i oni i Masačusec, nikad tamo malo tamnija lica nisu viđena, poznata stvar.
USA - США - SAD
- Post n°551
Re: USA - США - SAD
NY malo da primi imigrante, da vide kako je to
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°552
Vilmos Tehenészfiú wrote:Jel bi ti se svidelo da Vučić pare koje je recimo dobio od EU da pošalje sirijske emigrante nazad odakle su došli on da medjedu iz Laktaša da ih on hvata u Bosni i prebacuje ih u Hrvatsku? Ono, na nivou meme i na nivou političke poruke?Filipenko wrote:Ma to je OK sa slanjem imigranata u drzave koje smatraju da su daleko od tih stvari. Cak mi je simpaticno, i na nivou meme i na nivou politicke poruke.
Apsolutno. No, to Vucic nikada ne bi uradio, vec bi sve pare uzeo on, a za transport bi fakturisao da je upotrebljeno 73498 iznajmljenih autobusa koji su prevozili migrante 32 sata dnevno 12 dana u nedelji.
- Guest
- Post n°553
samo da proverim: svestan si da su ti Sirijci ljudska bića, ontološki odvojena od tvog Ja, da su sposobni za samostalna osećanja i da nisu projekcija tvoje političke pozicije?
- Post n°554
Brkas me sa nekim kome su ljudska prava sve na ovom svetu. Ukazao bih ti da su najtvrdje granice kroz istoriju tradicionalno imale upravo socijalisticke drzavne tvorevine, a pre socijalizma tvorevine koje su veliki naglasak stavljale na kolektiv.
U prevodu, meni Sirijce niko ne bi ni vracao jer ne bih dozvolio da prelaze preko ove zemlje in the first place. Ako dolazite iz zemlje EU i odrediste je EU drzite se EU ruta i gotovo.
Prebacivanje topika na eksplozivna lokalna migrantska pitanja: 3, 2, 1...
U prevodu, meni Sirijce niko ne bi ni vracao jer ne bih dozvolio da prelaze preko ove zemlje in the first place. Ako dolazite iz zemlje EU i odrediste je EU drzite se EU ruta i gotovo.
Prebacivanje topika na eksplozivna lokalna migrantska pitanja: 3, 2, 1...
- Post n°555
Uncle Baby Billy wrote:NY malo da primi imigrante, da vide kako je to
Sto su zvali vojsku da ih pohapsi i isprati u vojnu bazu na pustom ostrvu u roku od 24 sata onda?
Najbogatiji komjuniti na svetu nije bio u stanju da prihvati i ponudi posao 48 ilegalnih emigranata makar radi reklame pred TV kamerama? Hahaha ..... i ko onda brani bogate ovde, vi ili ja?
Mogao je Obama da primi dvoje, troje da mu brinu oko kuce od 10 miliona koju koristi 15 dana godisnje i potvrdi svoj status sveca koji hoda po vodi. Jok, on je zvao generale da uklone prljave ilegalne emigrante.
E vidis, cak je i njegov babo bio LEGALNI u USA, pre nego sto ga je ostavio kao bebu (jebena tradicija ) da ceo zivot provede sa belim covekom koji ga je odgojio kao sopstveno dete (i time izjebo celu Ameriku doduse).
_____
Ronald Reagan: 'If Fascism Ever Comes to America, It Will Come in the Name of Liberalism'
- Post n°556
boomer crook wrote:https://en.m.wikipedia.org/wiki/Repeal_Act_(Virginia)
bukvalno 30 sekundi pretrage
Odlicno, bas ti hvala sto si potvrdio da je predlozen zakon o ubijanju beba (a ne fetusa), znaci sada imamo i detalje.
Scenario: Tokom samog china porodjaja porodilja svecano izjavljuje da ima psihicke poteskoce, krizu. Doktor Mengele hitro donosi spasonosnu odluku "spasavajte mentalno zdravlje majke, ubijaj bebu dok nije potpuno izasla jer onda moramo svi u zatvor"!
Šta vi mislite? Da li se to kvalifikuje kao klasicno ubistvo, cedomorstvo Ili neko drugo ubistvo.
Pricamo o predlagacu zakona (onoj kravi sa klipa) Ili potencijalnom doktor Mengele-u koji bi prihvatio da ubije.
Majka u tim trenucima verujem i zakonski ne moze, a i ne treba da odgovara za bilo koji svoj postupak.
Last edited by Donald DeSantis on Thu Nov 10, 2022 1:48 pm; edited 1 time in total
- Post n°558
plachkica wrote:ti si baš budala
Dozvoljavam tu mogucnost i nemam nikakav problem s tim pod uslovom da obrazozis zasto tako mislis, u protivnom je, jasno ti je, samo primitivni napad na moj lik i delo.
Bilo bi lepo da si sve uredno procitala i shvatila, a pomoglo bi i da imas nekakvo formalno medicinsko znanje, kao ja, ali nije obavezno.
- Post n°559
Pa nemas ti, imamo mi.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°560
Da dopunim, intravenozna sedacija porodilja tokom porodjaja nije kontraindikovana i daje ekspresno brze rezultate (anksioznost, bol). Ubijanje bebe u toku porodjaja nije medicinsko resenje, osim u Ausvicu.
Ne postoji opisan u strucnoj literaturi mentalni izazov koji nastaje 2 minuta pre porodjaja, vec je morao biti uocen znatno pre nego sto do porodjaja dodje i shodno tretira bez posledica po plod. Majka ima na raspolaganju bezbroj opcija da dete vise nikada ne vidi ukoliko joj je to problem. Ubistvo je jos uvek krivicno delo u svakoj drzavi na svetu.
