Ja sam mislila da se ti zajebavaš a ovaj stvarno FrankopanMór Thököly wrote:Procitao sam Frankopana. Zapravo je dobro da se objavljuju takvi tekstovi i glavna prednost zapada je upravo to sto se stalno samopreispituje.
Going forward - cekaju nas teski momenti u ratu i vrlo opasne situacije.
Mogao bih jos da komentarisem, ali - mrzi me trenutno
Rat u Ukrajini
- Post n°451
Re: Rat u Ukrajini
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°452
_____
- Post n°453
Bleeding Blitva wrote:Ja sam mislila da se ti zajebavaš a ovaj stvarno FrankopanMór Thököly wrote:Procitao sam Frankopana. Zapravo je dobro da se objavljuju takvi tekstovi i glavna prednost zapada je upravo to sto se stalno samopreispituje.
Going forward - cekaju nas teski momenti u ratu i vrlo opasne situacije.
Mogao bih jos da komentarisem, ali - mrzi me trenutno
Pa jest
- Post n°455
Pravi su u Windsoru. Kao i pravi Brankovići
- Post n°456
:zap:Kyiv called on the largest digital platforms to remove the game “Atomic Heart” from sale — Minister of Digital Transformation Mikhail Fedorov.
— War Monitor (@WarMonitors) March 3, 2023
The reason for removing the game is that it allegedly "romanticizes communism."
- Post n°457
Speaking to @FT's @ChristopherJM, Denis Kapustin claimed that the Russian Volunteer Corps (RDK) incursion/stunt into Russia yesterday was signed off on by Ukrainian authorities: "Yes, of course, this action was agreed, otherwise it couldn’t have happened"https://t.co/zvST991xkX
— Michael Colborne (@ColborneMichael) March 3, 2023
How many ways can NYT avoid describing openly neo-Nazi paramilitary group, Russian Volunteer Corps, as neo-Nazi, because they're on our side?
— Mark Ames (@MarkAmesExiled) March 3, 2023
There's "partisans", "nationalist", "anti-fascist militia", "armed group fighting against the Kremlin"...https://t.co/yptFR6UW39 pic.twitter.com/UpDDNXyFB4
Haha. "Notorious extremist" with "ties to neo-Nazis", but they don't call him a Nazi directly.https://t.co/R9q6EL2cPB
— Heyooooo (@Heyoooo44262915) March 3, 2023
- Post n°459
Inace, Ukrajinci su jos pre nekoliko dana trazili da se ukloni Atomic Heart, igra je ispala prilicno dobra i popularna je. Naravno, ne radi se ni o kakvoj glorifikaciji ili romantizovanju komunizma, nego je prosto igra napravljena u eri SSSR-a, kao alternativna istorija gde su sovjeti napredovali do masovne robotizacije, pa su se roboti pobunili.
- Post n°460
MNE wrote:neo-Nazi is a new anti-fascist
EDIT. Mislim ako ću da čitam neke postove ovde, mogu 'ladno da odem i gledam Jimmy Doreov jućjub. Jednaka količina informacija i pameti.
- Post n°461
A lik je mozda i neonazi ali to ne.menja apsolutno nista u grand scheme of things. Nisu Rusi napali Ukrajinu zbog nekakvih nazija ili "nazija". U ww2 je koriscena mafija pa nikom nista.
- Post n°462
Mór Thököly wrote:Ma ne uzbudjuj se.
Ne razumem zašto misliš stalno da se ja uzbuđujem. Na ovim lekovima to mi, da izvineš, nije ni moguće.
Ali ne možeš živ ostat' između trampijanske i grejzoun propagande. (Istina, ponekad je nemoguće naći razlike, tipa jel' Glenn Greenwold sad tramper ili ne).
- Post n°463
- Post n°464
Mislim, čak ga je i Bellingcat nazvao neonacistom krajem 2021.
2.12.2021.
https://www.bellingcat.com/news/uk-and-europe/2021/12/02/on-the-run-again-has-us-white-supremacist-rob-rundo-returned-to-serbia/Denis Kapustin, a Ukraine-based neo-Nazi and Russian citizen who uses the surname ‘Nikitin’ publicly
- Post n°466
What lies ahead this year feels very dark. Even brushing aside the very real nuclear threat, it is hard to avoid the nagging feeling that tens of thousands will die in order to prove that this is a stalemate. My latest for @AJEnglish https://t.co/cTDyrJ8VmD
— Leonid ХВ Ragozin (@leonidragozin) February 20, 2023
- Post n°467
problem jeste u tome što im Ukrajina daje više nego dovoljno materijala da opravdavaju invaziju kao borbu protiv nacizma, makar pred svojom publikomMór Thököly wrote:Ma ne uzbudjuj se.
A lik je mozda i neonazi ali to ne.menja apsolutno nista u grand scheme of things. Nisu Rusi napali Ukrajinu zbog nekakvih nazija ili "nazija". U ww2 je koriscena mafija pa nikom nista.
- Post n°468
- Post n°469
ECFR surveyed decision-makers across the European Union’s 27 member states.
https://ecfr.eu/publication/the-old-is-dying-and-the-new-cannot-be-born-a-power-audit-of-eu-russia-relations/
- Post n°470
rumbeando wrote:Nije MNE nazvao antifašističkom jedinicu koju vodi dokazani neonacista, već NYT.
Izvinjavam se, pogledao sam MNE-ov post u izolaciji i pomislio, ovaj druškan još nije naišao na konzervativnu propagandu koja mu se ne sviđa.
- Post n°471
Indy wrote:rumbeando wrote:Nije MNE nazvao antifašističkom jedinicu koju vodi dokazani neonacista, već NYT.
Izvinjavam se, pogledao sam MNE-ov post u izolaciji i pomislio, ovaj druškan još nije naišao na konzervativnu propagandu koja mu se ne sviđa.
"izolovano"
- Post n°473
- Post n°474
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°475
Kipar sam potpuno zaboravio. Jedan od retkih dobrih primera prekida sukoba i dugotrajnog primirja. Pa kad se stvore uslovi, rešiće se. Ali i ovakavo stanje odgovara i jednoj i drugoj strani. Želje su jedno, ali obe strane koriste trnutno stanje za kakav takav prosperitet u trenutnim uslovima.
U ukrajini vidim samojednu veliku klanicu koja se i dalje nastavlja, a rešenja nema ni u mislima, a kamoli na vidiku.
Rusi su kao u ofanzivi, ukrajinci u defanzivi. I jedni i drugi zadovoljni trenutnim sporim razvojem situacije na frontu. Ni jedni ni drugi nemaju snagu za neke odlučujuće napade. Ko se bude odlučio za napad na kocku stavlja mnogo.
Poginulih mnogo i na jednoj i na drugoj strani. Da ne pominjem ostalo.