24 sata Vučić
- Post n°901
Re: 24 sata Vučić
Izuzetna rasprava, taman ko je i vodi.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°902
Brate, žena laže i maže, spinuje, i ne mogu da nabrojim kakve je sve gluposti pricala i sad neko samo treba da gleda kakavje strucnjak lekar. Bukvalno truje javni prostor glupostima 10-15 godina
- Post n°903
Naravno.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°904
Naravno, woke kurčenje po forumima i Peščanicima >>>> neurohirurgija
Predobar vam je Vučić kakvi ste, Biljana je tu u pravu
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°905
Upao si u neki amok kome neću tražiti razloge, ali nemoj baš previše ići u RL. Prvo ne možemo mi ovde gledati u bob koji ti je naprednjački crv prirastao srcu pa je stoga sveta krava, a drugo imamo kao neka pravila ovde, ma koliko bedna, a jedno od njih je da nećemo da se bavimo RL-om.
I pokušaj da shvatiš da se ne bavimo njenim medicinskim portfoliom.
I pokušaj da shvatiš da se ne bavimo njenim medicinskim portfoliom.
- Post n°906
kondo wrote:Naravno, woke kurčenje po forumima i Peščanicima >>>> neurohirurgija
Ali koga briga kakav je ona neurohirurg kad pricamo o javnom angazmanu, i politickom naravno. Jel treba da pricamo o tome kakav je Milosevic bio bankar? Who cares. Nije nama dobar Vucic - njoj je. Njoj je odlican.
- Post n°907
ja sigurno nisam kačio ovde ništa sa RL bilo koga, tako da hajde i taj woke RL da zaobiđemo
ako nećete RL nemojte da kačite, prosto
ako nećete RL nemojte da kačite, prosto
_____
#FreeFacu
- Post n°908
Mór Thököly wrote:kondo wrote:Naravno, woke kurčenje po forumima i Peščanicima >>>> neurohirurgija
Ali koga briga kakav je ona neurohirurg kad pricamo o javnom angazmanu, i politickom naravno. Jel treba da pricamo o tome kakav je Milosevic bio bankar? Who cares. Nije nama dobar Vucic - njoj je. Njoj je odlican.
Pa možda i jeste odličan. Koji je naš kapacitet da utvrdimo kakav je? Ovo o čemu pišemo a ne sme se? Tvoji credentials?
Forum je, rupa je dovoljno široka da se mlazevima različitih debljina može pogoditi govnara. Tako da udrite, samo kad vam bude trebalo nešto gde Dana može da vam pomogne, a vi stanite u red kod Šapića da trebujete milion. Jer je šarlatanka.
_____
#FreeFacu
- Post n°909
kondo wrote:Mór Thököly wrote:
Pa možda i jeste odličan. Koji je naš kapacitet da utvrdimo kakav je? Ovo o čemu pišemo a ne sme se? Tvoji credentials?
Forum je, rupa je dovoljno široka da se mlazevima različitih debljina može pogoditi govnara. Tako da udrite, samo kad vam bude trebalo nešto gde Dana može da vam pomogne, a vi stanite u red kod Šapića da trebujete milion. Jer je šarlatanka.
Super. Znaci ako mi treba nesto sto moze da mi sredi Vucic, onda nema kritike njega? A posto on moze sve da sredi svakome u Srbiji...zakljucak se sam namece.
- Post n°910
Ti pišeš o sređivanju, ja ne, tako da nastavi dalje sam da učitavaš....
_____
#FreeFacu
- Post n°911
kondo wrote:Ti pišeš o sređivanju, ja ne, tako da nastavi dalje sam da učitavaš....
A ti pises o cemu - da neko radi svoj posao?
- Post n°912
A ona sad operise? To joj je posao?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°913
_____
#FreeFacu
- Post n°914
Ne mora da se spori, ali ne mora i da se napadne sa "a zasto o tome pricas".Erős Pista wrote:Pa ko je to sporio? Zena je ministarka, visogodisnja aktivna konspiroloskinja i prva na izbornoj listi SNS, o tome pricamo, profesiju niko nije pominjao..
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°915
Malo si pobrkao hronologiju i ko je koga i kako napao. Vrati se pa proveri, ne znam sta drugo da ti kazem.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°916
ficfiric wrote:A ona sad operise? To joj je posao?
ma ok, direktorka je tamo gde ides ako dobijes/razvijes rak. jasno je da ako hoce da ti pomogne da to potencijalno puno znaci.
ali ja i dalje ne vidim kakve to veze ima sa svim ovim.
- Post n°917
Ma video sam da je kondo uveo njenu profesiju u pricu, ja sam potvrdio da je to tacno, a onda je krenulo sa "e a zasto to pricas" upuceno meni. Tvoj post odmah ispod mog.Erős Pista wrote:Malo si pobrkao hronologiju i ko je koga i kako napao. Vrati se pa proveri, ne znam sta drugo da ti kazem.
Last edited by Vilmos Tehenészfiú on Thu Mar 02, 2023 12:45 am; edited 1 time in total
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°918
ako hoće da ti pomogne.....
_____
#FreeFacu
- Post n°919
Pri tom, njoj je savrseno jasno, tesko da je nekom jasnije nego njoj, svih ovih godina, zasto tacno toliko ljudi u srbiji oboleva od toga. To je tragicno u celoj prici.
- Post n°920
Pa mogu samo da ponovim - zasto to pricas u kontekstu ovog razgovora, kad u ovom razgovoru to niko nije sporio?
Et Vilmos
Et Vilmos
_____
- Post n°921
kondo wrote:ako hoće da ti pomogne.....
pa to pratim ono sto si ti napisao
kad vam bude trebalo nešto gde Dana može da vam pomogne
- Post n°922
opet ne znam, ti uspostavljaš nešto između može i hoće
ali nije moje da dešifrujem šta hoćeš da kažešda je dana skot koji može ali neće
ali nije moje da dešifrujem šta hoćeš da kažeš
_____
#FreeFacu
- Post n°923
ja se odjavljujem, nastavite da napuštavate SNS skotušu
_____
#FreeFacu
- Post n°924
kondo wrote:opet ne znam, ti uspostavljaš nešto između može i hoće
ali nije moje da dešifrujem šta hoćeš da kažešda je dana skot koji može ali neće
Ja necu nista da kazem kad je cisto struka njena u pitanju, to je sigurno.
- Post n°925
Potvrdio sam ono što je kondo rekao za nju kao stručnjaka.Erős Pista wrote:Pa mogu samo da ponovim - zasto to pricas u kontekstu ovog razgovora, kad u ovom razgovoru to niko nije sporio?
Et Vilmos
_____