Srbija & Rusija
- Post n°927
Re: Srbija & Rusija
... све сам техничар до техничара.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°928
navijaci crvene zvezde pozdravili ambasadora EU u beogradu žofrea prelepom bakljadom u obliku prvog slova njegovog imena i tako izrazili nade u jos uspesniji nastavak predpristupnih pregovora srbije i evropske unije
— Tibi Habibi 8 (@kazi_tibi) March 24, 2024
pic.twitter.com/Phxe09ItEF
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°929
1 sam se čak i dopisivao s 1 cickom na tvići kao hm ajde mžd je cura izuzetak ko zna deluje ok i ona sutra lajkuje faking jonu ofc odma pao ghosting ko kuća u draginju
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°930
jbg, nemam bolji snimak bakljade.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°931
spram tebe nisam imo nečasne namere tkd sve ok
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°933
Molim vas, Z kao Zvezda, šta je tu čudno...
- Post n°934
Odluka da se tema bombardovanja SRJ nađe u agendi sednice odbačena je sa 12 uzdržanih, nula glasova protiv održavanja. Za održavanje sednice bila su tri člana SB: Rusija, Kina i Alžir.
— Sputnik Србијa (@rs_sputnik) March 25, 2024
Sednica je zakazana na inicijativu Rusije, a brojne zapadne zemlje pokušale su da spreče njeno… pic.twitter.com/DxdIQdxQhd
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°935
Opazili Rusi da je neko napao Srbiju. Nije prošlo ni 30 godina.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°936
Look! A distraction!
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°937
Russian propagandists want to "restore historical justice" by capturing Finland, Poland, Baltic States and Alaska. Serbia will join voluntarily, they believe. pic.twitter.com/tCtpa1sAle
— Anton Gerashchenko (@Gerashchenko_en) March 27, 2024
- Post n°938
Od Trećeg Rima do Trećeg rajha: istorija Rusije od 14. do 21. veka
- Post n°939
pošto im je sa Ukrajinom odlično krenulo pa da nastave trend
- Post n°941
- Post n°942
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°943
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°944
Koje se iznenada pojavljuju i resavaju stvar.
Jebeni vic
Jebeni vic
- Post n°946
ko što rekoh, strategijski adventisti.
- Post n°949
Rusija radi temeljno (i sa skoro nula para) na destabilizaciji Balkana. Da li ce im poci za rukom ne znam. Licno ne verujem ali ko zna.
I radi preko Srbije i to ova vlast pusta.
I radi preko Srbije i to ova vlast pusta.
- Post n°950
ВУЧИЋ: Руси ће ићи са резолуцијом о геноциду над совјетским народом - Србија ће бити коспонзор
Председник Србије Александар Вучић рекао је да ће у УН Руси ићи са резолуцијом о геноциду над совјетским народом, а да ће Србија бити коспонзор.
"Руси ће ићи са резолуцијом о геноциду над совјетским народом, требало би и Белоруси... Ми ћемо свима бити коспонзори", поручио је председник за РТС.
Како је рекао, мора истина да се сазна - ко је стварно чинио геноциде и када их је чинио.
"Ми нисмо желели повратак у прошлост али неки су нас вратили 29 година па чемо ми неке да вражамо 70, 80 година у прошлост", навео је он.
Подсетимо, Вучић се данас састао у Њујорку са сталним представником Руске Федерације при УН Василијем Небензјом са којим је разговарао о последњим дешавањима и позиционирањима земаља пред гласање о нацрту Резолуције о Сребрници.
„Разменили смо мишљења о дипломатским активностима које Србија предузима како би се, свиме чиме располаже, супротставила овом преседану и накарадним притисцима који подривају међународно јавно право и самовољно и селективно одређују правду и истину“, рекао је председник.
Он је нагласио да за Србију нема другог пута сем борбе, до последњег тренутка, за очување образа и слободе земље, додајући да је замолио пријатељску Руску Федерацију да, и овога пута, стане уз нас у одбрани поноса и достојанства српског народа, али и начела на којима су засноване УН и правичан глобални поредак.
Председник је поновио захвалност Руској Федерацији на доследном ставу у погледу подршке територијалном интегритету и политичком суверенитету Србије и изразио наду да ће се у четвртак, и поред многих разочарења, показати да Србија има довољно јаких, искрених и поузданих пријатеља.