https://kossev.info/rakicsimic-pregovaraju-sa-kfor-om/
Kosovo*
- Post n°801
Re: Kosovo*
- Post n°802
Mór Thököly wrote:Nato heljp
ok ko hoće da čita može da vidi da lista nije imala kontrolu ni nad protestom ni nad ljudima u njemu
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°803
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°804
This country and society are no longer “the most pro-American in the world.” Kurti's actions have reversed years of progress, causing significant damage to what has been built over the past three decades. These comments reflect the sentiments of our citizens regarding Ambassador… pic.twitter.com/JI6arVUFFI
— berat buzhala (@buzhala) June 1, 2023
_____
#FreeFacu
- Post n°805
- Post n°806
(nije odgovor Del Capu, naravno).
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°807
We have 3 clear requests:
— Josep Borrell Fontelles (@JosepBorrellF) June 1, 2023
- new local elections now
- ensuring the participation of Kosovo Serbs
- start the work to establish the Association of Serbian Majority Municipalities w/in EU-facilitated Dialogue
Failure to do so, will have serious consequences for our relations. pic.twitter.com/xT4n0oPymK
- Post n°808
American NATO KFOR soldier says service members were shot with gunfire in northern Kosovo during the recent clashes. pic.twitter.com/if7gzR8Llv
— Clash Report (@clashreport) June 1, 2023
- Post n°811
S ONE STRANE ULICE STANUJU DEVOJČICE KOJIMA MIRIŠE KOZA Kako je tihi srpski protest napravio bum u svetu (FOTO/VIDEO)
...
Srpski narod ujedinio se u borbi, ali tihoj, dovitljivoj, mirnoj. Narod se digao sa željom da brani svoje, ali u potpuno nenasilnoj atmosferi, naprotiv. Od početka protesta u javnost dolaze informacije da Srbi poslužuju kafu i čokoladu, a srpski duh možda najbolje ilustruje pesma ,,Izađi, mala" koja je već postala nezvanična himna protesta, upućena lažnim gradonačelnicima i kosovskim specijalcima koji su zauzeli srpske opštinske objekte na severu.
Srbi pred Kurtijeve vandale izveli kozu
Četvrti dan protesta Srba obeležili su srpska zastava, pesma i igra, ali jedan gest privukao je najveću pažnju javnosti.
Naime, Srbi su na barikadama ispred opštine Leposavić u prisustvu tzv. kosovske policije izveli kozu!
Snimak se ubrzo proširio društvenim mrežama i postao viralan.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°812
- Post n°814
Istina:rumbeando wrote:Kosovska vlast baš želi sukobe.Vljosa Osmani za Danas: Srbiji nije mesto među evropskim narodimahttps://t.co/NvW41aOmC3
— Danas (@OnlineDanas) June 1, 2023
Imam osećaj da Vljosa Osmani nosi onaj parfem koji nose babe na slavama
— i b y (@ibidcx) June 1, 2023
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°816
We have 3 clear requests:
— Josep Borrell Fontelles (@JosepBorrellF) June 1, 2023
- new local elections now
- ensuring the participation of Kosovo Serbs
- start the work to establish the Association of Serbian Majority Municipalities w/in EU-facilitated Dialogue
Failure to do so, will have serious consequences for our relations. pic.twitter.com/xT4n0oPymK
- Post n°817
Last edited by Erős Pista on Fri Jun 02, 2023 1:46 am; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°819
- Post n°820
- Post n°821
_____
- Post n°823
_____
- Post n°824
Erős Pista wrote:Lako, obore mu vladu ponovo. Mozda i na njegovu radost, jer ce opet moci da izevede isti trik - da pusti nekog drugog da obavi sto on nije hteo, pa se posle slavodobitno vrati na narednim izborima.
prednosti demokratije.
- Post n°825
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started