i da se zainteresujemo za njihove dogodovštine. Tehnički je i Pacifik full, ali je sve nekako ispraznije nego u BoB.
Ja generalno mislim da je razlika među njima u likovima, mogućnosti da nas privuku i da se zainteresujemo za njihove dogodovštine. Tehnički je i Pacifik full, ali je sve nekako ispraznije nego u BoB.
- Post n°367
Пацифик је катастрофа, не знам ниједног лика, ниједну битку, ниједну ситуацију. Одгледао и заборавио.
Танка Црвена Линија је недостижан филм.
Мењам 10 сати Пацифика за 2 сата Танке Црвене Линије.
Танка Црвена Линија је недостижан филм.
Мењам 10 сати Пацифика за 2 сата Танке Црвене Линије.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°368
Preskačem. Umoran sam od američkih heroja Drugoga svjetskog rata.
- Post n°369
Odgledao Griseldu. Meni super. Ne znam šta bih još rekao.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°370
reci nam jel ima gotinje i seksa?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°371
Završio Line of duty. Život ponovo nema smisla.
- Post n°372
Ima serija Doktor Smrt... ali nije domaća.
- Post n°373
Ja gledam drugu sezonu Gilded Age. Jesam li pustila suzu kad se voljeni lik venčao uprkos poteškoćama? Ne. Kada je drugi dragi lik oboleo od grozne bolesti? Ne. Kada je policija sklonila oružije pred štrajkačima koji su vikali 8-8-8? Veoma da
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°374
E moram i ja drugu sezonu Gilded Age
Sad sam uzela Mr & Mrs Smith, Donald Glover piše i glumi, a on mi simpa još iz Atlante.
Sad sam uzela Mr & Mrs Smith, Donald Glover piše i glumi, a on mi simpa još iz Atlante.
_____
- Post n°375
TD4 - uzmeš bokserku da ti igra glavnu ulogu - i šta očekuješ da dobiješ.
Palo je višesatno ispiranje očiju 1. sezonom. Jedino mislim da je obrada slike na ivici demodiranosti i zastarelosti. Ne mislim da je u pitanju loš ukus, već preteranost principejelnog pristupa
Palo je višesatno ispiranje očiju 1. sezonom. Jedino mislim da je obrada slike na ivici demodiranosti i zastarelosti. Ne mislim da je u pitanju loš ukus, već preteranost principejelnog pristupa