Pa u osnovi da, ali pomoću drugih.
Jebiga
Jebiga
Vilmos Tehenészfiú wrote:I meni. Pamtim čuvenu Sobotkinu rečenicu: “We used to make things. Now we have to fucking steal to survive”.Vasa wrote:
Naši stari drugari policajci i dileri ostaju, plus jedan potpuno nov nivo radnje, sindikalno-(post)industrijski. Ah, fenomenalna, meni najdraža druga sezona, u kojoj se odigrava jedna od najboljih i najpotresnijih TV scena svih vremena. Znaćeš koja je kada dođe.
pa ne spojluj čoveku jbtbeatakeshi wrote:
Zar se nije sam ubio?
Gde se seti ovoga Odlično ime za nick.fikret hadžiabdić wrote:Vilmos Tehenészfiú wrote:
I meni. Pamtim čuvenu Sobotkinu rečenicu: “We used to make things. Now we have to fucking steal to survive”.
Drugu sezonu otvara najbolja verzija pjesme, ima najzajebanijeg i najboljeg sezonskog lika (meni liči na forumskog Grka), fenomenalnu grčku pjesmu koja pokriva scenu Sobotkinog odlaska na sastanak ispod nadvožnjaka...
Ima i ovo
Kirko Skaddeng wrote:Gde se seti ovoga Odlično ime za nick.
Samo jednom nazalostfikret hadžiabdić wrote:Kirko Skaddeng wrote:Gde se seti ovoga Odlično ime za nick.
Tri gledanja sezone, plus bar stotinu puta odgledan opening
Disi, koliko puta si ti odgledao seriju? Dva puta je minimum
Drugu i četvrtu tri puta, kompletnu seriju reprizirao nakon godinu dana.
Joj, kad se sjetim one majke, žene krimi legende koja sina primorava da nastavi očevim putem. Polipe, zavidim na onome što te čeka.