24 sata Vučić
- Post n°926
Re: 24 sata Vučić
Okej, sori ako sam bio grub, nije mi bila namera.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°927
Kao stručnjak - znam za jedan bahato bezobziran odnos prema pacijentu, ali to je anegdota.
Brbljanje o osiromašenom uranijumu je svesno baljezganje (poziva se na studiju za koju zna da je budalaština).
Brbljanje o osiromašenom uranijumu je svesno baljezganje (poziva se na studiju za koju zna da je budalaština).
- Post n°928
Ona je do sada radila vise poslova. Npr, to sto Sapic moze jednom rukom da da trojku preko celog terena ne znaci da je ok da srusi savski most, ne znam zasto mesamo babe i zabe.
Ne znam kako Dana Grujicic operise, vrlo moguce da je dobra u tome ali to nema nikakve veze sa njenim nastupima na televiziji. Koliko ljudi je otislo u grob u vreme korone slusajuci savete Pinka i Hepija, gde je ona imala veliku ulogu u sludjivanju naroda?
Ne znam kako Dana Grujicic operise, vrlo moguce da je dobra u tome ali to nema nikakve veze sa njenim nastupima na televiziji. Koliko ljudi je otislo u grob u vreme korone slusajuci savete Pinka i Hepija, gde je ona imala veliku ulogu u sludjivanju naroda?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°929
Znao sam ženu koju je pustila na gama nož iako je rak metastazirao svuda po telu.
Žena nije bila iz Srbije, pa je zato morala da uplati 3 soma evra na račun ministarstva ili klinike ili tako nešto.
Umrla je 2, 3 meseca kasnije nesvesna gde je i šta joj se dešava.
Žena nije bila iz Srbije, pa je zato morala da uplati 3 soma evra na račun ministarstva ili klinike ili tako nešto.
Umrla je 2, 3 meseca kasnije nesvesna gde je i šta joj se dešava.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°931
alo, policija pic.twitter.com/bYekiM9NZN
— Radomir Martin (@radomir_martin) March 4, 2023
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°933
SNS in Valjevo buying up a huge billboard in the city center just to wish the president a happy birthday.
— The Pannonian Cossack (@panonski_kozak) March 5, 2023
Definitely normal and not cultish. pic.twitter.com/w3YR8czQtg
- Post n°934
Dva sina, dve Srbije...
https://n1info.rs/lifestyle/vucicu-i-mladji-sin-cestitao-rodjendan-mama-objavila-video-na-instagramu/
https://n1info.rs/lifestyle/vucicu-i-mladji-sin-cestitao-rodjendan-mama-objavila-video-na-instagramu/
_____
- Post n°935
Torta u duginim bojamaplachkica wrote:[img]
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°936
Engleski? Zar ne uci kineski
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°937
Kineski je trenutno malo izasao iz mode.
_____
- Post n°938
Pa de bas sad dizadje iz mode.kad se.menja odnos snaga u svetu
- Post n°939
Isprva sam mislio da je u pitanju cinicna manipulacija, bas kao i ono sa bakljama, samo sto Danilo pokriva nacionalisticku i prorusku ekipu, a ovo onu prozapadnu.
Medjutim, sad sam procitao sta je Tamara napisala i vise nisam bas siguran. Ovo izgleda kao utuk na ono Danilovo. Doduse, moguce je da je i to deo predstave.
Medjutim, sad sam procitao sta je Tamara napisala i vise nisam bas siguran. Ovo izgleda kao utuk na ono Danilovo. Doduse, moguce je da je i to deo predstave.
_____
- Post n°940
Ako je to, onda ne verujem da.je deo predstave, suvise je suptilno.
- Post n°942
Treba da ostanu obavijeni velom tajni.
_____
- Post n°944
ima opskurna teorija da tamaru vučić spremaju za vučićevu naslednicu, više mi ne deluje toliko opskurno
- Post n°945
Meni ovo pre izgleda kao poziv u pomoć.
_____
- Post n°946
VELIKA ODLUKA VEČERAS U PREDSEDNIŠTVU! Vučić kreće u narod, traži podršku ljudi za odbranu Srbije i počinje formiranje Narodnog pokreta za državu!
Predsednik Aleksandar Vučić kreće u narod, saznaje Informer! On će, kako nam je rečeno u Predsedništvu, zatražiti podršku ljudi za odbranu Srbije i započeće formiranje Narodnog pokreta za državu!
Predsednik već od subote 11. marta započinje razgovore sa narodom. On će u narednom periodu obići sve delove Srbije.
Izvori našeg lista kažu da će šef države sisrete sa narodom narednog vikenda započeti na jugu Srbije, najverovatnije u Vranju.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°947
Odbranicemo Kosovo u Srbiji izvan UN!
POBEDA!!!
POBEDA!!!
_____
- Post n°950
Filipenko wrote:Krece u narod
I to bas u subotu kad je monah Antonije najavio da pocinju njegovi protesti. Odmah je udario kontru
_____
★
Uprava napolje!