Srbija & Rusija
- Post n°176
Re: Srbija & Rusija
Nije ni cudo da se zali na rusku ambasadu, vis da kasne sa uplatom.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°177
Sankcije, kriza...mora da razume i podnese žrtvu za višu stvar
- Post n°179
Cousin Billy wrote:Levom bati neko treba da pregleda kočnice.
Pored svega je i vučićevac.
A glupi su obojica k'o noć. Bukvalno ne mogu da sastave dve cele rečenice.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°180
Impresivan gronik. Kao Đoko Ž.Mór Thököly wrote:
- Post n°181
Erős Pista wrote:Cousin Billy wrote:Levom bati neko treba da pregleda kočnice.
Pored svega je i vučićevac.
A glupi su obojica k'o noć. Bukvalno ne mogu da sastave dve cele rečenice.
Joj, psiho je i antisemita (ko bi rek'o) - malo, malo pa navlači na to kako je "glavni rabin u Moskvi", i kako "svi Ukrajinci imaju i izraelske pasoše".
Ali kakve budaline obojica, bukvalno ništa ne kapiraju, što je valjda logično, jer da kapiraju ne bi ni bili tamo gde su.
_____
- Post n°182
Ali kad su se Zarkovic i psiho poklali oko Vucica, ovaj treci uzdise i vice 'necemo o politici'
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°183
Meni iz vasih opisa nije jasno jesu ti isli da ratuju za Rusiju ili za Ukrajinu
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°184
Нисам гледао, ал' спомиње неке паре.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°185
disident wrote:Meni iz vasih opisa nije jasno jesu ti isli da ratuju za Rusiju ili za Ukrajinu
Zbunio te glavni rabin u Moskvi?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°186
Da, to je i mene zbunilo, ali poentirao je da zbog toga ni Rusima bas ne veruje i da rat nece da se resi dok se to ne resi.
Mislim, likovi potpuno uronjeni u najgore budalastine i konspirologiju. Sve je super na frontu, sve je sjajno, a onda kad krenu detalje, ispadne da su Rusi u kurcu totalnom.
Mislim, likovi potpuno uronjeni u najgore budalastine i konspirologiju. Sve je super na frontu, sve je sjajno, a onda kad krenu detalje, ispadne da su Rusi u kurcu totalnom.
_____
- Post n°187
Figaro o Vučiću:
„Vučić je upao u sopstvenu zamku i sad mu smeta Putin“ https://t.co/QGTl4qUPKv
— nova.rs (@novarsonline) February 19, 2023
- Post n°188
Rocksteady & Bebop.ficfiric wrote:Ali kad su se Zarkovic i psiho poklali oko Vucica, ovaj treci uzdise i vice 'necemo o politici'
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°189
Isto kao i sa mojim kolegama koji su radili u Rusiji. Sve super, sve ok, braća Rusi, ludi Rusi, čuda i čudesa ali... niko ne ide opet da radi tamo.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°190
Летећи Полип wrote:Isto kao i sa mojim kolegama koji su radili u Rusiji. Sve super, sve ok, braća Rusi, ludi Rusi, čuda i čudesa ali... niko ne ide opet da radi tamo.
Срео сам једног што је отишао поново, отприлике 2015. Радио у перионици за кола, па смо се мало издиванили док је онај млађи усисавао унутра. Каже оженио се тамо, истекла му виза па сад лади неколико месеци овде док не стекне право на следећу.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°191
Taj možda zbog te sojke. Nije neuobičajeno da im se tamo nakače te ženetine, dok ih ne iscede od para. U Rusiju je donekle imalo smisla ići početkom prošle decenije, ali otkad su otvorene ove zapadne destinacije, niko tamo više neće da ide. Izuzetak su starci koji su išli tamo celog života, i mlade paljevine kojima je više do avanture nego do para.
_____
~~~~~
- Post n°192
Erős Pista wrote:Da, to je i mene zbunilo, ali poentirao je da zbog toga ni Rusima bas ne veruje i da rat nece da se resi dok se to ne resi.
Ukratko, lik dosao iz rata, seo pred televizor i ukljucio Hepi. Boga pitaj sta se izdesavalo mozgu u tim uslovima
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°193
Izuzetak su starci
možda zbog te sojke
- Post n°194
Летећи Полип wrote:Taj možda zbog te sojke. Nije neuobičajeno da im se tamo nakače te ženetine, dok ih ne iscede od para. U Rusiju je donekle imalo smisla ići početkom prošle decenije, ali otkad su otvorene ove zapadne destinacije, niko tamo više neće da ide. Izuzetak su starci koji su išli tamo celog života, i mlade paljevine kojima je više do avanture nego do para.
Да, сад сам мало премотао, није та година него јануар 2012.
_____
- Post n°195
Ferenc Puskás wrote:Rocksteady & Bebop.ficfiric wrote:Ali kad su se Zarkovic i psiho poklali oko Vucica, ovaj treci uzdise i vice 'necemo o politici'
DA!
Sve vreme se mislim na koga me podsecaju.
_____
- Post n°196
U Rusiju se najviše išlo kad je bio špic krize ovde, a zapad bio zatvoren. Ne toliko zato što su pare bile velike, koliko zato što je bilo posla koliko hoćeš. To je krenulo nizbrdo posle 2014. kada se rublja prvo strmeknula, a onda nastavila da leluja. Masi ljudi je zbog toga bila srezana plata, pošto su im one u stvari bile isplaćivane u rubljama. U međuvremenu se otvorio Višegrad, pa Slovenija, pa Nemačka, Italija...
Pre par godina je bila aktuelna ponuda Tankmonta za Murmansk. Godinu i po dana su držali oglase, spuštali kriterijume na ljude bez iskustva, i opet im je bio slab odziv. A kako i ne bi - 10$ satnica za iskusnog zavarivača za rad u Sibiru, dok u Nemačkoj za heftanje ograda moćeš da dobiješ 13-14 evra. O smeštaju u Rusiji i da ne govorim - 32 osobe po sobi.
Pre par godina je bila aktuelna ponuda Tankmonta za Murmansk. Godinu i po dana su držali oglase, spuštali kriterijume na ljude bez iskustva, i opet im je bio slab odziv. A kako i ne bi - 10$ satnica za iskusnog zavarivača za rad u Sibiru, dok u Nemačkoj za heftanje ograda moćeš da dobiješ 13-14 evra. O smeštaju u Rusiji i da ne govorim - 32 osobe po sobi.
_____
~~~~~
- Post n°198
Izvrsna reputacija, bravo za mudru politiku.
_____
- Post n°199
Opet bbc počeo da snima dokumentarce o nama.
_____
~~~~~
- Post n°200
_____