Kosovo*
- Post n°176
Re: Kosovo*
na kraju je i sfrj plaćala dugove osmanskog carstva, iza kredita za železnicu koja je ostala na teritoriji jugoslavije, onaj vardarski pravac
- Post n°178
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°181
Tenk ju juesej
This week, @cmmvelaz, @BobHoldenNYC, and @CMDMCarr welcomed our city’s Kosovan community to the People’s House to celebrate Kosovo Independence Day. pic.twitter.com/l3TJmiQ9lA
— NYC Council (@NYCCouncil) February 15, 2023
- Post n°182
Eto jos jednog dokaza da trebamo sto pre da priznamo Kosovo da bi se oni odrekli ovakvih teznji
- Post n°186
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°187
Nego, u stampi vise nije tzv samo drzava Kosovo vec bilo kakvo Kosovo
Kurir wrote:Kako nezvanično sazjanemo, Bobiček je krenuo u Beograd na skup protiv navodne izdaje tzv. Kosova koju ispred Prdsedništva Srbije želi organizuje Damjan Knežević, pripadnik "Narodnih patrola", ultradesničarske organizacije koja se na beogradskim ulicama obračunava sa migrantima.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°188
Odavno je tako. To bi mi bio sam vrh medijskih gluposti da u Blicu nisu odlučili da seks pišu kao s*ks.
- Post n°189
udruzenje srpsko-srpskog prijateljstva "ko ce koga?"Летећи Полип wrote:
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°190
V**ću p*deru! (Vaciću puderu)
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°191
Море ко им јеб* матер, нек се носе у три пичк* материне.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°192
ficfiric wrote:Nego, u stampi vise nije tzv samo drzava Kosovo vec bilo kakvo Kosovo
Ne damo tzv. Kosovo!
- Guest
- Post n°193
Blic bi napisao "pičke mate*ine"паће wrote:Море ко им јеб* матер, нек се носе у три пичк* материне.
- Post n°194
Kosovo PM @albinkurti met with Nikola Sandulovic, opposition leader from neighboring Serbia.
— Admirim (@admirim) February 16, 2023
Sandulovic congratulated on the 15th anniversary of independence & stressed that independence of is a done deal since '99.
They also discussed dangers of Russia's malign influence pic.twitter.com/jBbjZL1AzJ
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°197
Cousin Billy wrote:Ne umem da komentarišem ovo
Kakav li je tek Hladni rat bio raj za mufljuze koji su imali nos/srecu da prepoznaju pravu temu i neprijatelja
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°198
Cousin Billy wrote:Ne umem da komentarišem ovo
- Post n°199
mi smo najveće budale na svetu, i da nije sveta zemlja i ostali kurci palci trebalo je preko sarande da ih strovalimo adelfi ortodoksi grcitema da vide da li im trebaju za branje paradajza ili štemovanje betona
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.