...ok, nisam recidivist, neću spoilat
Serije kao takve
- Post n°126
Re: Serije kao takve
Ni ja, a kamoli da je izašlo već 3 epizode!!!
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°127
Andy Warhol diaries, dokumentarno, 6 ep. Odlično napravljeno. Svašta za čuti i videti.
- Guest
- Post n°129
Eeeeh, tužni su ponedeljci moji kad nema više gljivičara da zavrebaju...
— Uspeh Petrović :fish_cake: (@UspehPetrovic) March 20, 2023
- Post n°130
Samo sa zaloscu konstatujem koliko je netflix pukao
- Post n°131
u vikend danasu, pavle pohvalio search party i evo sad uzo pogledam 4 epizode i stvarno dobra.
jese pricalo o seriji?
jese pricalo o seriji?
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°132
Pojma nemam, nešto se ne sećam. Ja sam krenuo "Copenhagen Cowboy". Svi nešto kukaju sporo, meni odlično. Prošle nedelje sam odgledao "Irmu Vep" - lepo krene, ima šarma, Assayas svašta zna, a onda krene da se gubi, i druga polovina (4 od 8) je prilično loša, i bez mesa.
- Post n°133
pisalo se o src partiju. Djamo je bio prvi promoter serije, tamo u vreme prve sezone.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°134
prvi put gledam 30 rock. nisam znao da je ovako smesno!
_____
ova zemlja to je to
- Post n°135
Beef
Road rage i nadrkanost s jedne i onaj perky optimizam s druge strane čine jednu jako zgodničku atmosferu, ma fora sve skupa
Road rage i nadrkanost s jedne i onaj perky optimizam s druge strane čine jednu jako zgodničku atmosferu, ma fora sve skupa
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°136
Beef sam izdržao 10-ak minuta. Vidim da na RT ima 99/94 posto, ali džaba.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°137
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°138
Beef je meni postajala sve bolja kako se radnja zapliće, a bio sam u nedoumici da li da odustanem. Na kraju ispade dobra, ne i odlična, mada nisam siguran da će se poslednja epizoda mnogima svideti.
Teorijski i praktično, može da se gleda i ubrzano na 150%.
Teorijski i praktično, može da se gleda i ubrzano na 150%.
- Post n°139
generalno odlicni su novi beavis & buttheadЛетећи Полип wrote:
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°140
nisam znao da to postoji!
ja odgledao 2 sezone 30 rocka. jako dobro. potpuno razumem zasto je ovo poslednji sitkom oko kojeg je mogla da se stvori neka vrsta kulturnog konseznusa, u smislu da i likovi i iz chapa i emili nusbaum misle da je najbolja stvar na svetu. trenutak je bio pravi: prelaz iz busa u obamine godine, svi smo bili neviniji tada. velika enbisijeva komedija pre najskora i vouk/ozbiljne komedije. ima dosta politike i dosta je bezobrazan ali nije politicki sitkom. cinicna televizije o televiziji ali ostaje u okvirima smesnog. jako smesna postava, smesno napisano (mozda i previse precizno i gusto, zato je obozavaju ljudi iz zanata) i trejsi dzordan je predvideo kanjeta vesta.
ja odgledao 2 sezone 30 rocka. jako dobro. potpuno razumem zasto je ovo poslednji sitkom oko kojeg je mogla da se stvori neka vrsta kulturnog konseznusa, u smislu da i likovi i iz chapa i emili nusbaum misle da je najbolja stvar na svetu. trenutak je bio pravi: prelaz iz busa u obamine godine, svi smo bili neviniji tada. velika enbisijeva komedija pre najskora i vouk/ozbiljne komedije. ima dosta politike i dosta je bezobrazan ali nije politicki sitkom. cinicna televizije o televiziji ali ostaje u okvirima smesnog. jako smesna postava, smesno napisano (mozda i previse precizno i gusto, zato je obozavaju ljudi iz zanata) i trejsi dzordan je predvideo kanjeta vesta.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°142
zvezda je zivot wrote:prvi put gledam 30 rock.
Jbt kolko ti zavidim
- Post n°143
btw, toliko sam slabo u svetu sitkoma da sam tek nedavno osvestio cinjenicu da ovde u srbiji postoji cela generacija, mozda ne generacija i sigurno ne 'cela' ali u svakom slucaju nekakva socioloska kategorija - ne znam da li se tako kaze, nisam sociolog - kojoj the office (us) zauzima mesto koje tradicionalno u srbiji pripada seriji friends (us). kao comfort tivi sou, koji se reprizira na par godina, za ljude koji nisu serijofili. znao sam naravno za mim-masineriju koja stoji iza the office (us) ali nisam znao da se odomacio u nasem narodu ko da je iso na pinku pre skole.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°144
posto je 30 rock previse tehnicka serija, cak mehanicka, stavise klaustrofobicna utoliko sto ne moze da se dise od panclajnova na svakih 20 sekundi, uzeo sam da gledam nesto sa vise prostora i odlucio se za grlom u jagode. grlom u jagode su bas teske, ne secam se kad sam gledao tezu seriju, i tacno se vidi da je pravljeno pre vremena bindza po tome sto ne moze da se bindzuje. 4 epizode nedeljno maks. sreca da ima ukupno 10 epizoda (+film)
_____
ova zemlja to je to
- Post n°145
yellowjackets nastavlja da dominira i u drugoj sezoni
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°146
šabani što mi niste jače hvalili med men da ranije započnem
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°147
hvalili smo, pre 10 godina.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°148
znam ali trebalo je jače jer sam bio prezauzet spašavanjem srbije
moraće se ovo gledati 2x sa sve beleškama ali prvo da repriziram žicu
moraće se ovo gledati 2x sa sve beleškama ali prvo da repriziram žicu
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°149
Meni je tada serija bila zanimljiva ali sam na kraju zakljucio da nije vredela ulozenog vremena.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°150
Serija koju sam ja otkrio sa zakasnjenjem i zbindzovano za neka 2-3 meseca, je Gossip Girl (originalna, ne ova nova). Super je!!!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije