Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

USA - США - SAD

boomer crook

USA - США - SAD - Page 7 Empty Re: USA - США - SAD

Post by boomer crook Fri Oct 21, 2022 3:57 pm

to sto je impotentna prdnjava ne znaci da jednom nece prerasti u dobar, vlaza, socan prdez sa pokojom kapljicom u punom liftu.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Fri Oct 21, 2022 4:07 pm

Konkretne politike da, ali ne u ovom paketu. Isto kao što u Nemačkoj na kraju nije pobedio prusijanizam, nego nacizam.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Donald DeSantis

Post by Donald DeSantis Fri Oct 21, 2022 8:33 pm

Problem je bio i ostao to što su oni koji su sposobni da osmisle i sprovedu novi ideološki poredak - i dalje dobitnici postojećeg, i u konačnici žele da ga očuvaju. Otuda ovo bedno, mlitavokuro cenjkanje sa nužnošću, koja ipak tera svoje. Neće se stvari vratiti na staro, biće samo gore.

Pa sa'ce cika Klaus Scwab koji je po njegovim recima "penetrirao" u svaku vladu na svetu da osmisli novu ideologiju i novi poredak. Nije bas nova ideologija nego mutant 2 stare koje su pobile 200 miliona ljudi, ali svaki "progres" mora da se plati. Njemu se iz nekog meni nepoznatog razloga vise raduju komunjare nego fashovi.

Zato sam ja i postao konzervativan sto je normalna psiholoska karakteristika povezana i sa zivotnom dobi, osim za CNN i samoupravne socijaliste koji to onako polupismeni mesaju sa fasizmom.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Oct 21, 2022 9:01 pm

Ne znam da li si upoznat sa tzv Velikim resetom?

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Donald DeSantis

Post by Donald DeSantis Fri Oct 21, 2022 10:05 pm

Kako mislis jesam upoznat? Pa o tome i pricam. "Necete imati nista, ali cete biti srecni"! ... Mi cemo imati sve, ali cemo se zrtvovati i patiti zbog vas.

_____
    Ronald Reagan: 'If Fascism Ever Comes to America, It Will Come in the Name of Liberalism'
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Sat Oct 22, 2022 12:34 pm

USA - США - SAD - Page 7 GettyImages-1364503956

Čitam neki tekst na Jacobinu, i postavili ovu sliku. Do jaja je što tamo uče ovo ''point of view''. U Srbiji bio već izbio skandal.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    disident

Post by disident Sun Oct 23, 2022 11:10 pm

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Notxor

Post by Notxor Mon Oct 24, 2022 7:47 am

LA "profesionalci" prvo testiraju koks na fentanil, pa ga bace ako je začinjen kineskim otrovom.

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Donald DeSantis

Post by Donald DeSantis Mon Oct 24, 2022 3:19 pm

Летећи Полип wrote:
    Čitam neki tekst na Jacobinu, i postavili ovu sliku. Do jaja je što tamo uče ovo ''point of view''. U Srbiji bio već izbio skandal.

Mozda treba da to uce u skolama za decu sa specijalnim potrebama, u regularnim skolama sva deca imaju IQ >70 pa to vec znaju u 7-moj godini zivota.

Mozda bi bilo bolje da ih nauce koliko je 30% od 60 bez upotrebe digitrona posto bi 90% srednjoskolaca palo na tom monstruoznom pitanju.

Uostalom matematika je vec proglasena rasistickom naukom, a profesori dobijaju otkaze na zahteva studenata jer su strogi. Naravno, svi su white supremacists  USA - США - SAD - Page 7 1233199462, koja sprdnja od onakve zemlje.
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Mon Oct 24, 2022 3:59 pm

То можда у државним школама за радничку класу.

"Једна деца уче да праве фишеке, а другу децу уче компјутерима. Па ти бирај где ћеш, нико те не спречава, само се плаћа. Ми бисмо хтели све."

