Srbija & Rusija
- Guest
- Post n°451
Re: Srbija & Rusija
Dodje poneki primerak na rnr koncert. Nema ih previse tek dovoljno da razveju iluzije o slovenskoj lepoti.
- Post n°452
Cousin Billy wrote:Dođi kod nas u Mirijevo da vidiš šta je mala Moskva
A blizu kancelarije na NBGD obitava neki mlađani ruski par, lik se oblači kao hipsterski Danil Harms i svađa se sa svojom curom na stanici, imaju neka neslaganja u tumačenju suptilnih preliva emocija u okviru jedne očito mesecima duge i burne veze. Video sam ih već tri puta, čekaju tramvaj i polemišu ko koga kako voli.
Možda napišu i neku knjigicu o tome, najviše 800 strana
- Post n°453
Mislis da je njima Beograd zanimljiv kao Jasna Poljana, pa nemaju sta drugo da rade nego da pisu sitnu kjnigu od 800 strana?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°454
Dobro, apsolutno sam siguran da im je Srbija krš, jer ti nisu došli iz nekog sela sa 20 drvenih kuća, nego znamo odakle.
Pravi "susret" bi bio dovesti nekog iz ruskog sela u srpsko selo. Pa kad vide sve one zgrade od cigala...
Pravi "susret" bi bio dovesti nekog iz ruskog sela u srpsko selo. Pa kad vide sve one zgrade od cigala...
- Post n°455
... i labudove ispred...
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°457
Јанош Винету wrote:Ја живим у успешно у баблу. Сви моји познаници виђају Русе по граду, ја ниједног. Ваљда не воле народњаке.
Што ти је узорак. Промувам се по НБГ једном-двапут годишње, и чуо сам руски бар двапут. Једном у десет година прођем и кроз НС, четири пута, истина све око дунАвског парка.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°458
Pravda za labudove, lavove i dupine! I korintske stupićeVilmos Tehenészfiú wrote:... i labudove ispred...
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°459
Ma pun ih je Bgd, prvi komšija je Rus (baš kao i u HNovom).
Izađem na 10 min da nešto završim u kraju, čujem ruski jezik, uglavnom parovi ili porodice.
Izađem na 10 min da nešto završim u kraju, čujem ruski jezik, uglavnom parovi ili porodice.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°460
Docilni su, izgledaju pomalo ubijeni u pojam, sto je i logicno
- Post n°461
Pogubljeni su Rusi što su nedavno došli - šapuću i zaćute kad neko prolazi.
Ove što su duže tu već čujem i kroz prozor kako se dovikuju.
Ove što su duže tu već čujem i kroz prozor kako se dovikuju.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°462
mene sinoć ubeđivalo da je dosta rusa otišlo iz bgd, što nazad u rusiju što dalje, ne znam gde dalje mogu a da ne postanu ilegalni migranti. svejedno, nemam taj dojam.
i da, ima lepih žena stvarno, na onaj stari, prirodni, zaboravljeni sfrj način.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°463
Pa oduvek sam mislio da ce od 200k ostati oko 50k max. Nista cudno.
Ali i 50k je vrlo velika cifra.
Ali i 50k je vrlo velika cifra.
- Post n°464
fikret selimbašić wrote:
https://n1info.rs/region/dodik-se-u-moskvi-sastao-s-putinom-ambasada-sad-prokomentarisala-susret/Dodik: Putin rekao da RS neće biti zaboravljena u novom svetskom poretku
- Post n°465
БиХ је након рата постала експеримент и колонија, без уважавања историје и међународног права.
— Милорад Додик (@MiloradDodik) May 24, 2023
Данас сам се обратио на међународном безбједносном форуму у Москви и том приликом нагласио сам да је српски народ био прва жртва хегемонистичког процеса западних фактора и НАТО.
Прва… pic.twitter.com/XgnTG7lumq
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°466
kondo wrote:
E jes vala. Dobro primećeno
I pravo je osveženje
- Post n°467
Vučić gura Srbiju u izolaciju!
— Balša Božović (@Balshone) May 24, 2023
Delegaciju Srbije na bezbednosnoj konferenciji u Moskvi predstavljaju Vulin i Dačić.
