Erős Pista wrote:
Ti si jedan od najglupljih ljudi koje sam ikada sreo na forumima. Bukvalno ti je ispran mozak najbednijom alt rajt propagandom u koju ne veruju ni oni koji je sire.
Prosecni penzos koji gleda Pink i glasa za Vucica je u poredjenju s tobom Ajnstajn licno.
Hvala. Ne odgovaram tebi naravno jer si beznacajan i beznadezan, vec nekolicini ovde koja ima mozga.
Abortus posle rodjenja je "science based" odavno poznati predlog da se beba moze ubiti Ili abortirati mesec dana posle rodjenja, ustvari legalizovan infanticide. Pod odredjenim okolnostima kada bi beba mogla imati kakav-takav pristojan zivot ali bi porodicno blagostanje trpelo. Uostalom ne treba se cuditi takvom predlogu jer ce uskoro i sam cin radjanja biti fasisticki i nepozeljan zbog uticaja novih beba na globalno lozenje.
Ovaj predlog se jako propagira u ekstremno levicarskom glasilima sirom USA i ima dosta pristalica medju "progresivnim" kongreszenama iz demokratske partije.
Svi pismeni se mogu uveriti da je to tacno jer ja ovde ne izvlacim shoder sa interneta bez rigorozne provere.
Suprotan primer zatvor za seks pre braka sam izmislio kako bih rekao da ima budala i sa druge strane, ali za takav predlog nisam nikada cuo.
Znaci laz mi je prosla bez problema. Pa naravno, nisam ni sumnjao, ali za cinjenice sam dobio poredjenje sa pink penzosima .
Volim i ja vas.
Last edited by Donald DeSantis on Wed Nov 09, 2022 11:05 pm; edited 2 times in total