Sve je dobro, jako je zabavno, likovi su ubedljivi, muzika je super, radnja te drži na ivici stolice
Serije kao takve
- Post n°51
Re: Serije kao takve
Sve je dobro, jako je zabavno, likovi su ubedljivi, muzika je super, radnja te drži na ivici stolice
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°52
Одгледао Задужбину и лепо ми се свиђа. Оно, све - и шта су Асимову урадили од песме, мама, и дизајн, ма чак су и светла увек добро постављена, немам замерке.
Овим темпом има да саставе неких осам сезона до тренутка кад буду морали да смисле шта даље.
А што се одступања од књиге тиче, Асимов је то ионако дао у јако кратким цртама, он је избацивао наслове а не текст, а имао је и брљотки (нпр оно у другој књизи кад има рачунар који разуме говор али и даље избацује резултат само на папиру...), и то што су они дописали ми је боље од оног што је матори писао. Тржиште се променило, кад је он писао било је важно понудити визију са довољно меса да звучи уверљиво. Сад свако може да зауставља, враћа, хвата детаље, расправља онлајн са другима који то исто гледају, и напросто мора више да се уложи у писање и континуитет, прича мора да држи воду. И уложили су и држи.
Овим темпом има да саставе неких осам сезона до тренутка кад буду морали да смисле шта даље.
А што се одступања од књиге тиче, Асимов је то ионако дао у јако кратким цртама, он је избацивао наслове а не текст, а имао је и брљотки (нпр оно у другој књизи кад има рачунар који разуме говор али и даље избацује резултат само на папиру...), и то што су они дописали ми је боље од оног што је матори писао. Тржиште се променило, кад је он писао било је важно понудити визију са довољно меса да звучи уверљиво. Сад свако може да зауставља, враћа, хвата детаље, расправља онлајн са другима који то исто гледају, и напросто мора више да се уложи у писање и континуитет, прича мора да држи воду. И уложили су и држи.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°53
Prva epizoda The Last of Us opravdala hype, jedva čekam drugu!
_____
my goosebumps have goosebumps
- Guest
- Post n°55
dodaću i da nema boljeg početka dramskog sadržaja od "grupa ljudi pođe na opasan put".
closely followed by
"čovek izlazi iz zatvora".
closely followed by
- Post n°56
Gde ima Zaduzbina? Na netflixu ili kioscima?
- Post n°57
kapetanm wrote:Gde ima Zaduzbina? Na netflixu ili kioscima?
Путлокер.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°58
Cousin Billy wrote:dodaću i da nema boljeg početka dramskog sadržaja od "grupa ljudi pođe na opasan put".
closely followed by
- Post n°59
Afterlife
Ne sećam se da me je nešto toliko taklo.
Ne sećam se da me je nešto toliko taklo.
- Post n°60
Treća epizoda The last of us humanizirala libertarijance
_____
- Post n°61
Epizoda tri: postapokaliptična romansa (uz nešto pucnjave). Labavo povezana s centralnom pričom, skoro da bi mogla funkcionirati i kao zaseban film, a daje širu sliku svijeta. Ima života i izvan karantene! I dobre kuhinje i vina! I ljubavi! Scena s klavirom dirljiva, okorjelom prepperu brane popustile.
Svidio mi se posljednji kadar. Zavjesa lamata na otvorenom prozoru, šta je u sobi ne vidimo, ali znamo. Tako se završava epizoda!
Odlično zasad.
Svidio mi se posljednji kadar. Zavjesa lamata na otvorenom prozoru, šta je u sobi ne vidimo, ali znamo. Tako se završava epizoda!
Odlično zasad.
- Post n°62
Kao i nekim okorjelim 'ajme guraju pedere u svaku seriju i film kme' ljudimaTovar wrote:Epizoda tri: postapokaliptična romansa (uz nešto pucnjave). Labavo povezana s centralnom pričom, skoro da bi mogla funkcionirati i kao zaseban film, a daje širu sliku svijeta. Ima života i izvan karantene! I dobre kuhinje i vina! I ljubavi! Scena s klavirom dirljiva, okorjelom prepperu brane popustile.
Odlično zasad.
_____
- Guest
- Post n°63
Ne mogu da dočekam da gledam popodne. 75 minuta post apoc krtine, ihaaaa.
- Post n°64
Eno fon Trirovo "Kraljevstvo" u kompletu ide tokom februara u Domu kulture Studentski grad.
- Post n°65
1337x.to/search/The+Three+Body+Problem/1/
ima engleski titl
ima engleski titl
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°66
Počinjem 4. epizodu serije pa da je ovde preporučim.
SF za odrasle. Dovoljno je prošlo otkad sam pročitao knjigu da mi gledanje bude zanimljivo.
The last of us ostavljam za posle.
SF za odrasle. Dovoljno je prošlo otkad sam pročitao knjigu da mi gledanje bude zanimljivo.
The last of us ostavljam za posle.
_____
- Post n°67
Ma gledat ću i ja, a vidim da dolazi i američka ekranizacija.
_____
- Guest
- Post n°68
Gleda mi se, ali knjiga mi se nije dopala (stil manjkav a tema odlična...), a čitam da je serija preteška za praćenje bez prethodnog čitanja knjige. Ili da dam knjizi drugu šansu ili da batalim sve zajedno.
- Post n°69
Serija je spora, rađena je po kineskoj verziji knjige (neka poglavlja su iz sredine premeštena na početak u prevodu).
Za sad je ok, javiću kako dalje ide.
Za sad je ok, javiću kako dalje ide.
_____
- Post n°70
Meni su knjige bile top, prešla sam preko nepostojeće karakterizacije, kao ajde nema veze, glodat ćemo problematiku i potencijalna rješenja. U međuvremenu vidim da sam pozaboravljala masu stvari i sad mi baš fora gledat, navukla sam se na seriju pa i otkazala kave na suncu
Prva sezona ima 30 epizoda i bavi se tek prvom knjigom, dakle jel Kinezi stvarno misle započinjat rat dok snimaju 'Kraj smrti'
Prva sezona ima 30 epizoda i bavi se tek prvom knjigom, dakle jel Kinezi stvarno misle započinjat rat dok snimaju 'Kraj smrti'
_____
- Post n°71
Do danas je pušteno 20 epizoda, + fixed 15, tako da je najbolje downloadovati novu.
_____
- Post n°72
e, ja sam merkao da čitam trilogiju ali ću vrv kao svaka lenština samo pogledati seriju.
- Post n°73
Serija po prvoj knjizi traje 20 sati. Brže se čita.
_____
- Post n°74
Poceo sam da gledam dve serije po forumskoj preporuci i prilicno se razocarao. The English sam otkacio na trecoj epizodi a Last of Us odgledao prve tri, ali sumnjam da cu da nastavljam jer me nista ne vuce u tom smeru.
Englezi razvuceni i dosadni, s gomilom nepotrebnog brbljanja. LoU malo bolji, ali sve hiljadu puta vidjeno. A i on je spor, brate.
Englezi razvuceni i dosadni, s gomilom nepotrebnog brbljanja. LoU malo bolji, ali sve hiljadu puta vidjeno. A i on je spor, brate.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°75
The English je jedna baš šminkerska serija. Fotografija predivna, maltene moš svaki kadar uokvirit, tekst je jako poetičan, ali sve skupa ostavlja dojama sterilnog fenseraja.
Jel neko ćirnuo Poker face?
Jel neko ćirnuo Poker face?
_____