Serije kao takve
- Post n°951
Re: Serije kao takve
to sa stolom, ne ormarom je neka teska simbolika o timskom radu ovo ono
_____
????
- Post n°952
Meni su dobre i prve dve epizode. Osim Meri Su lezbače. Ona mi već ide na kurac.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°953
mene kupilo od starta.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°954
Ako Vas zanima, imate ceo temat poslednjih Polja posvećen temi ovog topika:
https://polja.rs/2020/523/
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°955
Erzsébet Biszak wrote:mene kupilo od starta.
Neposredno prije Žice sam gledao The Shield, prije nje reprizirao Homicide i onda očekivao nešto slično tome, , David Simon, Baltimor i policijska serija, pomislio sam daznam kako to može da izgleda. Prve dvije epizode su mi bile wtf, dosadne i spore, nardene dvije sam takođe ispratio sa 70% pažnje, a onda je poteklo ko bistar potok. Jednog vrelog dana sam ogledao devet epizoda treće sezone u cugu.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°956
Solus_Rex wrote:Ako Vas zanima, imate ceo temat poslednjih Polja posvećen temi ovog topika:
zanima nas, fala
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°957
McNulty moj čovek. Nekako sve krene od toga što on nešto zasere. Ali iz dobre namere...
_____
~~~~~
- Post n°959
rip
_____
- Post n°960
Dabogda se ojeli na preponama, oboje.
_____
~~~~~
- Post n°961
dobra je ona scena s njegovog bdenja, vredi svakog ojeda.
_____
- Post n°962
Ma neće umreti...
_____
~~~~~
- Post n°963
u nasim srcima nece
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Guest
- Post n°964
plus jedanErzsébet Biszak wrote:dobra je ona scena s njegovog bdenja, vredi svakog ojeda.
- Post n°965
Stigao sam do druge sezone i sad mi nešto nije jasno. Kako će sad priča da se nastavlja? Hoće li biti opet onaj stari format gde ima neki policijski tim koji vodi neku istragu, ili će biti nešto drugo?
_____
~~~~~
- Guest
- Post n°967
Летећи Полип wrote:Stigao sam do druge sezone i sad mi nešto nije jasno. Kako će sad priča da se nastavlja? Hoće li biti opet onaj stari format gde ima neki policijski tim koji vodi neku istragu, ili će biti nešto drugo?
Naši stari drugari policajci i dileri ostaju, plus jedan potpuno nov nivo radnje, sindikalno-(post)industrijski. Ah, fenomenalna, meni najdraža druga sezona, u kojoj se odigrava jedna od najboljih i najpotresnijih TV scena svih vremena. Znaćeš koja je kada dođe.
- Post n°968
Летећи Полип wrote:Stigao sam do druge sezone i sad mi nešto nije jasno. Kako će sad priča da se nastavlja? Hoće li biti opet onaj stari format gde ima neki policijski tim koji vodi neku istragu, ili će biti nešto drugo?
Koliko ti zavidim sto ces tek da otkrijes
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°970
Aj onda da napravim malu pauzu.
Btw, koji je Lester lisac. Počeo kao nemi lik u pozadini, a seriju završio sa zgodnom ribom i mestom u homicide timu.
Mada, on je u stvari zajebao Danielsa i Meknaltija. On je krenuo da prati pare umesto drogu, i da njuška po donacijama.
Btw, koji je Lester lisac. Počeo kao nemi lik u pozadini, a seriju završio sa zgodnom ribom i mestom u homicide timu.
Mada, on je u stvari zajebao Danielsa i Meknaltija. On je krenuo da prati pare umesto drogu, i da njuška po donacijama.
_____
~~~~~
- Post n°971
Mislim najveci wtf te serije je kad mislis da gledas manje-vise obicnu policijsku seriju a onda shvatis da jr u pitanju nesto mnogo mnogo ozbiljnije.
I naravno, kad ubiju Meknaltija.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°972
I meni. Pamtim čuvenu Sobotkinu rečenicu: “We used to make things. Now we have to fucking steal to survive”.Vasa wrote:Летећи Полип wrote:Stigao sam do druge sezone i sad mi nešto nije jasno. Kako će sad priča da se nastavlja? Hoće li biti opet onaj stari format gde ima neki policijski tim koji vodi neku istragu, ili će biti nešto drugo?
Naši stari drugari policajci i dileri ostaju, plus jedan potpuno nov nivo radnje, sindikalno-(post)industrijski. Ah, fenomenalna, meni najdraža druga sezona, u kojoj se odigrava jedna od najboljih i najpotresnijih TV scena svih vremena. Znaćeš koja je kada dođe.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°973
Летећи Полип wrote:Aj onda da napravim malu pauzu.
Cool Lester Smooth
_____
- Post n°974
Trivia: striptiz klub iz Žice je u vreme snimanja oduzet vlasniku zbog utaje poreza. Država Merilend je postala vlasnik, klub je nastavio sa radom.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°975
Zar se nije sam ubio?Erős Pista wrote:Mislim najveci wtf te serije je kad mislis da gledas manje-vise obicnu policijsku seriju a onda shvatis da jr u pitanju nesto mnogo mnogo ozbiljnije.