Hoce opet da prima gradjana u kancelariji u pet ujutru da cujes sta ih muci?ficfiric wrote:VELIKA ODLUKA VEČERAS U PREDSEDNIŠTVU! Vučić kreće u narod, traži podršku ljudi za odbranu Srbije i počinje formiranje Narodnog pokreta za državu!
Predsednik Aleksandar Vučić kreće u narod, saznaje Informer! On će, kako nam je rečeno u Predsedništvu, zatražiti podršku ljudi za odbranu Srbije i započeće formiranje Narodnog pokreta za državu!
Predsednik već od subote 11. marta započinje razgovore sa narodom. On će u narednom periodu obići sve delove Srbije.
Izvori našeg lista kažu da će šef države sisrete sa narodom narednog vikenda započeti na jugu Srbije, najverovatnije u Vranju.
24 sata Vučić
- Post n°951
Re: 24 sata Vučić
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°952
Sad ce oni da primaju njega
Nego, jos da primetim kako je pre par dana skinuta suspenzija KKCZ-u, mogu ponovo da registruju igrace ali avaj - kako se iznenada javila zelja za davanjem miliona svakome ko zna da tapka loptu, tako je iznenada i nestala
Nego, jos da primetim kako je pre par dana skinuta suspenzija KKCZ-u, mogu ponovo da registruju igrace ali avaj - kako se iznenada javila zelja za davanjem miliona svakome ko zna da tapka loptu, tako je iznenada i nestala
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°953
disident wrote:Hoce opet da prima gradjana u kancelariji u pet ujutru da cujes sta ih muci?
Kako ne, oba puta.
Maj 2016.
Jedanput nedeljno ću da primam od pet do osam, i jedanput mesečno ću da primam od šest do 20 ili 22, u zavisnosti od umora. I to ću da radim u nekim drugim sredinama, ne samo u Beogradu. Da bih čuo ljude šta će da kažu o lokalnim i pokrajinskim funkcionerima, da bih čuo šta će meni u lice da kažu. Da bih video da li možemo da im pomognemo i neki problem da rešimo.
https://www.istinomer.rs/izjava/primam-gradjane-jednom-nedeljno-od-pet-do-osam-ujutru/8. jula 2016, upriličen je prvi prijem u cik zore. (...)
Međutim, od tog prvog do sledećeg, a ispostaviće se i poslednjeg prijema građana, prošlo je ne samo više nedelja, već nekoliko meseci.
- Post n°954
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°956
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°957
Da, ostalo mi je u glavi da je nesto kratko trajalo, al ne ovako kratko doduse.rumbeando wrote:disident wrote:Hoce opet da prima gradjana u kancelariji u pet ujutru da cujes sta ih muci?
Kako ne, oba puta.
Maj 2016.
Jedanput nedeljno ću da primam od pet do osam, i jedanput mesečno ću da primam od šest do 20 ili 22, u zavisnosti od umora. I to ću da radim u nekim drugim sredinama, ne samo u Beogradu. Da bih čuo ljude šta će da kažu o lokalnim i pokrajinskim funkcionerima, da bih čuo šta će meni u lice da kažu. Da bih video da li možemo da im pomognemo i neki problem da rešimo.
https://www.istinomer.rs/izjava/primam-gradjane-jednom-nedeljno-od-pet-do-osam-ujutru/8. jula 2016, upriličen je prvi prijem u cik zore. (...)
Međutim, od tog prvog do sledećeg, a ispostaviće se i poslednjeg prijema građana, prošlo je ne samo više nedelja, već nekoliko meseci.
Verovatno ima na hiljade ovakvih izmisljenih kampanji i laganja za sve ove godine.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°958
- Post n°959
Kako bi legli leteci balvani
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°961
- Post n°962
sitnica je, ali nasmejalo me. najavljivanje nikad važnijih aktivnosti predsednika države: započeće na jugu, najverovatnije u Vranju. ozbiljna država & administracija ftwficfiric wrote:VELIKA ODLUKA VEČERAS U PREDSEDNIŠTVU! Vučić kreće u narod, traži podršku ljudi za odbranu Srbije i počinje formiranje Narodnog pokreta za državu!
Predsednik Aleksandar Vučić kreće u narod, saznaje Informer! On će, kako nam je rečeno u Predsedništvu, zatražiti podršku ljudi za odbranu Srbije i započeće formiranje Narodnog pokreta za državu!
Predsednik već od subote 11. marta započinje razgovore sa narodom. On će u narednom periodu obići sve delove Srbije.
Izvori našeg lista kažu da će šef države sisrete sa narodom narednog vikenda započeti na jugu Srbije, najverovatnije u Vranju.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°963
Nece odmah da otkrije sve karte
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°964
Logicno je da krene iz Vranja, tamo je rodjen Baka Prase, a njemu treba takva popularnost.
- Post n°965
Posle toga će doneti 1 među-narodnu odluku
- Post n°966
U VranjE nema laganjE, sto kila svinje dvesta kila mas
- Post n°967
Zali boze para za ovo besmisleno rebrendiranje SNSa, kao da je njegovim glasacima bitno za koga glasaju.
Pa da im kaze da je od sutra miki maus oni bi to zaokruzili.
Kako god, tesko nama, ne zbog vucica no zbog naroda.
Pa da im kaze da je od sutra miki maus oni bi to zaokruzili.
Kako god, tesko nama, ne zbog vucica no zbog naroda.
- Post n°968
Toma Nikolić je alfa SNS-a.
Vučić se sa tom patnjom budi svako jutro, a kakvi su mu podočnjaci, možda zbog toga ni ne spava.
Ovo novo je Vučićevo "od nule sam ga napravio".
Bolestan čovek.
Vučić se sa tom patnjom budi svako jutro, a kakvi su mu podočnjaci, možda zbog toga ni ne spava.
Ovo novo je Vučićevo "od nule sam ga napravio".
Bolestan čovek.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°969
Kad bi neko umeo da ga keca svaki dqn da nije bilo Tome ne bi bio nista u politici, ovaj mu prokrcio put
- Post n°970
kapetanm wrote:Kad bi neko umeo da ga keca svaki dqn da nije bilo Tome ne bi bio nista u politici, ovaj mu prokrcio put
Pa realno ni jedne postene izbore Vucic dobio nije.
Nikada.
- Post n°971
Dobar i koristan razgovor sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan Harčenkom. Razgovarali smo o svim važnim bilateralnim pitanjima, a Njegovu ekselenciju posebno sam upoznao sa situacijom na Kosovu i Metohiji i pozicijom Srbije. Srbija će nastaviti da čuva korektne odnose sa Ruskom Federacijom.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°973
Kakav je on mag balansiranja i kontrole stete, odavno Srbija nije imala ovakvu stratesku velicinu
jebe nas ko kako hoce
jebe nas ko kako hoce
- Post n°974
Kaze Bazda da je srpska spoljna politika pokazala izuzetnu zrelost.
_____
- Post n°975
Great success.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”