Srbija & Rusija
- Post n°476
Re: Srbija & Rusija
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°477
Mislim da je to najveća pojedinačna donacija neke ovdašnje kompanije kod nas, javno, zvanično, u komaduErős Pista wrote:Ne znamm da li je za ovde, ali da ostavim."Naftna industrija Srbije (NIS) zvanično je potpisala ugovor sa Vladom Srbije prema kom će ova kompanija državi donirati 60 miliona evra" pic.twitter.com/Yto1sUWJgP
— Radomir Martin (@radomir_martin) May 25, 2023
Beat that Mr Hill
- Post n°479
neće preleteti nego će anglosaksonska banda da ih našopa dolarima za osnivanje srpske radikalno liberalne demokratsko napredne nacionalno građanske stranke i da onda boturde tupe kako je to 1 mlada stranka koja nikada nije bila na vlasti te im treba im dati šansu da se dokažu a što će najgluplji narod kosmosa sa zadovoljstvom progutatificfiric wrote:E zato je dobro sto im N1/NovaS daju prostora u medijima - da se ohrabre, da pomisle da mogu da prelete, dobro je da ih bude sto vise
ostavkice i istupi su ofc pažljivo tempirani kako bi se rulja osokolila da sutra revoluira ali se naravno svi nadamo da neće doći do nekakve pobune na onaj severnoafrički libijski način
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°480
konjski nil wrote:i da onda boturde tupe kako je to 1 mlada stranka koja nikada nije bila na vlasti te im treba im dati šansu da se dokažu
Cek, vidi, mozda su se promenili, ne lomimo preko kolena
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°481
_____
- Post n°482
Ne, samo 30%. Inace NIS je prosle godine ostvario rekordne profite skoro 800mil eura, sto je negde 4 puta vise nego ranije. Inace kroz dividende je drzavi isplaceno blizu 60mil eura, ovo ne znam kako bih okarakterisao/beatakeshi wrote:Zar nije 50% u našem vlasništvu?
- Post n°484
https://n1info.rs/vesti/poslanik-cdu-rukovodstvo-srbije-agresivno-nacionalisticko-u-paktu-sa-putinom/
- Post n°485
Sprema se "velika eksplozija" u centru Evrope, na istom onom mjestu, na kojem je NATO 1999. godine počinio agresiju protiv Јugoslavije, narušivši sve zamislive principe Helsinškog zaključnog akta i drugih dokumenata OEBS-a. Situacija je zabrinjavajuća, ali Zapad vodi politiku potčinjavanja svih koji nekako iskazuju sopstveno mišljenje - rekao je Lavrov novinarima.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°487
Every time a Russian hears my accent they ask if I’m Serbian - what’s that all about?
— Jonny Tickle (@jonnytickle) June 1, 2023
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°488
- Post n°489
Ova situacija je opasna, jer bi moglo da dođe do izbijanja još većeg sukoba, konflikta i obnavljanja krvoprolića na severu Kosova, a to da može da dovede i do širenja tenzija na ceo Balkan, ili bar na jedan deo balkanskog regiona - rekao je Bocan-Harčenko u intervjuu za RT Balkan.
Blic
- Post n°490
Preko noci usred centra #NoviSad niklo mesto, ceo "kiosk" za prodaj slova Z ... #matervamfasisticku pic.twitter.com/qBpqv9emlV
— zarko bogosavljevic (@zarkobns) June 20, 2023
- Post n°491
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°492
Danas sam imao vremena da uslikam arhiv Grupe oktobar, gde se čuvaju spiskovi svih Srba koji su stavljali fotografije Vladimira Putina na društvene mreže, podržavali agresiju Rusije, i koji su vređali građane Srbije.
— Advokat Čedomir Stojković :flag_rs::flag_ua: (@FIGHT_4_RIGHT_S) June 23, 2023
Treća polica, koja se još popunjava je za Srbe koji su… https://t.co/QFPCmRjUMs pic.twitter.com/pP0bBNAQDH
- Post n°493
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°494
plachkica wrote:demokratiju i civilizaciju ima ko da brani
https://www.glbthistory.org/archives-about-visitor-info
- Post n°495
Подршка #ВАГНЕР и #Пригожин
— Misa Vacic (@MisaVacic) June 23, 2023
На ветру правде кроз море лажи! pic.twitter.com/VSufRkA0fw
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°496
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°497
_____
- Post n°498
Misa Vacic @MisaVacic
Ја сам на страни Пригожина, мислим да преко њега Путин чисти генералску олигархију.
Алекса Грубешић@grubesha7
Је л' се чистка ради сменом или оружаном конфронтацијом?
Misa Vacic @MisaVacic
Зависи од околности.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°499
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°500
Ma da.
_____