Kosovo*
- Post n°976
Re: Kosovo*
+1
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°977
Neko nam porucuje da nam treba mudrosti i strpljenja.
- Post n°978
cizmoljubaski etatizam zapisujem. Slicno hapsenje je bilo i 2012e negde pred izbora Dacke malo pumpao rejting sad je mozda uzeto za razmenu sa onim uhapsenim i kao dodatni pritisak na Kurtija
- Post n°979
Rowley Birkin QC wrote:Kurtiju verujem koliko i Vučiću, tako da ništa ne odbacujem (osim toga da su ovi mučenici nekakvi specijalci jer bukvalno na slikama se vidi da nisu specijalci). No, ovo je još jedna situacija u kojoj se ispoljava ovdašnji čizmoljubački etatizam, ne znam kako drugačije da to nazovem: možemo mi da se igramo opozicije, da prepričavamo tračeve i crnu hroniku, ali kada se dođe do ozbiljnih, državnih pitanja (to jest Kosova i odnosa sa Albancima i drugim neprijateljskim narodima), tu više nema tih infantilnih igrarija nego se bato moj svrstava uz državne organe Republike Srbije i njene bezbednosne propagandne službe. Svaki put isto i nepogrešivo.
Pa kad već pali, što da ne.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°980
Filipenko wrote:Neko nam porucuje da nam treba mudrosti i strpljenja.
https://www.politika.rs/scc/clanak/557635/sasa-radulovic-kurti-kosmet-zso
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°981
uopste nije nemoguce da su uzeti kako bi se menjali za uhapsene srbe koji su mozda iz nekog razloga bitniji na slobodi.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°982
fikret selimbašić wrote:
Ovo ima jak Ukrajina napala Rusiju šmek.
Sigurno, Srbin je to, Rus ispod kože
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°983
Da je tako nesto upitanju,hapsili bi ili otimali krupne zverke u Srbiji a ne specijalce sa Aliexpresaboomer crook wrote:uopste nije nemoguce da su uzeti kako bi se menjali za uhapsene srbe koji su mozda iz nekog razloga bitniji na slobodi.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°984
ideja da su upali na teritoriju suverenog kosova je nemoguća ne za realizovati nego pre svega za zamisliti i osmisliti. to je kurtijeva žvaka.
anpak, ako se to nekim čudom desila onda od konda masivni rispekat za operaciju.
giv as moooaaaarrrrrr.
anpak, ako se to nekim čudom desila onda od konda masivni rispekat za operaciju.
giv as moooaaaarrrrrr.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°985
Breaking: #Kosovo is to ban all #Serbia goods entering with immediate effect. (Koha)
— Xhemajl Rexha (@xhemajl_rexha) June 14, 2023
#Kosovo Government has now decided to ban entrance to ALL cars with #Serbia licence plates.
- Post n°986
Pozivaju građane da ne putuju preko Srbije.
#Kosovo calls on its citizens and those from diasporta not to travel through #Serbia. https://t.co/aLFVDL0Sbw
Kurtijeva vlada izgleda ukinula licencu televiziji Klan Kosova. Bilo je tvrdnji da je nekako povezana sa Srbijom.
LAJM I FUNDIT: Qeveria e Kosovës ia pezullon certifikatën e biznesit televizionit Klan Kosova. pic.twitter.com/K7hQyKKk4b
- Post n°987
slobodan milosheviq in full effect.
_____
#FreeFacu
- Post n°988
Ovi čitaju Filipa.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°989
srbja cca 1m ojro dnevno u minusu
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°990
nisu baš toliko strogi, ja sam bio par puta gore i nakon toga sam ulazio na Larnaku, doduše imam 150 pečata u pasošu pa im se vjerovatno nije dalo da pretražuju čitaviFilipenko wrote:
Kiprani su to lepo resili. Imas u pasosu da si jednom isao za Severni Kipar? Dovidjenja i prijatno, vise nikada ne mozes da udjes u Republiku Kipar. Okreni se i put pod noge.
btw najjače će biti ako su se ovi cajci u stvari pokačili oko reketa za šverc
- Post n°991
Vučić izjavio da su uhapšeni 1,8 km u dubini teritorije centralne Srbije.
-------
Since too many posts were made, this topic has been divided automatically. You can find the rest of this topic here :
https://vasudeva.forumburundi.com/t2196-kosovo
-------
Since too many posts were made, this topic has been divided automatically. You can find the rest of this topic here :
https://vasudeva.forumburundi.com/t2196-kosovo