Ne postoji opisan u strucnoj literaturi mentalni izazov koji nastaje 2 minuta pre porodjaja, vec je morao biti uocen znatno pre nego sto do porodjaja dodje i shodno tretira bez posledica po plod. Majka ima na raspolaganju bezbroj opcija da dete vise nikada ne vidi ukoliko joj je to problem. Ubistvo je jos uvek krivicno delo u svakoj drzavi na svetu.
- Post n°561
Eros, Pusti obrazovanje, hocu izjasnjavanje, hrabro muski istupi, ne dobacuj za astalom, opravdavas ubistvo bebe tokom porodjaja Ili ne.
DA - NE
DA - NE
_____
Ronald Reagan: 'If Fascism Ever Comes to America, It Will Come in the Name of Liberalism'
- Post n°562
Mislim da decu treba ubijati dok su mala.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°564
Francuski levicar PREDLAZE MATRICID!!! (FOTO, VIDEO)
_____
- Post n°565
Nisi samo budala nego si insensitive budala - niko u ovom zakonu ni propratnim komentarima nije predlozio ubijanje bebe. Trivijalizujes uzasno tragicnu situaciju gde se radja beba koja ne moze da prezivi a i tu ama bas niko nije pominjao ubijanje bebe. Takodje, uzasno insensitive karikaturnim opisima trivijalizujes late term abortuse koji se u realnom svetu (za razliku od krvolocnih fantazija ljudi kao sto si ti) desavaju kada je zivot majke u opasnosti ili kada zena nosi fetus za koji se zna da ne moze da prezivi.Donald DeSantis wrote:plachkica wrote:ti si baš budala
Dozvoljavam tu mogucnost i nemam nikakav problem s tim pod uslovom da obrazozis zasto tako mislis, u protivnom je, jasno ti je, samo primitivni napad na moj lik i delo.
Bilo bi lepo da si sve uredno procitala i shvatila, a pomoglo bi i da imas nekakvo formalno medicinsko znanje, kao ja, ali nije obavezno.
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°566
Merdok otpisao Trampa.
Rupert Murdoch’s @nypost & @WSJ (part of Newscorp) & owner #FoxNews touting collapse of #Trump calling him Biggest Loser & Trumpty Dumpty pic.twitter.com/mZ9ZQBbGjr
— Robert Wolf (@robertwolf32) November 10, 2022
- Post n°567
To sto ti u ovome vidis predloge da se ubijaju bebe govori vise o tvom mentalnom sklopu (i mentalnom sklopu ljudi koji su tu pricu poceli) nego o predlagacima.Donald DeSantis wrote:Eros, Pusti obrazovanje, hocu izjasnjavanje, hrabro muski istupi, ne dobacuj za astalom, opravdavas ubistvo bebe tokom porodjaja Ili ne.
DA - NE
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°568
Znaci nisi ni procitala. Beba se uopste ne spominje, pitanje je jasno: koje je to AKUTNO mentalno stanje porodilje koje treba spasavati u trenutku kada porodjaj pocinje. Da pojasnim, ona ne skace sa mosta, ona je na porodiljskom stolu u americkoj bolnici, nije u Kabulu.
Last edited by Donald DeSantis on Thu Nov 10, 2022 4:12 pm; edited 3 times in total
- Post n°569
Aj ne loži se, ti si doktor za životinje a ne za ljude.Donald DeSantis wrote:plachkica wrote:ti si baš budala
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°570
Da radi se o ubijanju kompletno razvijene bebe posle kompletno iznesene trudnoce u toku normalnog porodjaja.
Covek je lepo pita, jasno mu je da je opravdano spasiti zivot majke u slucaju fizickih komplikacija, Ali koja je to "mentalna komplikacija". Predomislila se?
Covek je lepo pita, jasno mu je da je opravdano spasiti zivot majke u slucaju fizickih komplikacija, Ali koja je to "mentalna komplikacija". Predomislila se?
_____
- Post n°571
Evo stize torta za sve vas koji ste potrcali da ginete za partiju, progres i novi svecki poredak:
Gospodja, tragicno i sama majka cetvoro dece - moje saucesce deci koju ce ona vaspitati, je shvatila da predlaze ubijanje beba i uputila izvinjenje:
Tran, a mother of four, corrected herself. "I should have said: 'Clearly, no because infanticide is not allowed in Virginia, and what would have happened in that moment would be a live birth.' "
Sah-mat. Sad mozete nastaviti sa kozarackim kolom.
Gospodja, tragicno i sama majka cetvoro dece - moje saucesce deci koju ce ona vaspitati, je shvatila da predlaze ubijanje beba i uputila izvinjenje:
Tran, a mother of four, corrected herself. "I should have said: 'Clearly, no because infanticide is not allowed in Virginia, and what would have happened in that moment would be a live birth.' "
Sah-mat. Sad mozete nastaviti sa kozarackim kolom.
_____
- Guest
- Post n°572
Ili ne poznaješ jezik zemlje u kojoj živiš, u smislu nedovoljne sposobnosti razumevanja napisanog sadržaja, ill imaš neke druge probleme. Mesarski žar sa kojim iznosiš ove fabrikacije je dosta uznemirujući. Nadam se da ne prenosiš te traume na druge osobe.
- Post n°573
odakle sad amerika, gde je japan?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°574
Nije Yoyo, kod njega sve funkcionise besprekorno a kod DDS-a problemi + sto je nakuckao 156 postova a da nijednom nije okacio sliku zene u vesu (mada je pokusavao da okaci neke slike ali sumnjam da je zena bila na njima posto slike nije pratilo nikakvo objasnjenje)
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°575
gde je zena u vesu, daj to brte, jebo ovaj decocid
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.