Srbija & Rusija
- Post n°951
Re: Srbija & Rusija
sovjetskog naroda?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°952
spadaju li tu Ukrajinci?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°954
Руска државна телевизија каже да је #Србија "курва" pic.twitter.com/q2ZA2zILiP
— Вашингтонский Обком (@_Fashington) June 24, 2024
- Post n°955
Ja se izvinjavam, šta su oni nama plaćali?
- Post n°956
A to što su nam sačuvali Kosopo, to nista a ?Nektivni Ugnelj wrote:Ja se izvinjavam, šta su oni nama plaćali?
Last edited by disident on Mon Jun 24, 2024 11:40 pm; edited 1 time in total
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°957
Bilo je najbolje da su uvedene neke ekonmske sankcije. To bi nam pomoglo prema zapadu, sto bi smanjilo neke pritiske, a manje bi iritiralo Ruse.
- Post n°958
Sox wrote:Bilo je najbolje da su uvedene neke ekonmske sankcije. To bi nam pomoglo prema zapadu, sto bi smanjilo neke pritiske, a manje bi iritiralo Ruse.
Bukvalno. Ima 10 krugova tih sankcija. Mogli smo uvesti npr, sta ja znam, tri. A ne prodavati municiju. Bukvalno bolje za sve. Osim za naravno.one kojima idu pare.
- Post n°961
Tu je uvek ona čelična!
I električna posle nje
I električna posle nje
- Post n°962
Ova tema će postati jedan beskrajnan Salo i sahar 2 Serbian edition
Знаш како? Фалсификовањем енд јузера. Док се то утврди они следећи пут поруче преко друге фирме, итд. Ми треба да одбијамо послове због тога? Бесмислено, посебно што би све то оружје и муницију нашли у Бугарској, Хрватској или БиХ...
— David Babić :flag_rs: (@DavidDBabic) June 26, 2024
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°963
Овај Бабић је благо, директан увид у идеологију СНС-а и све когнитивне дисонанце, лицемерства, самообмане и самозаваравања потребне да се она успостави.
Човек није онај бот са дна каце, нити бахати недодирљиви чиновник попут Бизона Ђукановића, већ колико-толико елоквентна и мислећа индивидуа која има потребу да се објасни.
Сво његово писање се састоји од управљања кризом коју СНС производи, обојено идеологијом и заглупљено свакодневним потребама за политичким вађењем, гашењем ватре и правдањем.
Треба само пописати његове изјаве и ставове и ето ти СНС-ове политичке позиције. Ко не зна шта је СНС-ова идеологија, само нека чита Бабића и сазнаће и шта им је битно, шта им је мање битно, какву Србију они желе и каквом је праве. Нема бољег начина, јер је на другим местима идеологија мало разводњена и упристојена, на Твитеру се види срж тога што они желе и што раде, то је дно каце.
Човек није онај бот са дна каце, нити бахати недодирљиви чиновник попут Бизона Ђукановића, већ колико-толико елоквентна и мислећа индивидуа која има потребу да се објасни.
Сво његово писање се састоји од управљања кризом коју СНС производи, обојено идеологијом и заглупљено свакодневним потребама за политичким вађењем, гашењем ватре и правдањем.
Треба само пописати његове изјаве и ставове и ето ти СНС-ове политичке позиције. Ко не зна шта је СНС-ова идеологија, само нека чита Бабића и сазнаће и шта им је битно, шта им је мање битно, какву Србију они желе и каквом је праве. Нема бољег начина, јер је на другим местима идеологија мало разводњена и упристојена, на Твитеру се види срж тога што они желе и што раде, то је дно каце.
Last edited by Јанош Винету on Wed Jun 26, 2024 6:14 pm; edited 1 time in total
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°964
Da, da, true believer, plus autenticni neolib.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°965
Mogu da falsifikuju end usera until kingdon come, Ruse nema sanse da zajebu takvim kokošarenjem
- Post n°966
Rusi znaju da proruskije vlade neće biti i zadovoljni su i ovim (npr da nema sankcija). Ionako ih ne košta ništa tekući nivo odnosa.
- Post n°967
Ma ne, dobro, naravno. Ali prosto nema sanse da ne znaju za ovo.
- Post n°968
Nektivni Ugnelj wrote:Ma ne, dobro, naravno. Ali prosto nema sanse da ne znaju za ovo.
Хау јес ноу, него шта него су знали, а сад зашто су баш сад решили да гракну... можда је то АВ наручио да негде другде тврди пазар.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°969
fwiw
Нова.рс: Грушко био незадовољан након састанка са Вучићем, одлучио да раније напусти Србију и откаже претходно договорене обавезе. Вучић три пута звао Путина, али он није хтео да му се јави. То је једна врста поруке | Хроника (nspm.rs)
Нова.рс: Грушко био незадовољан након састанка са Вучићем, одлучио да раније напусти Србију и откаже претходно договорене обавезе. Вучић три пута звао Путина, али он није хтео да му се јави. То је једна врста поруке | Хроника (nspm.rs)
- Post n°970
https://www.politika.rs/scc/clanak/621515/Vucic-o-pisanju-lista-Nova-Sve-napisano-laz-imamo-veoma-korektne-odnose-sa-Rusijom
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°972
Podrzava ga i Ruska stranka
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°973
Odgovor predsedniku od „Nove“: Ništa od izvinjenja, vratite se u ustavne okvire i prestanite da delite narod
STAV Autor: Mihailo Jovićević
...
Tvrdnje predsednika smo preneli, a red je i da mu odgovorimo.
Najpre, jasno mi je zašto su za predsednika zapadne vrednosti “tobožnje”: onaj koji izađe iz radikalskog šinjela o demokratiji, slobodi štampe i ljudskim pravima može da govori jedino kao o “tobožnjim”. Nije to za nas novost, možda bude za neke njegove zapadne partnere i sagovornike. Njihov problem ako je tako.
Potom, ima smisla da o rusofiliji govori čovek koji pada u trans zbog dobijanja ordenja od Putina, lidera zemlje koja je okupacijom Ukrajine inicirala jedan od najkrvavijih sukoba u 21. veku, lidera zemlje u kojoj se novinari i politički protivnici zatvaraju, ubijaju i ubijaju zatvaranjem, lidera zemlje u kojoj su demokratski izbori festival represije. To each his own, predsedniče.
Na kraju, od izvinjenja, nažalost, ovaj put ništa: novinari ne otkrivaju svoje izvore, i sada ih je, kao i obično, bilo više od jednog. To je dovoljno i za Gardijan i za Novu.
Umesto izvinjenja, dobronameran poziv predsedniku da se vrati u okvire svojih ustavnih ovlašćenja, čeśće i sa više takta referiše svojim građanima nego ruskim izaslanicima, i prestane da narod deli na izmišljene “rusofile” i “tobožnje” zapadnjake.
Konjec.
- Post n°974
e jadan
"Možda sam bolesnik, majmun, ludak, psihopata, ali neću biti predsednik ako dokažete to za Putina": Vučić održao konferenciju zbog teksta na Novoj
- Post n°975
To ga jedino boli.
_____