Александра Поповић -линк на Југопапир

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    паће

Post by паће Mon Oct 24, 2022 4:50 pm

Donald DeSantis wrote:

Uostalom matematika je vec proglasena rasistickom naukom

Али буквално. Док сам био у тамоу, значи пре неких 13-14 година, бунили се што су црнци слабо заступљени у мурији. Јер, као, има да се полаже некакав пријемни, који је намештен против њих, културно зависан и све скупа непоштен.

Спроведу се измене које су они тражили. Математика избачена са пријемног.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...

Post by beatakeshi Mon Oct 24, 2022 5:53 pm

Pa murjacima je važniji psihotest nego matematika.
    паће

Post by паће Mon Oct 24, 2022 6:13 pm

Као што је био важнији и онима који су то полагали раније, па се нису бунили.

Last edited by паће on Mon Oct 24, 2022 6:16 pm; edited 1 time in total

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Mon Oct 24, 2022 6:15 pm

Наравно.

Да су психофизички и емотивно нормални, могу да буду и мало тупави, није згорег за пандура.

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    Donald DeSantis

Post by Donald DeSantis Mon Oct 24, 2022 11:04 pm

Јанош Винету wrote:То можда у државним школама за радничку класу.

"Једна деца уче да праве фишеке, а другу децу уче компјутерима. Па ти бирај где ћеш, нико те не спречава, само се плаћа. Ми бисмо хтели све."

Ma jok. Isli su i steve jobs, lary page, warren buffett, jeff bezos u public schools pa im nista nije falilo. Nego ih danas uce samo komunizmu, rasizmu i transdzenderizmima. A opet recimo Obama je isao u privatnu skolu - pa ti vidi  USA - США - SAD - Page 7 1f637

_____
    Ronald Reagan: 'If Fascism Ever Comes to America, It Will Come in the Name of Liberalism'
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Mon Oct 24, 2022 11:19 pm

Kaad dodju GOPeri na vlast, napravice skolski program koji stavlja tacku na debatu da li su zene nezne i psihofizicki slabije od muskaraca:

https://www.newsweek.com/lauren-boebert-calls-women-lesser-vessel-sparks-anger-blink-182-1754099

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Donald DeSantis

Post by Donald DeSantis Tue Oct 25, 2022 12:01 am

Ne zna se sta je gore, verski fanatici ili ovi sto su obesmislili zensko bavljenje sportovima jer im devojke sa penisima uzese sve medalje.  USA - США - SAD - Page 7 1233199462

Ne znam ko je gospodza i kom birackom telu se obraca, ali sam proverio koliko ateista zivi u Koloradu, 10%.

Potice iz familije koja je zivela na socijalnoj pomoci, napustila srednju skolu zbog trudnoce, bila demokrata kao i porodica joj dok joj se nije ukazao bog ..... ne bih ja to shvatao ozbiljno.

Kongresmeni u USA su inace cesto kudikamo veci dziberi nego oni nasi Rake i Bidze devedesetih. 
    Sto se tice zena na Floridi i u Teksasu nisam primetio da se zale na dzamahirijski polozaj u drustvu, naprotiv, nema sta nema i bluda i nemorala pod republikancima.

Uostalom precednik im i danas drzi kockarnice i kupleraje, zar ne? Dok Bajden malo malo pa sere kako je veci katolik od Pape. Kao i Pelozi.
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Tue Oct 25, 2022 1:05 am

Donald DeSantis wrote:Ne zna se sta je gore, verski fanatici ili nešto nešto devojka sa kitom pa gde to ima, kuda ide ovaj svet jaoj šta nam rade.
    Pa verski fanatici, pobogu. Oni vole da seku udove, glave a naročito da kamenuju po stadionima, a ovi drugi ti samo odseku kitu ako ih uljudno zamoliš i ako imaš potvrdu od doktora da si u vinklu. Nemo bre da smaraš sa tim lažnim dilemama šta je gore ručna bomba ili praćka, nismo deca ovdi.

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Donald DeSantis

Post by Donald DeSantis Tue Oct 25, 2022 1:41 am

Vilmos Tehenészfiú wrote:
    Donald DeSantis wrote:Ne zna se sta je gore, verski fanatici ili nešto nešto devojka sa kitom pa gde to ima, kuda ide ovaj svet jaoj šta nam rade.
    Pa verski fanatici, pobogu. Oni vole da seku udove, glave a naročito da kamenuju po stadionima, a ovi drugi ti samo odseku kitu ako ih uljudno zamoliš i ako imaš potvrdu od doktora da si u vinklu. Nemo bre da smaraš sa tim lažnim dilemama šta je gore ručna bomba ili praćka, nismo deca ovdi.

Ima 2 partije, nema 26 k'o ponegde, jedna ce za 15 dana pobediti. Zna se vec i koja.

Nekada se to zvalo demokratija. 

Ne bih se smarao sa samoupravno-socijalistickim vidjenjem americke politicke scene gde se vodi odlucujuca bitka do poslednjeg Ukrajinca izmedju zatucanih republikanaca fashista i predivnih lidera slobodnog sveta - demokrata. 

A malo sam se i uplašio, oštar si.

što se trandzi tice vidi sa LGB zasto hoce da izbace T (vec i jesu vidi : LGB Alliance) i zasto su feministkinje postale glavni transfobi (vidi:TERF).

Mene bas i ne interesuje previse. Postmodernizam ce se raspasti iznutra posto je incestuozna pojava, osim sto je nenormalna.

_____
    Donald DeSantis

Post by Donald DeSantis Tue Oct 25, 2022 2:00 am

Interesantno anketa gay social network Hornet na 1200 gay ljudi pokazuje 46% za Trumpa, 51% za Bajdena.

Sto bi rekao izlapeli Bajden "ako ces glasati za Trampa - onda nisi crnac (peder)!

Neki zatucani gay fashisti.

_____
    lalinea

Post by lalinea Tue Oct 25, 2022 4:03 am

Donald DeSantis wrote:
    Јанош Винету wrote:То можда у државним школама за радничку класу.

Ma jok. Isli su i steve jobs, lary page, warren buffett, jeff bezos u public schools pa im nista nije falilo. Nego ih danas uce samo komunizmu, rasizmu i transdzenderizmima. A opet recimo Obama je isao u privatnu skolu - pa ti vidi  USA - США - SAD - Page 7 1f637
    Larry je isao u montesori skolu, toliko o tome (kao i Sergej, mislim). Plus sto nisu sve public schools created equal - u zonama dobrih public skola rente su skuplje i stan je teze naci i opet se sve svede na to da je bitno sa kalvim privilegijama si rodjen. Isto kao sto ovo za pandurski test nije do rasisticke matematike, nego do rasisticko-klasnog drustva: losija public skola i roditelji koji rade po dva posla te nece nauciti matis, a ko je u americi verovatnije da zivi u tim uslovuma, znamo.

_____
    you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Tue Oct 25, 2022 4:44 am

Donald DeSantis wrote:
    Vilmos Tehenészfiú wrote:

Ima 2 partije, nema 26 k'o ponegde, jedna ce za 15 dana pobediti. Zna se vec i koja.

Nekada se to zvalo demokratija. 

Ne bih se smarao sa samoupravno-socijalistickim vidjenjem americke politicke scene gde se vodi odlucujuca bitka do poslednjeg Ukrajinca izmedju zatucanih republikanaca fashista i predivnih lidera slobodnog sveta - demokrata. 

A malo sam se i uplašio, oštar si.

što se trandzi tice vidi sa LGB zasto hoce da izbace T (vec i jesu vidi : LGB Alliance) i zasto su feministkinje postale glavni transfobi (vidi:TERF).

Mene bas i ne interesuje previse. Postmodernizam ce se raspasti iznutra posto je incestuozna pojava, osim sto je nenormalna.
    Tebe ne interesuje ali pratiš, mene ne interesuje i zabole me. Jedan od nas dvojice se folira da se ne interesuje, zna se ko.

A što se rata u Ukrajini tiče, rešenje je jednostavno, slušaj šta ova pametna žena kaže, batali onu luiku iz Kolorada što lupeta ko Žika Obretković:

_____

Donald DeSantis

Post by Donald DeSantis Tue Oct 25, 2022 3:09 pm

lalinea wrote:
    Donald DeSantis wrote:

Larry je isao u montesori skolu, toliko o tome (kao i Sergej, mislim). Plus sto nisu sve public schools created equal - u zonama dobrih public skola rente su skuplje i stan je teze naci i opet se sve svede na to da je bitno sa kalvim privilegijama si rodjen. Isto kao sto ovo za pandurski test nije do rasisticke matematike, nego do rasisticko-klasnog drustva: losija public skola i roditelji koji rade po dva posla te nece nauciti matis, a ko je u americi verovatnije da zivi u tim uslovuma, znamo.

Isao je u montesori obdaniste (2-7), a ne skolu. U skolu je isao najobicniju javnu kakvih ima na hiljade i to u nekoj zabiti u jebenom michigenu. A u kom to drustvu odredjeni nemaju privilegije? Da nije mozda Kuba i Venecuela? Pa tamo za privilegovane postoje posebne prodavnice, skole, bolnice kojima gologuzija ne sme da pridje na 5 kilometara. Vojska cuva.

I zasto bi bilo ko hteo da postane hirurg, naucnik, inzenjer ako ce ziveti i deca mu ici u skolu u koju idu deca nekog narkomana i budale george floyda? Koja je motivacija? Kako bi imali "podjednake sanse"? Haha, pitaj dobre profesore u Americi da li bi pristali da rade u geto skolama kako bi sirili bratstvo i jedinstvo i socijalnu pravdu? Hoce boli ih johnson, treba zivot da rizikuju.

Sta mislis gde su Obamine cerke isle u skolu? Jedina crna deca u skoli i zavrsile, a gde bi drugo nego na Harvardu kao i tatica, koji hoda po vodi i kao majka - Majkl. USA - США - SAD - Page 7 1233199462 Pa sto on nije za primer poslao svoju decu u neku raspalu skolu? Nego cu ja svoju, sto sam dosao iz nedodjie i natucao engleski, ali "sa belim privilegijama"! Ma naravno, eto moze imati sve moje privilegije, a ja cu se patiti kao on, zato sto je crn. 

Ovde dodju deca iz J. Koreje, rec engleskog ne znaju, sledece godine pobedjuju na spelling nacionalnom takmicenju  USA - США - SAD - Page 7 1f637 dok im roditelji rade 16 sati u takoreci trafici. U proseku rasa koja ubedljivo najvise zaradjuje u Americi, znacajno vise od belih. Interesantno, rase, jednakost i ostala sranja ih savrseno ne interesuju. Koji ce im to? E sad, poceli su da se malo bune jer im deca ne mogu upisati najbolje univerzitete na osnovu genijalnosti i teskog rada, mora se ubaciti dovoljno crnih studenata, koji su bili ispod crte, pa im otimaju mesta.

_____
    Notxor

Post by Notxor Tue Oct 25, 2022 3:13 pm

Vilmos Tehenészfiú wrote:Kaad dodju GOPeri na vlast, napravice skolski program koji stavlja tacku na debatu da li su zene nezne i psihofizicki slabije od muskaraca:

Šakom uglavu!

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Tovar

Post by Tovar Tue Oct 25, 2022 4:31 pm

Donald DeSantis wrote:Interesantno anketa gay social network Hornet na 1200 gay ljudi pokazuje 46% za Trumpa, 51% za Bajdena.

Sto bi rekao izlapeli Bajden "ako ces glasati za Trampa - onda nisi crnac (peder)!

Neki zatucani gay fashisti.

Kako si ti, sav tako muževan, završio na gay social networku? USA - США - SAD - Page 7 1912529702 

Ušao u krivi bar?

Post by Sponsored content

Current date/time is Sat Nov 09, 2024 2:48 am