Serije kao takve
- Post n°101
Re: Serije kao takve
Skoro, pored toga vrlo neobičan rad sa glumcima, pretpostavljam da to može biti odbojno mnogima.
- Post n°102
lepo se tlou e08 israo po sredovečnom belom muškarcu koji na svojim pegavim riđodlakim plećima drži teret opstanka zajednice poluludih bogobojažljivih iskušenika ubeđujući ih na onaj lukovićevsko peščanički način da moraju prvo da tresnu o dno da bi im bilo bolje
ah da
ah da
- Spoiler:
- SAMO KO JE GLEDO
- Spoiler:
- 300% sam siguran da su pisci bili u fzn e aj pošto je lik jel predator da okačimo one telesine u baraci ko omaž prvom delu predatora
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°103
Dobar je tlourara.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°104
Borgen, 4. sezona, izašla prošle godine. Uživancija.
- Guest
- Post n°105
Znam da je TLOA po igri, ali nisam je igrao dovoljno da bih neke trope u seriji prihvatio u letu. Zašto tamo niko ništa ne radi, već čeprkaju, kradu hranu i ponekad jedu ljude? Ne bi im pala kruna sa glave da ukucaju sto pritki i naprave svinjac...Jbt zgodnije im je da naprave ljudarnik u podrumu nego da zapate deset mangulica i Bog da ih vidi.
- Post n°106
nakon 3 god rl pandemike nemerljivo slabije magnitude mi iluzornije izgledaju oni kula stražara prizori iz e06 nego ovaj raspad threads style 20 god nakon izbitka zaraze
_____
- Post n°107
Cousin Billy wrote:Znam da je TLOA po igri, ali nisam je igrao dovoljno da bih neke trope u seriji prihvatio u letu. Zašto tamo niko ništa ne radi, već čeprkaju, kradu hranu i ponekad jedu ljude? Ne bi im pala kruna sa glave da ukucaju sto pritki i naprave svinjac...Jbt zgodnije im je da naprave ljudarnik u podrumu nego da zapate deset mangulica i Bog da ih vidi.
Serija ignorise neke osnovne premise i radio ju je lik koji je unistio The Last of Us drugim nastavkom. Elem, poenta je sto je taj svet osmisljen tako da spore i ono sto te pretvara u zombije postoji svuda okolo, u vazduhu i gde sve ne, tako da nije bas pametno baviti se zdravim dnevnim aktivnostima i obnavljati civilizaciju. Naravno, to su izbacili, a implikacije zadrzali, tipicno za folirante.
- Post n°108
Pa ova krejzi zajednica ne more mrdnuti bez amenovanja Oca, zato se i ne more obraniti od povremenih lootera, a zato i seljakaju svako malo. Naspram nje je druga zajednica iz prije par epizoda koja sasvim dobro funkcionira, vjerojatno i ima svinjac.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°109
gorivo se rastavlja na proste činioce nakon cca 6 meseci dakle moraš u blizini da imaš funkcionalnu bušotinu i pančevačku petrohemiju da bi opravio npk ureu herbicide pesticide + poželjno džondir logistički magacin rezervnih delova za srednji zapad + poljoprivrednu apoteku + nepresušne zalihe kubura i džebane i stražara za odbitke gladujućih odmetnika međeda vukova i ine gamadi + servisere vične opravci svega toga
ili da na manjoj razdaljini imaš uređene zajednice marljivih i usko specijalizovanih udarnika koji uz sitne kompromise uredno obavljaju primarnu razmenu pojedinačno proizvedenih dobara i zajedničkim snagama se suprotstavljaju nedaćama koje prete da uruše sistem
a jebemti sad mi se opet gleda sve ostalo može na kompu ali zbog njega sam kupio televizorčinu
ili da na manjoj razdaljini imaš uređene zajednice marljivih i usko specijalizovanih udarnika koji uz sitne kompromise uredno obavljaju primarnu razmenu pojedinačno proizvedenih dobara i zajedničkim snagama se suprotstavljaju nedaćama koje prete da uruše sistem
- Spoiler:
a jebemti sad mi se opet gleda sve ostalo može na kompu ali zbog njega sam kupio televizorčinu
_____
- Post n°110
Solidna premijera druge sezone Perryja Masona, pa kome se dopala prva i ko voli neo-noire...
Kad gledam tu seriju napola očekujem da se odnekud ukaže gospođa Jennings i polomi kome vrat ili ubrizga smrtonosnu injekciju.
Kad gledam tu seriju napola očekujem da se odnekud ukaže gospođa Jennings i polomi kome vrat ili ubrizga smrtonosnu injekciju.
- Post n°111
Jel gleda neko History of the World, part II? Reklamiraju tu seriju kao de facto nastavan Smesne strane istorije, genijalnog filma Mela Bruksa, gde je na kraju najavljen taj famozni Part II koji nikada nije snimljen.
- Post n°112
Tovar wrote:Solidna premijera druge sezone Perryja Masona, pa kome se dopala prva i ko voli neo-noire...
Јел римејак или франшиза? Тј нове епизоде или су прали старе?
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°113
паће wrote:Tovar wrote:Solidna premijera druge sezone Perryja Masona, pa kome se dopala prva i ko voli neo-noire...
Јел римејак или франшиза? Тј нове епизоде или су прали старе?
Nove epizode. Nešto kao origin story. Ne znam koliko je u duhu originala, kojeg nisam gledao, ali dobar je.
- Post n°114
Не сећам га се ни ја, мени су све тадашње серије изгледале исто.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°115
Da ne bi bilo nismo znali počela je treća sezona Party Down
_____
- Post n°117
+1Cousin Billy wrote:Auu čekao sam celu sezonu da Joel krene redom
Odlično finale.
najbolji staratelj od žarka munižabe naovamo
prvo beba joda pa nadrkana tinejdžerka ne znaš ko je gori
_____
- Post n°118
Dragari, aj napravite topik za Last of Us, ovako svaki put kad otvorim bojim se da ne naletim na neki spojler. A i monopolizujete, brate.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°119
a ti splituj
uostalom oni su prvi počeli ja sam se samo nakačio
_____
- Guest
- Post n°120
Izvinjavam se. Bukvalno jednom u životu nešto četvrtspojlujem i dobijem packe
- Post n°121
Ma sve je okej, nisi ti ni krenuo, svi tretirate ovaj topik kao LoU topik. Spojlujte do mile volje na odgovarajucem topiku.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°122
Jel Yoda zna superkul punove? QEDkonjski nil wrote:+1Cousin Billy wrote:Auu čekao sam celu sezonu da Joel krene redom
Odlično finale.
najbolji staratelj od žarka munižabe naovamo
prvo beba joda pa nadrkana tinejdžerka ne znaš ko je gori
Drukerukonjski nil wrote:a ti splituj
Sorry, ja sam sklona spoilanju, isprike svima. Na drugoj sezoni ćemo imat našu prćiju na zasebnom topikuErős Pista wrote:
Ma sve je okej, nisi ti ni krenuo, svi tretirate ovaj topik kao LoU topik. Spojlujte do mile volje na odgovarajucem topiku.
_____
- Post n°123
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°125
Bleeding Blitva wrote:Da ne bi bilo nismo znali počela je treća sezona Party Down
nisam znao ni da je u planu
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama