A drugo, kursevi u budimpesti nisu moj nivo
Srbija & Rusija
- Post n°101
Re: Srbija & Rusija
A cekaj, bilo bi?
- Post n°102
Ima ona fora kod jednog uglednog clana susednog foruma u kojem je zapad sve radio da milosevic ostane na vlasti, ali je bombardovao srbiju da ga skine s vlasti. Gledaj da ti se ne zapati taj virus jer za njega jos nema vakcina.
- Post n°103
Mór Thököly wrote:Ima ona fora kod jednog uglednog clana susednog foruma u kojem je zapad sve radio da milosevic ostane na vlasti, ali je bombardovao srbiju da ga skine s vlasti. Gledaj da ti se ne zapati taj virus jer za njega jos nema vakcina.
Učitavaš
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°104
nešto ste zbunjeni, nije doktor ali da vam to pogleda gerasimov?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°105
welcome_president_milosevic_dayton_ohio_1995.jpeg
za to vreme raskopavaju i zakopavaju oko Srebrenice.
za to vreme raskopavaju i zakopavaju oko Srebrenice.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°106
kondo wrote:nije doktor ali da vam to pogleda
kolega kolega kolega molim vas dajte pa nismo tviter bejzikare pa da koristimo saberite se / lečite se / idite da vam neko to pogleda / šta vam je jeste bolesni i slične trivijalnosti
molim vas da koristite maštovite uvrede vulgarne psovke bezočna podmetanja zamene teza an hominem napade i ostalo iz asortimana sredstava za negovanje i održavanje forumskog diskusionog nivoa
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°107
Мислиш као „Just one advice to anyone still trying to use [...] with more than four tables: don't seek amateur help.“? За то ме већ неко питао како то да прочита.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°108
Kosovo je mogao da spasi jedino prelazak na zapad, doduše to je bilo ono što bi normalna država svakako uradila tako da ispada da si u pravu.Mór Thököly wrote:Ne bi bilo nikakve intervencije na Kosovu da je Srbija 90tih bila iole normalna drzava.
- Post n°109
MNE wrote:Kosovo je mogao da spasi jedino prelazak na zapad, doduše to je bilo ono što bi normalna država svakako uradila tako da ispada da si u pravu.Mór Thököly wrote:Ne bi bilo nikakve intervencije na Kosovu da je Srbija 90tih bila iole normalna drzava.
fala
- Post n°110
Nekako provejava da je pre Miloševića bio sklad i suživot na Kosovu. Nije tu bilo leba niti će
- Post n°111
Ovi ljudi bi bez blama prijavljivali Jevreje i komuniste Gestapou.
https://stanjestvari.com/2023/02/12/zivkovic-jedan-slucaj-iz-bgd-restorana/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°112
laže pseto ovo je fzn gospodara koji svima sve skreše u brk a posle se probudi
Рекао сам им оно што добро знају.
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°113
ali svaki ovakav Nikola ima ovu priču da je jednom u nekom zapadnom gradu u 9 kad je sve zamrlo i zatvorilo se radio sam mek a on je stoički preskočio obrok jer su piloti 78 dana govorili engleski.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°114
Erős Pista wrote:Ovi ljudi bi bez blama prijavljivali Jevreje i komuniste Gestapou.
Gestapo nas nije bombardovao 99te
- Post n°115
Šalim se naravno. Ne bi ga prijavljivali Gestapu iz prostog razloga što bi oni bili Gestapo.
- Post n°116
Zanimljivo da o programerima imaju ispravan stav.
- Post n°117
Filipenko wrote:Zanimljivo da o programerima imaju ispravan stav.
- Istovremeno je napomenuo da novi talas ruske emigracije u Srbiju ne smatra „naslednicima" bele emigracije koja je posle Prvog svetskog rata i Oktobarske revolucije stigla u zemlju i udahnula novi život srpskoj umetnosti, nauci, arhitekturi.Ja se sve nadam da će iza tog rata doći neka nova ideologija i novi pogled na svet. A da će taj pogled na svet biti reinkarnacija umetnosti - nova pojava umetnosti. Jer, verujem da će i religija da opstane, posebno pravoslavna." - kaže Emir Kusturica. Nisam siguran da je to ista vrsta Rusa. Mislim da su ovi Rusi došli ili iz koristoljublja - da naprave neke IT kompanije i da nešto prodaju, preprodaju. Nisam siguran da će oni moći u Srbiji da naprave ono što su beli Rusi napravili. To ja ne znam baš najbolje, ali znam da su glavni potez na Bulevaru - od Pošte do Skupštine - napravili oni. Ove bih tretirao kao ekonomske izbeglice, a ne kao neke koji bi svojom pameću mogli da se ugrade u vrednosni sistem Srbije i da ga unaprede - rekao je Emir Kusturica u intervjuu "Balkanistu".
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°118
znam da su glavni potez na Bulevaru - od Pošte do Skupštine - napravili oni
Pešačke prelaze i semafore?
- Post n°119
Nisam siguran da je to ista vrsta Rusa.
Bobu fala - nije
- Post n°120
Mór Thököly wrote:znam da su glavni potez na Bulevaru - od Pošte do Skupštine - napravili oni
Pešačke prelaze i semafore?
:lol:
- Post n°123
- jel volis Putina?
- durak
- Podrzavas ovaj rat protiv Natoa?
- njet
- Kosovo je Srbija?
- čto eta?
- pa ti nisi Rus, ti si najobičniji migrant što je došo da nam uzme posao i digne cenu nekretnina!
- durak
- Podrzavas ovaj rat protiv Natoa?
- njet
- Kosovo je Srbija?
- čto eta?
- pa ti nisi Rus, ti si najobičniji migrant što je došo da nam uzme posao i digne cenu nekretnina!
- Guest
- Post n°124
fikret selimbašić wrote:Filipenko wrote:Zanimljivo da o programerima imaju ispravan stav.
- Istovremeno je napomenuo da novi talas ruske emigracije u Srbiju ne smatra „naslednicima" bele emigracije koja je posle Prvog svetskog rata i Oktobarske revolucije stigla u zemlju i udahnula novi život srpskoj umetnosti, nauci, arhitekturi.Ja se sve nadam da će iza tog rata doći neka nova ideologija i novi pogled na svet. A da će taj pogled na svet biti reinkarnacija umetnosti - nova pojava umetnosti. Jer, verujem da će i religija da opstane, posebno pravoslavna." - kaže Emir Kusturica. Nisam siguran da je to ista vrsta Rusa. Mislim da su ovi Rusi došli ili iz koristoljublja - da naprave neke IT kompanije i da nešto prodaju, preprodaju. Nisam siguran da će oni moći u Srbiji da naprave ono što su beli Rusi napravili. To ja ne znam baš najbolje, ali znam da su glavni potez na Bulevaru - od Pošte do Skupštine - napravili oni. Ove bih tretirao kao ekonomske izbeglice, a ne kao neke koji bi svojom pameću mogli da se ugrade u vrednosni sistem Srbije i da ga unaprede - rekao je Emir Kusturica u intervjuu "Balkanistu".
- Guest
- Post n°125
imamo jednu višedecenijsku konstantu visceralne mržnje prema izbeglicama, nebitno odakle dolaze i kojim dobrom.