Od početka ruske invazije na Ukrajinu, ovaj postupak predstavlja najveći prst u oko EU i zapadnim partnerima. pic.twitter.com/9QAYCQ5xVE
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°468
Ovo jeste skandal. Ali oni su sa Evropom ionako zavrsili, sad je samo pitanje koliko cemo platiti da se maknu s vlasti.
- Post n°469
Cisto da ostavim ovo, posto je Sormaz napustio predstavu, sad je Srbislav preuzeo ulogu nato snsovca
https://www.kurir.rs/planeta/4167646/svadja-na-ivici-incidenta-u-programu-uzivo-zbog-rata-u-ukrajini
https://www.kurir.rs/planeta/4167646/svadja-na-ivici-incidenta-u-programu-uzivo-zbog-rata-u-ukrajini
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°470
Jeste, to je eksplicitno i rekao pre neki dan na Pinku, komentarisuci Sormazov odlazak.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°471
kondo wrote:mene sinoć ubeđivalo da je dosta rusa otišlo iz bgd, što nazad u rusiju što dalje, ne znam gde dalje mogu a da ne postanu ilegalni migranti. svejedno, nemam taj dojam.
Kod mene u koworkingu svi Rusi na broju, evo sedmi mesec. Na spratu ih je vise nego nas ostalih.
Pitanje za umne glave vasinoga sveta - da li Srbija najzad otvoreno menja svoj politicki smer, sto bi se reklo nepovratno? Ruski obavestajci Vulin i Dacic u rusiji na skupu, Brnaba odjebala americke senatore juce?
Mislim ako se to desi onda ovome balavom ostaje max. par meseci a svim ruski obojenim strankama i partijama je posle novog petog oktobra odzvonilo, najzad.
Last edited by Cowboy on Thu May 25, 2023 9:58 am; edited 2 times in total
- Post n°472
Ne znamm da li je za ovde, ali da ostavim.
"Naftna industrija Srbije (NIS) zvanično je potpisala ugovor sa Vladom Srbije prema kom će ova kompanija državi donirati 60 miliona evra" pic.twitter.com/Yto1sUWJgP
— Radomir Martin (@radomir_martin) May 25, 2023
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°473
Cowboy wrote:kondo wrote:mene sinoć ubeđivalo da je dosta rusa otišlo iz bgd, što nazad u rusiju što dalje, ne znam gde dalje mogu a da ne postanu ilegalni migranti. svejedno, nemam taj dojam.
Kod mene u koworkingu svi Rusi na broju, evo sedmi mesec. Na spratu ih je vise nego nas ostalih.
Pitanje za umne glave vasinoga sveta - da li Srbija najzad otvoreno menja svoj politicki smer, sto bi se reklo nepovratno? Ruski obavestajci Vulin i Dacic u rusiji na skupu, Brnaba odjebala americke senatore juce?
Mislim ako se to desi onda ovome balavom ostaje max. par meseci a svim ruski obojenim strankama i partijama je posle novog petog oktobra odzvonilo, najzad.
Ne, i dalje balansiraju. Za sad. Ali nije kao da imaju puno izbora. Fizicki je nemoguce okrenuti se Rusiji i odjebati Zapad. Ali to sada koincidira sa drugim problemima, a dolaze i novi. Ukratko, celapozicija njihova polako ali sigurno postaje neodrziva.
- Post n°474
... pa u toj neodrzivosti jeste poenta.
Dakle kada bude stani/pani eto njih u Putinovom zagrljaju.
Sledece sto nas ceka je ukidanje viza EU i meke sankcije, mozda i tvrde, zavisno od retorike. To bi pogodilo bukvalno sve slojeve stanovnistva.
Ako se to desi, Beograd ustaje sigurno jer se ugodnog zivota niko nece odreci zarad nekog Putina ili Vucica.
Dakle kada bude stani/pani eto njih u Putinovom zagrljaju.
Sledece sto nas ceka je ukidanje viza EU i meke sankcije, mozda i tvrde, zavisno od retorike. To bi pogodilo bukvalno sve slojeve stanovnistva.
Ako se to desi, Beograd ustaje sigurno jer se ugodnog zivota niko nece odreci zarad nekog Putina ili Vucica.
- Post n°475
Можда је Вучић толико луд, али његови нису. Почело је иступање из СНС. Траже где да прелете.
Треба им омогућити да некако то учине. Направити неку Странку Прелетача Србије (СПС).
Треба им омогућити да некако то учине. Направити неку Странку Прелетача Србије (СПС).
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.