by Guest on Mon Oct 15, 2018 1:34 am
Ja sam do pre nekoliko meseci gledao, hm, guilty pleasure, šta ću, na AXN-u - "Medijum". o, dakle, medijumu koja of the record pomaže tuživocu. Medijum je Patriša Arket a tužilac je bivši Eskobar u "Clear and Present Danger", Migel Sandoval. I šta sad, serija je nekima verovatno dosadna, jer patriša stalno sanja i ima vizije i uvek se budi iz sna sa "ah" i ritne muža, ali ja se palim na Patrišu, šteta što je mala, i ugojila se, postaje polako bucka s lepom facom, kao Liz Tejlor, i srce mi se cepa dok je gledam kako se deblja i deblja, ali šta ću. serija po tom dosadnom motivu koj ise ponavlja iz epizodu u epizodu podseća na "Pushing Daisies". Ali to sam gledao na crno-belom telvizoru sa soliterskom i/il isobnom antenom u siromaštvu, pa mi je živopisni karakter serije izmakao. međuvremenu su "Medijum" ukinuli na AXN-u.
Paralelno s Medijumom sam na istom kanalu, AXN, dakle, pratio "Justified", koja ima nekog šarma, ne znam zašto sam se navukao, a tek kada su se pojavile legende kao gest starovi, Sem Eliot i Meri Stinburgen, s tim da dotična posle neuspele plastične operacije imaosmejak križaanc između osmeha Sema Eliota i Džokera. I još nešto je u toj seriji dragoceno, onaj "Kirk Moris" iz serije "Dragi Džone", e on sada igra ozbiljnjakovića, opasnog krimosa.