24 sata Vučić
- Post n°477
Re: 24 sata Vučić
Mogu da ih zamislim dok razmenjuju tabetice.
- Post n°478
na stranu što ste zatucani grobosi talibani (beatakashija i zusa izdvajam iz te priče, oni su bukvalno gospoda za ostatak panela), bilo bi dobro da za početak ovladate osnovama materije. na primer, čemu služe kladionice i zašto na spisku sponzora donatora davalaca kkp nigde ne pojavljuje onaj glavni - nebojša šaranović. mrzeti dr.čoa je jedno, lupetati gluposti je drugo.
edit - #FreeFacu, zaboravih
edit - #FreeFacu, zaboravih
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°479
Ni boravak u Hilandaru nije pomogao, ovaj je jos ludji ... Predsednik: Beograd za Novu godinu kao Kazablanka, rekordan broj stranih špijuna https://t.co/2rjc84znpl
— StephenIsMyName (@zomma) January 8, 2023
- Post n°480
И нема више оно одвуче те у страну и понуди ти неку солидну лову да му изрецитујеш шта имаш, него ти скупиш њих десеторицу, организујеш дражбу, па ко надбије тај добије. Тако се то ради.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°481
Vučić: Ponosan sam na ljubav sina Danila prema Srpskoj i Kosmetu (FOTO) #RTRS #RTRSvijesti https://t.co/4607npas93
— RTRS vijesti (@RTRSvijesti) January 9, 2023
Zaokruženi su Vučićev i Mladićev sin.
- Post n°482
Meni uopste nije jasno sta taj covek radi sa sinom da ga uvodi u sve ovo
- Post n°483
Danilo svake godine ide na ovu proslavu. Obicno sa Rosavim
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°484
Mór Thököly wrote:Meni uopste nije jasno sta taj covek radi sa sinom da ga uvodi u sve ovo
Mislim da mu u ovom konkretnom slucaju slanje sina sluzi tome da s jedne strane POSALJE SNAZNU PORUKU o tome koliko mu znaci RS, kad je poslao svog sina prvenvca, a da se s druge ne obaveze ni na sta od bilo kakvog zvanicnog znacaja. Njegov sin nije drzavni zvanicnik i nije zvanicni predstavnik Srbije ucestvovao u dodeljivanju ordena Putinu.
Naravno, kapiram da se tvoje pitanje odnosilo na nesto drugo - kako jedan otac moze ovako da manipulise svojim sinom. Na to nemam odgovor.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°486
Mór Thököly wrote:Meni uopste nije jasno sta taj covek radi sa sinom da ga uvodi u sve ovo
Neki spekulišu da ga priprema za novog predsednika.
- Post n°487
U svojoj 52. godini...iskreno, sumnjam
- Post n°488
Erős Pista wrote:Mór Thököly wrote:Meni uopste nije jasno sta taj covek radi sa sinom da ga uvodi u sve ovo
Mislim da mu u ovom konkretnom slucaju slanje sina sluzi tome da s jedne strane POSALJE SNAZNU PORUKU o tome koliko mu znaci RS, kad je poslao svog sina prvenvca, a da se s druge ne obaveze ni na sta od bilo kakvog zvanicnog znacaja. Njegov sin nije drzavni zvanicnik i nije zvanicni predstavnik Srbije ucestvovao u dodeljivanju ordena Putinu.
Naravno, kapiram da se tvoje pitanje odnosilo na nesto drugo - kako jedan otac moze ovako da manipulise svojim sinom. Na to nemam odgovor.
Ne znam. Gledam i bukvalno neveruem.
- Post n°489
Mór Thököly wrote:U svojoj 52. godini...iskreno, sumnjam
Naravno da ne mislim na političkog naslednika u punom smislu, već na naslednika na mestu predsednika ako ovaj stvarno ne bude menjao ustav.
- Post n°490
Ma menjace ustav 100%. Ne nuzno da da sebi 3. mandat, mozda ce uvesti predsednika koga bira parlament, a onda on ponovo bude predsednik vlade
- Post n°491
https://www.instagram.com/p/CnNPj-0rHNt/
- Post n°492
Ma, cim se zaljulja, bezace kao Marko Milosevic, kakav crni naslednik na tronu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°493
Inace, Toma je jednom sinu dao da bude gradonacelnik a drugom da bude selektor mlade fudbalske reprezentacije. Btw, karijera mladog talentovanog trenera se naglo prekinula silaskom Tome sa funkcije
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°494
Свакако ће да узме да га обучава, али како ће се овај снаћи у политици зависи од њега самог.
Код нас су директне политичке династије ретке, али није ретко да једна породица има неколико талената за политику.
Син или кћерка владара је углавном неспособна. Често је синовац (братов син) или нећак кудикамо способнији.
Треба гледати Андрејеву децу.
Код нас су директне политичке династије ретке, али није ретко да једна породица има неколико талената за политику.
Син или кћерка владара је углавном неспособна. Често је синовац (братов син) или нећак кудикамо способнији.
Треба гледати Андрејеву децу.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°495
nijednoj zemlji na svetu, ni kada bi postojala neka koju mrzim, ne bi poželela grčki dinastički scenario u politici. njima su bukvalno sve istorijski glavne partije porodične - ND micotakis, PASOK papandreu...
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°496
Vučko nikome neće prepustiti vlast, pa ni svom sinu. Drugo, ovaj naš politički sistem, u nedostatku boljeg izraza, ne dozvoljava uspostavljanje dinastija. Karte se stalno mešaju. Ako to stane, stvari će otići u kurac. Treća stvar, mislim da Vučku uopšte ne ide tako dobro, da bi uopšte i mogao da razmišlja o dinastijama.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°498
Шешељев син није озбиљан политичар, али Кркобабићи... е то је већ респектабилна династија.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°500
I posto mu je evroliga pokvarila jednu igracku, depresija se leci odlaskom u soping.
Btw, fkcz je vec slupao pre par meseci ko zna koliko miliona na sadasnji "tim za ligu sampiona" ali sad valja sve to pobacati pa ponovo kupovati
Btw, fkcz je vec slupao pre par meseci ko zna koliko miliona na sadasnji "tim za ligu sampiona" ali sad valja sve to pobacati pa ponovo kupovati
ZVEZDA SKLAPA KOCKICE I BIĆE JAKA KAO CRNA ZEMLJA! Crveno-beli završavaju PRAVU "BOMBU"!
Holandski reprezentativac Džošua Brenet nalazi se na radaru Crvene zvezde
Aktivirala se Crvena zvezda na fudbalskoj pijaci ove zime! Uroš Spajić se posle decenije vratio na Marakanu, potpisan je ugovor i sa Piterom Olajinkom, očekuje se da uskoro bude ozvaničen transfer Marka Stamenića, ali to po svemu sudeći neće biti sve od srpskog šampiona.
_____
★
Uprava napolje!